• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimi nasil degistirebilirim

en azından tatlısın diyormuş ne güzel, benimki hiçbir şey söylemez daha çok üstündeki çok mu ince biraz dar mı olmuş içine ne giydin diye didikler durur. halbuki çevremdeki insanlar tarafından da çok beğenilirim, bakımlı olduğumu da düşünüyorum. ama neredeyse hiç çok güzel olmuşsun dediğini duymadım:110:

benimkide ayni. Cok yakismis demez hic. Tatli kelimesinide coooook nadir kullanir onuda ben nasil olmus diye sorunca söyler. Ama yok bu dar olmus yok icini gösteriyor yok rengi güzel degil demede üzerine yok

altın kızlar 20150615_120852.jpg

Merhaba Hanimlar,

2,5 senelik evliyim. Cok da mutluyuz elhm. Ama beni rahatsiz eden bir konu var.
Esim neyaparsam yapayim hic bir zaman kendiliginden iltifatda bulunmaz. Beni yegenlerini sevdigi sözcüklerle ,sanki kücük cocukmusum gibi sever. Mesela cok güzelsin yerine cok tatlisin der. Buda beni cok rahatsiz ediyor. Bu konuyu onunla konustum ama kabullenmiyor, sana öyle geliyor diyor.

Ayni durumda olan varmi aranizda ?

(Imla hatalarim olabilir kusura bakmayin, yurtdisindan katiliyorum )
Dert mi arıyorsun Allah aşkına.

Yani kızlar sizinkiler gene hayvan ismi diyormuş benimki güllüüüü hatçikk aynur yerine görede leylaaaa der:mad:yok anam değiştirsem ben değiştirdim tam 14 yıl oldu ne mücadeler verdim bende ona ali veli mehmet hüseyin neler dedim adam banamısın demiyor tınlamıyor bile hatta birgün annesinden beni arıyor güllü ne yapıyon geleyimmi yanına diye soruyor birkaç hafta sonra leylamı bir arayımda merak etmesin demiş annesi vallahi babana bir söylersem kırar kemiklerini gül gibi karın varken sen git leylayla güllüyke kırıştır diye dövcekmiş nerdeyse:KK70:çıkkkk değişmezler değişmiyorlar bende tınlamıyorum artık :KK75:yalaaaaaaannn.:rolleyes: Çok takıyorummmmm ahanda itirafff ettim bende bende çok kızıyorum konu sahibi arkadaşşş

benimkide ayni. Cok yakismis demez hic. Tatli kelimesinide coooook nadir kullanir onuda ben nasil olmus diye sorunca söyler. Ama yok bu dar olmus yok icini gösteriyor yok rengi güzel degil demede üzerine yok
kesinlikle aynı, ben de bazen ay ne kadar güzel oldum çatla patla derim :KK49:
ama ben hiç değiştirmeye çalışmadım çünkü değişeceğini hiç sanmıyorum. bu şekilde kabullendim artık:KK31:

Yazdiklariniz tüm mesajlara baktimda, hep kiricisiniz ..
ooooo tüm mesajlaraaaaa
sen ne kadar gerçekçi objetif birisin böyle.İnsanları ne kadar kolay itham ediyorsunuz böyle ulu orta ya.Sen benim yığınla mesajıma baktın kırıcı diye teşhisi de koydun.Dert mi arıyorsun dedim.Buna kırıldın dertlendin kaltın benim profilime girdin bütüüüüüüüüüüüüüün mesajlarıma baktın ne hikmetse hepsi de kırıcı.Vay vay vay ben neymişim yaaa.

ooooo tüm mesajlaraaaaa
sen ne kadar gerçekçi objetif birisin böyle.İnsanları ne kadar kolay itham ediyorsunuz böyle ulu orta ya.Sen benim yığınla mesajıma baktın kırıcı diye teşhisi de koydun.Dert mi arıyorsun dedim.Buna kırıldın dertlendin kaltın benim profilime girdin bütüüüüüüüüüüüüüün mesajlarıma baktın ne hikmetse hepsi de kırıcı.Vay vay vay ben neymişim yaaa.

Basta belirttim hatalarim olabilecegini, kendimi belki tam ifade edemiyorumdur . Tüm 4000 küsür mesajinizi tabiki okumadim. Ama cogunlukla cok kirici hitap ediyorsunuz. Bu benim fikrim.
Hem ben size Siz diye hitap ederken Sizin bana Sen demeniz gerekmiyor sanirim.

İltifatı her kadın sever
Ancak adam neyse odur, iki gün dikkat eder sonra özüne döner
Dünyanın ağır dertleri arasında da bu söylediğiniz pek dert sınıfına girmiyor, arkadaşlara kızmanıza gerek yok yani
Eşiniz size eş olabiliyorsa varsın tatlım desin, benim ki hacı naber diyor o bile dokunmuyor, sözcüklere bu kadar anlam yüklemeyin, huzurunuzu kaçırmayın.

Basta belirttim hatalarim olabilecegini, kendimi belki tam ifade edemiyorumdur . Tüm 4000 küsür mesajinizi tabiki okumadim. Ama cogunlukla cok kirici hitap ediyorsunuz. Bu benim fikrim.
Hem ben size Siz diye hitap ederken Sizin bana Sen demeniz gerekmiyor sanirim.
Hala çoğunlukla kırıcı diye ithamda bulunmaya devam ediyorsun.Biraz önce sana yazdığım cevabı baştan oku bence.Oturup hiç işin yok ben kime ne yazmışım onları mı takip ediyorsun.Sana göre der mi arıyorsun demem bile kırıcı.Konundan belli aşırı ileri derecede kronik alıngan olman.

Bu arada sosyal mecrada sen siz gibi hitap takıntılarına ayıracak zamanım yok.Nezaketini siz demek yerine,insanları suçlayarak mesaj yazmamakta kullan.Sen dedim,hakaret etmedim.Sosyal medyada senin tercihin "siz" yazmaktır,benim ki" sen"
Bu arada herkes sen diye hitap etmişken benim sen demem mi rahatsız etti seni

Back
X