Merhaba baslık çok itici farkındayım eşim kendine güveni yüksek kendine çok yakışıklı çok karizmatik zanneden bir adam ama öyle değil beni de sanki ondan başkası beğenmez başkası bakmaz gibi gören ya da bana bunu bu şekilde hissettiren bir adam onunla alakalı şüphelerim var kanıtlayamadığım şüpheler bir kadınla beraber olduğunu düşünmüyorum ama sanal alemde kadınlarla flörtleştiğini düşünüyorum yıllardır bu böyle ama hiçbir şekilde kendimi ispat edemedim ben de istiyorum ki ben nasıl yıllardır onun bir şeylerinden şüphelenip de ispat edemediysem onun da kafasında benim ile alakalı soru işaretleri olsun ama bunu nasıl yapacağım bilmiyorum çünkü bana karşı çok fazla güveni var biraz kendini düşünmeyi bırakıp kafayı benimle bozsun istiyorum benim yaşadıklarımı yaşasın istiyorum defalarca bu programları yükleyip sildim nasıl silindiğini bakıldığını bildiğini biliyorum telefonumu da ortalarda bırakıyorum ama hiçbir zaman bana bunlara mı girdin diye sormadı ya çok güveniyor telefonumu kurcalama gereği duymuyor ya da öyle olsa bile bu durum önemsemiyor benim de aklımda şöyle bir şey var Bir gece bir arkadaşıma gizli numaradan kendimi arattırıp telefonda şarkı dinletmeyi düşünüyorum ama bunun haricinde başka bir şeyler de olması gerekiyor ki acaba peşinde biri mi var ya da hayatında biri mi var diye düşünsün ne olur beni yargılamayın güvenmiyorsan boşanımcılarda toplanmasın öyle bir ihtimalim olsaydı zaten şimdiye kadar bir dakika bile durmazdım en azından kendi içimi rahatlatayım bunu bari yapayım istiyorum siz Zeki kadınların tavsiyelerini bekliyorum her türlü tavsieye açığım