- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.595
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlıyorum yakınınızı, insan ölümü yakıştıramıyor, dili varmıyor söylemeye. Beni de en çok rahatlatan şey eşime mektup yazar gibi günlük tutmaya başladım. Her gün olmasa da sık sık yazıyorum duygularımı, olanları. Her şeyimi ona anlatırdım, fikir alırdım. O eksikliği bu şekilde gidermeye çalışıyorum.Çok yakınım eşini ani bir şekilde kaybetti. Çocuklarıyla kaldı bir başına. İki yıl bitti , ama hala sürekli eşini anlatıyor. Hatta bazen yasiyormusta hiç ölmemiş gibi anlatıyor. Biz de onunla sohbet ederken vefat ettigiyle ilgili birşey ima etmiyoruz hiç. Ara ara ağlıyor hala. Kendini namaza verdi. Bu şekilde rahatlıyor sanirm.
Aynı şeyleri hissediyoruz ve bu tamamen doğal. Zamanla ve düşünerek çözeceğiz inşaallahSizin de başınız sağolsun, mekanı cennet olsun sevdiğinizin. Ben de bazen daha iyi hissediyorum kendimi bazen ilk günkü gibi acıyla kıvranıyorum. Sabah kalktığımda çocukların koşturmasından 1 dk eşim aklıma gelmese hemen vicdan yapıyorum. Sanki unutsam ona haksızlık yapacakmışım gibi. Kendime o benim yerimde olsaydı nasıl davranırdı deyip ona göre çocuklarla ilgileniyorum, kendimi bırakmamalıyım bu dünyadaki görevim sorumluluğum bitmedi diyorum. Henüz terapi almadım ama ilerleyen süreçte düzelme kaydedemezsem başlayacağım. Unutmasak da hatırladığımızda tatlı bir tebessüm olacak yüzümüzde, güzel anılarımız sayesinde..
Cok üzüldüm, başınız sagolsun, kac yaşındaydı? Aracı kendimi kullaniyordu? Bizimde ablamın kayni ve elçisidir trafik kazasinda vefat etti. 5 yasinda kızları kaldı geriyeÇok güzel hayallerimiz vardı, her zaman birlikte yaşlanırız diye düşünmüştüm. Bu kadar erken kaybedeceğim aklımın ucundan geçmezdi. Her şey yarım kaldı. İyi bir baba eşti.Ne kadar şanslıyım derdim hep..çok teşekkür ederim.
Öncelikle başınız sağolsun . Ama şunu da kabul etmek gerekiyor ki ölenle ölünmez. Kendinizi toparlayıp çocuklarınıza yönelmeniz gerekiyor4 ay oldu ama yokluğunu kabullenemiyorum. Çok gençti ani bir ölümdü. Benim gibi genç yaşta eşini kaybeden ya da çevresinde bu durumu yaşayan yakınınız var mı? Geçmiyor zaman, bazen nefes alamıyorum sanki. Çocuklarım da var küçük. Hayata onlar için tutunmaya çalışıyorum. Bu kadar küçük yaşta babasız kaldıkları için kahroluyorum. Zamanla alışacak mıyız yokluğuna, alışmak unutmak da istemiyorum ama böyle de acı katlanılmayacak bitmeyecek gibi..
Merhaba benimde babam küçükken vefat etmişti ve bendense küçük kardeşlerim var en küçüğü 2 yaşındaydı. Ne olursa olsun unutulmuyor ama acısı azalıyor. Kaç sene oldu hala bile bazen aklıma gelir üzülürüm çok iyi bir babaydı. Allah bütün rahmetli olan babalara rahmet eylesin. Bizde tek kaldık ama annem hepimize baktı ve azda kardeş değildik. Toplam 6 kardeşiz ve hepimiz kız annem ne olursa olsun arkamızda durdu hepimizi okuttu bizde öyle elimizden geldiği sürece yardımcı olduk ve halada oluyoruz. Annem gençti herkes evlenemesini söyledi ama annem ömrünü bize adadı. Sizde çocuklarınızla vakit geçirin koruyun kollayın ilerde sizi güçlü bir kadın olarak hatırlasın. Allah tekrardan rahmet eylesin4 ay oldu ama yokluğunu kabullenemiyorum. Çok gençti ani bir ölümdü. Benim gibi genç yaşta eşini kaybeden ya da çevresinde bu durumu yaşayan yakınınız var mı? Geçmiyor zaman, bazen nefes alamıyorum sanki. Çocuklarım da var küçük. Hayata onlar için tutunmaya çalışıyorum. Bu kadar küçük yaşta babasız kaldıkları için kahroluyorum. Zamanla alışacak mıyız yokluğuna, alışmak unutmak da istemiyorum ama böyle de acı katlanılmayacak bitmeyecek gibi..
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun üzüldum ablamda şuan senin durumunda iki evladı yetim kaldı4 ay oldu ama yokluğunu kabullenemiyorum. Çok gençti ani bir ölümdü. Benim gibi genç yaşta eşini kaybeden ya da çevresinde bu durumu yaşayan yakınınız var mı? Geçmiyor zaman, bazen nefes alamıyorum sanki. Çocuklarım da var küçük. Hayata onlar için tutunmaya çalışıyorum. Bu kadar küçük yaşta babasız kaldıkları için kahroluyorum. Zamanla alışacak mıyız yokluğuna, alışmak unutmak da istemiyorum ama böyle de acı katlanılmayacak bitmeyecek gibi..
Mekanı cennet olsun …Çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için. Çocuklara birlikte geçirdiğimiz güzel günleri sık sık anlatıyorum. O mutluluğu hep içinde taşısınlar diye, tabi eksikliğini hissedecekler ama elimden geldiğince ömrüm yettiğince yanlarında olacağım.