Esimi kiskanmiyorum

DiorAddict

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2012
1.185
9
Kizlar merak ettim acaba benim gibi olan var mi aranizda, ben esimi pek kiskanmiyorum
Aslinda kiskaniyorum ama sadece bazi durumarda, ornegin yillar once bi kere bir kiza baktigini gorur gibi oldum ve çok kiskandim (o bakmadim demisti), bir kere de telefon konusmasi yapti ilginç geldi ve acaba bir kizla mi konusuyo diye kiskanmistim.. ama 6 yillik beraberligimizde belki en fazla 4 kere kiskanmisimdir
Bunun yaninda, eskiden is yerimdeki bir arkadasim resmen esime ilgi duyuyordu, esim de bunun farkindaydi ama benim umurumda bile degildi çunku kizin kotu niyetli oldugunu dusunmuyordum, esime de guveniyordum, kizla da aramiz çok iyi hala gorusuyoruz
Baska bir ornek, biz plajdayken esime ilgi duyan, gelip saati soran, sunu oynamak ister misin gibi tekliflerle gelen, gozlerini diken kizlar oluyor ve ben hiç kiskanmiyorum (o an esimin tepkisine bakiyorum içime sinerse hiç problem olmuyo benim için... genç grubumuz olunca evli oldugumuzu anlamiyolar)
Aslinda sorun su esim herhangi bir eylemde bulunmadigi surece kiskanmiyorum
Bazi topiklerde okuduklarimdan sonra acaba kiskançlik konusunda çok mu farkliyim diye dusunmeye basladim
Not : aldatilma fikri bile beynime kan siçratir, ruyamda gorsem burnundan getiririm..

bende senin gibiyim. 5 yıllık ciddi bir ilişkim var ve sevgilimi hiç kıskanmam. Kıskandığım sayılıdır. Bence bu çok normal. Eşinizin size sağladığı güvenden dolayı kıskanmıyorsunuz. Bende aynı şekilde öyleyim sevgilim ona bakan yada ilgi gösteren bir kız olduğunda umruna bile takmaz direk uzaklaştırır bu konuda çok rahatım ve asla kıskanmam

bende senin gibiyim. 5 yıllık ciddi bir ilişkim var ve sevgilimi hiç kıskanmam. Kıskandığım sayılıdır. Bence bu çok normal. Eşinizin size sağladığı güvenden dolayı kıskanmıyorsunuz. Bende aynı şekilde öyleyim sevgilim ona bakan yada ilgi gösteren bir kız olduğunda umruna bile takmaz direk uzaklaştırır bu konuda çok rahatım ve asla kıskanmam

içime su serptin guzel yorumunla, ben de acaba çok mu rahatim diyordum
Simdi dusunuyorum da eger guvenmeseydim çok daha farkli davranirdim herhalde

bir akrep olarak sevdiklerimi özellikle eşimi malesef kardeşine dahiolan yogun ilgi alakasında kıskanıyorum.. kötü bir durum

içime su serptin guzel yorumunla, ben de acaba çok mu rahatim diyordum
Simdi dusunuyorum da eger guvenmeseydim çok daha farkli davranirdim herhalde

Kesinlikle farklı davranırdın. Kıskançlık çok büyük sorun büyük kavgalara yol açıyor. Çevremdeki insanlar beni çok eleştirir nasıl böylesin insan hiç mi kıskanmaz ne genişsin diye ama karşı taraf güveni sağladıktan sonra boş yere kıskanıp can sıkmaya gerek yok. Sayılı evliliklerden sizinki maşallah nazar değmesin:nazar:

Kesinlikle ona olan güveninizle paralel..
Demişsiniz ya;o an onun tepkilerine bakıyorum diye...
İşte orada kaşı gözü oynayan bir eş görseniz eminim içinizdeki canavar çıkıverir ortaya..

Ben olağan buldum..
Kendimi buldum diyebilirim..

