How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Eşimi nasıl ikna edebilirim

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
31
Eşim onu tanıdığımdan beri sürekli kusar midesi bulanır. Cok sigara ve çok cola içiyor. Sabaha kadar oturuyor öğlen 1 2 kalkıyor. 30 yaşında gözlerinin altı mosmor. Böyle sürekli değil ama bazen çok kotu öksürüyor. Bi ara sol tarafı komple uyusuyodu kanat kısmına ağrı giriyormuş falan. Bi kaç kere annesi randevu aldı gitmedi. 2 kere ben aldim gidicem dedi gitmedi. Nasıl olucak böyle ne yapabilirim? Çocuğumuz var senin sorumluluğun var böyle yapma.diyorum tamam tamam diyor geciyor. Midesi bulansa hemen bugun ne yedim ben diyor diyorum yahu sigara iciyosun cola.iciyosun hiç ona bağlamıyorsun hemen başka şeye bağlıyosun diyorum. Sürekli kendi kendine teşhis koyuyor.

Sadece sigara içtiğinden Eminmisin ?
Doktora o yüZden gitmeye çekiniyor olabilir .

Sadece sigara içtiğinden Eminmisin ?
Doktora o yüZden gitmeye çekiniyor olabilir .
Eminim evet sadece sigara ve kahve çok tüketiyor. Sağlıklı hicbisey yok meyve keseyim diyorum yok sevmem yok yemem. Zamaninda doktor cigerlerin kotu dikkat et sigarayi birak demis (nerdeyse 10 sene evvel) Öyle iste hep diyorum sende bişey var ama diye. Gecen yine sıkışırdım bak dedim karsiliginda ne istersen yapicam yeterki git suna artık dedim güldü tamam biraz düşünücem.dedi yine unutuldu yarın yin3 hatirlaticam:D bide şuan vakti de var

sabaha kadar oturuyor oglen kalkiyor , calismiyor mu ?
surekli evdeyse cani skildikca o sigarayi icmeye devam eder mesgul olacagi birsey var mi

sabaha kadar oturuyor oglen kalkiyor , calismiyor mu ?
surekli evdeyse cani skildikca o sigarayi icmeye devam eder mesgul olacagi birsey var mi
Şuanda yıllık izinde fakat çalışıyorken de böyleydi sadece az daha erken kalkardı 3 4 5 gibi yatıp:)) oyun oynuyor bi hatta oynuyoruz beraber. Film izlicez birazdan mesela. Şimdi 9 şubat kızımızın 1 yaş doğum günü aynı zamanda dunya sigara bırakma günüymüş o gun birakicam soz dedi bakalim. Bi balkonda bi wcde icebiliyor onun dışında ictirmiyorum ama devam ederse çok büyük tepki vericem diğer yerleri de kapatıcam

Şuanda yıllık izinde fakat çalışıyorken de böyleydi sadece az daha erken kalkardı 3 4 5 gibi yatıp:)) oyun oynuyor bi hatta oynuyoruz beraber. Film izlicez birazdan mesela. Şimdi 9 şubat kızımızın 1 yaş doğum günü aynı zamanda dunya sigara bırakma günüymüş o gun birakicam soz dedi bakalim. Bi balkonda bi wcde icebiliyor onun dışında ictirmiyorum ama devam ederse çok büyük tepki vericem diğer yerleri de kapatıcam
bu sigara biraktirma yerleri oliyormus oraya basvursin istersen bildigim kadariyla ilac kullanduriyolar

bu sigara biraktirma yerleri oliyormus oraya basvursin istersen bildigim kadariyla ilac kullanduriyolar
Evet aslında kayınpederimde 5 sene evvel hap kullandı hastahanenin verdiği ve hiçbi şekilde içmedi bidaha. Yanliz en onemlisi iste hastahaneye nasil sokucam çok nazlı uğraştırıyor. Hem bişeyim yok iyiyim bak diyor 2 gün sonra da kötüyüm diyor kızıyorum

Evet aslında kayınpederimde 5 sene evvel hap kullandı hastahanenin verdiği ve hiçbi şekilde içmedi bidaha. Yanliz en onemlisi iste hastahaneye nasil sokucam çok nazlı uğraştırıyor. Hem bişeyim yok iyiyim bak diyor 2 gün sonra da kötüyüm diyor kızıyorum
erkeklerin hepsi ayni sanirim hastaneye gitmek acisindan :)

Back