• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimi nasil degistirebilirim

esım benı degıstırmeye calıssa bu benı cok yorardı ve sogurdum
boyle kabul edıp evlendın derdın ne derdım
bence yaratandan öturu sevmek felsefesını benımsemek daha kolay olurdu

tatli ne guzel bi kelime. benimki bana maymunum der bu koca burun sana cok yakisiyo der ne bileyim. bunye oduna alisik olunca seninki bana dert dgil gibi geldi.

baska derdiniz yok demek ki bu tip seylere takiyorsunuz. Takmayin, o da böyle bir insanmis. Kötü bir sey degil.

Iltifat olayina siz bir giris atin. Mesela siz ona size nasil kelimeler söylemesini istiyorsaniz o tarz seyler söyleyin. O da pesinden ayni seyler söylemek zorunda kalacak. Zorunluluk demeyelim de muhabbet öyle devam eder.
Ve bir iki alisir bu duruma. Deneyin bence. O size ayak uydurur

Herkesin tarzi farklidir. Eşinizi degistiremezsiniz bence. Ben de erkek arkadasimi hep kucuk oglanmis gibi seviyorum. :)

Tek derdin bu olsun canim onu demeyenlerde var benim esimde bana hic askim demes ne yapayim yani cok şükür bana deger veriyor agzimizin tadi yerinde Allaha şükürler olsun bunlar icin skma canini

Eşimi nasıl değiştirebilirim demişsin, değiştiremezsin. Onun sevgi dili farklı demek ki... Sen istedin diye güzel dese bu sefer de sırf ben istiyorum diye diyor, aslında öyle düşünmüyor diye aklından geçebilir. Hareketlerinden seni sevdiği sonucu çıkıyorsa yeter bence.

Ben sahsen tatli kelimesini cok guzelsin kelimesjnden daha cok severim.
Guzelsin demek yuzun guzelmis demek.
Tatli demek: cok seker guluyosun ve/yada cok tatli konusuyosun ve /yada cok sirin gorunuyorsun demek.
Bitek guzel olucgima varsin tatli oluyum.
Daha cok seyj kapsiyor.
Hem guzel olmasan zaten tatli kelimsini kullanmaz pek kimsr sana.
Gozleri portlek disleri yamuk yuzu sivilce dolu birine ayy cok tatlisin demek kimsenin icindem gelmez.

haklisiniz tabiki. Ama kendimi yaninda hic karisiymisim gibi hissedemiyorum. Yegenlerini severkende ayni kelimeleri kullaniyor ve ben bunu cok itici buluyorum.

Sizi bir bebek yada ufak bir çocuk gibi seviyorsa bu şevkatin göstergesidir.Güzel ve çekici olduğunu büyük ihtimalle yatak odanızda söylüyordur.Fakat tatlı olduğunu şevkatli cümlelerle ifade eden erkek sayısı çok az bu yüzden şanslısınız :)

Yatak odamizdada malesef agizini acip tek kelime etmez.

haklisiniz tabiki. Ama kendimi yaninda hic karisiymisim gibi hissedemiyorum. Yegenlerini severkende ayni kelimeleri kullaniyor ve ben bunu cok itici buluyorum.

Bence size bi mesgale lazim.
Buna dertlenmemeli insan.
Huzurlu yuvanizi bozmaya calisiyosunz kendi elinizle.
Kocanizi bezdiriceksiniz hic bi guzel kelime soylemiycek o olacak yani.
Sonra arayin bakalim tatli kelimesini mumla.

Tek derdin bu olsun canim onu demeyenlerde var benim esimde bana hic askim demes ne yapayim yani cok şükür bana deger veriyor agzimizin tadi yerinde Allaha şükürler olsun bunlar icin skma canini[/QUOT

cok sükür agizimizin tadi yerinde. Beni sevdiginide biliyorum. Ama biraz beni yegenlerinden ayri tutmasinida beklemiyor degilim.

Bence size bi mesgale lazim.
Buna dertlenmemeli insan.
Huzurlu yuvanizi bozmaya calisiyosunz kendi elinizle.
Kocanizi bezdiriceksiniz hic bi guzel kelime soylemiycek o olacak yani.
Sonra arayin bakalim tatli kelimesini mumla.

Anliyorum sizi, disardan sacma sapan bir durum gibi görünüyor olabilir.
Ama esinizi sizi durmadan 7 -8 yasindaki yegeniyle kiyaslamasini bir düsünün.
Misal sacimi sence kestireyimmi diyorum, o bana hayir böyle güzel yegeniminde böyle diyor. Veya pembe renk birsey giydigimde aa ayni renk tshirt yegenimdede var diyor. Ve bu her konuda böyle oluyor

Merhaba Hanimlar,

2,5 senelik evliyim. Cok da mutluyuz elhm. Ama beni rahatsiz eden bir konu var.
Esim neyaparsam yapayim hic bir zaman kendiliginden iltifatda bulunmaz. Beni yegenlerini sevdigi sözcüklerle ,sanki kücük cocukmusum gibi sever. Mesela cok güzelsin yerine cok tatlisin der. Buda beni cok rahatsiz ediyor. Bu konuyu onunla konustum ama kabullenmiyor, sana öyle geliyor diyor.

Ayni durumda olan varmi aranizda ?

(Imla hatalarim olabilir kusura bakmayin, yurtdisindan katiliyorum )

en azından tatlısın diyormuş ne güzel, benimki hiçbir şey söylemez daha çok üstündeki çok mu ince biraz dar mı olmuş içine ne giydin diye didikler durur. halbuki çevremdeki insanlar tarafından da çok beğenilirim, bakımlı olduğumu da düşünüyorum. ama neredeyse hiç çok güzel olmuşsun dediğini duymadım:110:

Back
X