Verdiğiniz birkaç örnek de,bizim yaşadığımız bir kaç ana benziyor :KK34:

Kesinlikle farklı davranırdın. Kıskançlık çok büyük sorun büyük kavgalara yol açıyor. Çevremdeki insanlar beni çok eleştirir nasıl böylesin insan hiç mi kıskanmaz ne genişsin diye ama karşı taraf güveni sağladıktan sonra boş yere kıskanıp can sıkmaya gerek yok. Sayılı evliliklerden sizinki maşallah nazar değmesin:nazar:

Haklisin, esim eskiden çok kiskanirdi beni ama birbirimizi tanidikça evliligimizin temelleri oturdukça eski kiskançligi kalmadi ve kesinlikle eskisinden çok seviyor. Tsk ederim canim size de nazar degmesin :KK34:

Son düzenleme:
bir akrep olarak sevdiklerimi özellikle eşimi malesef kardeşine dahiolan yogun ilgi alakasında kıskanıyorum.. kötü bir durum

Benim esim de akrep, akrebin kiskançligini iyi bilirim ama bir onceki yorumumda yazdigim gibi zamanla çok degisti, kendisi çok gozlemleyip analiz yapar (akrep burcu iste :KK9:) ve bence zamanla gozumun ondan baskasini gormedigini hatta ona son derece asik ve sadIk oldugumu gordugu için degisti

Benim esim de akrep, akrebin kiskançligini iyi bilirim ama bir onceki yorumumda yazdigim gibi zamanla çok degisti, kendisi çok gozlemleyip analiz yapar (akrep burcu iste :KK9:) ve bence zamanla gozumun ondan baskasini gormedigini hatta ona son derece asik ve sadIk oldugumu gordugu için degisti
eşimden yana sıkıntım yok hamd olsun amaçok bunaltıyorum bazen farkındayım .. tanıştıgımız ilk günlerde aramızda henüzhiç bişi yokken açılmamışken birbirimize 4yaşlarında yegeniniöyle bir seviyorduki nasıl kızmıştım:KK9:kıskanmıştım:KK1: Böylebir cinsim işte :KK70:düşünün gerisini:KK14:Eşimde benibunaltırdıen başlardagerçekten sıkılmıştımosakinleşti amabenhalen aynı

Kesinlikle ona olan güveninizle paralel..
Demişsiniz ya;o an onun tepkilerine bakıyorum diye...
İşte orada kaşı gözü oynayan bir eş görseniz eminim içinizdeki canavar çıkıverir ortaya..

Ben olağan buldum..
Kendimi buldum diyebilirim..

Verdiğiniz birkaç örnek de,bizim yaşadığımız bir kaç ana benziyor :KK34:

Yorumunuz için tsk ederim, bunun iyi bir sey oldugunu ve yalniz olmadigimi gormek hosuma gitti.
+ esimin de biraz daha degerini anladim

eşimden yana sıkıntım yok hamd olsun amaçok bunaltıyorum bazen farkındayım .. tanıştıgımız ilk günlerde aramızda henüzhiç bişi yokken açılmamışken birbirimize 4yaşlarında yegeniniöyle bir seviyorduki nasıl kızmıştım:KK9:kıskanmıştım:KK1: Böylebir cinsim işte :KK70:düşünün gerisini:KK14:Eşimde benibunaltırdıen başlardagerçekten sıkılmıştımosakinleşti amabenhalen aynı

Kaç yildir evlisiniz bilmiyorum ama esiniz alismistir bu duruma, eger geçimsizlige sebep olmuyorsa problem yok :KK34:
Akrep burcunun gozleri mesurdur, ona saysin :KK53:

Kaç yildir evlisiniz bilmiyorum ama esiniz alismistir bu duruma, eger geçimsizlige sebep olmuyorsa problem yok :KK34:
Akrep burcunun gozleri mesurdur, ona saysin :KK53:

1 yıl olacak :) 6 yıldır beraberiz:) evet bende artık frenliyorum kendimi resmen çocuga iftira atıyorum :KK70::KK9: gözler evet her yerde fark edilir bakışlarında tılsımkimsedeyoktur :)çooooookseverim ben kocamııı

1 yıl olacak :) 6 yıldır beraberiz:) evet bende artık frenliyorum kendimi resmen çocuga iftira atıyorum :KK70::KK9: gözler evet her yerde fark edilir bakışlarında tılsımkimsedeyoktur :)çooooookseverim ben kocamııı

Iftira konusunda suphem yok, bana da zamaninda çok iftira atildi :KK53:
çok sevdiginizden de suphem yokk akrep sevdi mi pis sever (esimin lafi), akrebin tutkusu baskadir, herseyi doruklarda akrebin

Yorumunuz için tsk ederim, bunun iyi bir sey oldugunu ve yalniz olmadigimi gormek hosuma gitti.
+ esimin de biraz daha degerini anladim

İyi birşey çünkü yıpranmazsınız..
İlişki eskimez,bozulmaz,çatlamaz..
Güven evlilikte temeldir çünkü :KK34:
Ama çift taraflı olmalı,bu da büyük kural...

İyi birşey çünkü yıpranmazsınız..
İlişki eskimez,bozulmaz,çatlamaz..
Güven evlilikte temeldir çünkü :KK34:
Ama çift taraflı olmalı,bu da büyük kural...

Eskisi kadar olmasa da kiskaniliyorum hala, bazen hosuma gitmiyor degil, bazen de sinir oluyorum tabi
Sonuç olarak huzurumuzu kaçiran bir kiskançlik soz konusu degil :KK34:

Biz ikimiz de birbirimizi pek kıskanmayız. Açıkcası buna mahal verecek bir durum da pek yok .

Kişi önce kendine sonra karşısındakine güvenirse zaten yersiz kıskançlığa girmez bence.

Kizlar merak ettim acaba benim gibi olan var mi aranizda, ben esimi pek kiskanmiyorum
Aslinda kiskaniyorum ama sadece bazi durumarda, ornegin yillar once bi kere bir kiza baktigini gorur gibi oldum ve çok kiskandim (o bakmadim demisti), bir kere de telefon konusmasi yapti ilginç geldi ve acaba bir kizla mi konusuyo diye kiskanmistim.. ama 6 yillik beraberligimizde belki en fazla 4 kere kiskanmisimdir
Bunun yaninda, eskiden is yerimdeki bir arkadasim resmen esime ilgi duyuyordu, esim de bunun farkindaydi ama benim umurumda bile degildi çunku kizin kotu niyetli oldugunu dusunmuyordum, esime de guveniyordum, kizla da aramiz çok iyi hala gorusuyoruz
Baska bir ornek, biz plajdayken esime ilgi duyan, gelip saati soran, sunu oynamak ister misin gibi tekliflerle gelen, gozlerini diken kizlar oluyor ve ben hiç kiskanmiyorum (o an esimin tepkisine bakiyorum içime sinerse hiç problem olmuyo benim için... genç grubumuz olunca evli oldugumuzu anlamiyolar)
Bazi topiklerde okuduklarimdan sonra acaba kiskançlik konusunda çok mu farkliyim diye dusunmeye basladim
Not : aldatilma fikri bile beynime kan siçratir, ruyamda gorsem burnundan getiririm..

kıskançlık kendiliğinden oluşmaz bence karşı taraf azmettirir. eğer eşin kıskanmana meyil vermiyorsa sorun yok bence. plajdaki kız örneği eşin bakışlarıyla kıza davetiye çıkarmıyorsa bence sorun yok. ama parmağındaki yüzük falan insanlar biraz daha dikkat etmesi lazım bence böyle durumlarda..gelip sorabilir oynar mısınız diye oraya kadar benim için de sorun olmaz ama eşim oynarsa ki sanmıyorum o zaman sorun başlar.. bu ambargo değildir içgüdüsel bir duygudur. yani eşin gidip oynuyor sen de izliyor ve bir şey hissetmiyorsan o zaman kıskanmayan gurubuna girebilirsin.

ben hiç kıskanç biri değilimdir, 6.yılımız evliliğimizin ama eşimi nerdeyse hiç kıskanmamışımdır aynen dediğiniz gibi eşimin tepkileri önemli benim için,
bana göre kıskançlıklar evlilikleri derinden sarısıyor hele gereksiz kıskançlık sonrası bıdı bıdı vıdı vıdı erkeği kadından soğutuyor hoş ben olsam bende soğurum eşimde beni kıskanmaz fazla bekarken başka erkek arkadaşlarım varkende kıskanılmaktan hoşlanmazdım halada hoşlanmam neyseki eşimde kıskanç değil, giyim kuşam neredeyse hiç karışmaz zaten bir elbisem var onu pek sevmiyor :) eğilince popoma kadar görünüyormuş arkadan, zaten bende o tarz bişi giymek istemem bu yüzden haklı yani, eşimin sınırlarını bildiğim içindir belki onu üzecek kıskandıracak hiç bişi yapmadım

ha bu arada eşimim işi gereği bayanlarla muhattablığı çoktur, gecenin üçünde bile telefon gelip gittiği olmuştur arıza olur gider eşim bir gün sorun etmedim hatta aklıma bile gelmedi acaba beni aldatılıyomu kelimesi, zaten yapacak adam yapar birde ben sıksam nolcak sanki üstelik yasaklar daha cazip gelir bence
bir kez bie bayan eşime asılmış gelip bana anlatmıştı paylaştık durumu güzelmi çirkin mi diye sormuştum oda pek güzel değil demişti güzel olsa ne değişecek sanki kabulmu edeceksin dedim :))) ondada kızmadım hatta dürürstlüğünü takdir ettim

ha bu arada bazı konularda yazdım eşim beni sinirlendirmeyede çalışır derki mesela kızlar bu gömleğimi çok beğeniyor yine kıskanmam :)))
bazen bende bir garip olduğumu düşünüyorum
ama biz böyle mutluyuz
bu arada eşime %100 güveniyorda değilim ve bence hiç bir erkeğe %100 güvenilmez
onada bunu söylerim zaten bi kez yurt dışına gitmişti
dedimki kaldığın otel odasına bir bayan gelse seni baştan çıkarsa çıplak olsa v.s v.s dayana bilirmisim emin değilim dedi
ozaman otel odasına kimseyi alma dedim :KK1: altını çizerek
ne bilim bi garip evlilik bizimkisi ama ben mutluyum o mutlu çok şükür:nazar::nazar::nazar:

ve umarım birgün aldatılmam ama aldatılsamda bunun suçunu kendimde aramam
eşim yapı olarak tek eşli benim evlenmeden önce bile tek kız arkadaşı olmuş zaten bizim evlilikte görücü usulü belki rahatlığım birazda bundandır bilemiyorum
ne çok yazdım ya :)

Ben de senin gibiyim.
Eşim işi gereği sürekli çok hoş kadınlarla birarada, bu yıl bir de üniversitede ders vermeye başladı, hocam hocam diye peşinde dolaşan birsürü genç güzel kız var, ama umrumda değil, beni hiç rahatsız etmez başka kadınların ona ilgi duyması, önemli olan onun sadece bana ilgi duyması çünkü....
Eğer aldatacaksa her türlü aldatır ve bende aldatma asla affedilmez, o da bunu biliyor, göze alır mı alabilir mi bilmiyorum, ama bir gün beni aldatırsa zaten artık beni sevmiyordur, istemiyordur. seven erkek de kadın da asla aldatmaz. sevgimiz bitmişse bitsin zaten.

Yalnız değilmişim =)

Bazen arkadaşlarım bana ne kadar rahatsın, hiç kıskanmıyorsun derler ama bence de buradaki arkadaşlar görüşlerinde haklı. Kıskanmaya mahal verecek bir durum olmadıkça insan rahat oluyor. Bu arada telefonu, maili falan hiç bir şeyi takip etmem merak etmem ama sanırım bu da şüpheli bir hareket görmememden kaynaklanıyor. Yani telefonunu çok rahat ortada bırakır bazen maillerini açık bırakır rahattır bende karıştırma gereği duymam. Dışarıda falan bakan edeni de hiç takmam kafama

X