Eşimi kaybettim, hayata küstüm.

Başınız sağolsun.
Çocuklarınız da siz de umarım dimdik durur hayata karşı umudunuzu yitirmezsiniz.
Ölüm her birimiz için hak. Ne zaman geleceğini, neyi yarım bırakacağımızı bilmiyoruz.
Zaman içinde dinginleşecektir kalbiniz. Eşiniz içinde de sizler için de dua edelim.

Çok yakınım eşini ani bir şekilde kaybetti. Çocuklarıyla kaldı bir başına. İki yıl bitti , ama hala sürekli eşini anlatıyor. Hatta bazen yasiyormusta hiç ölmemiş gibi anlatıyor. Biz de onunla sohbet ederken vefat ettigiyle ilgili birşey ima etmiyoruz hiç. Ara ara ağlıyor hala. Kendini namaza verdi. Bu şekilde rahatlıyor sanirm.
Anlıyorum yakınınızı, insan ölümü yakıştıramıyor, dili varmıyor söylemeye. Beni de en çok rahatlatan şey eşime mektup yazar gibi günlük tutmaya başladım. Her gün olmasa da sık sık yazıyorum duygularımı, olanları. Her şeyimi ona anlatırdım, fikir alırdım. O eksikliği bu şekilde gidermeye çalışıyorum.

Sizin de başınız sağolsun, mekanı cennet olsun sevdiğinizin. Ben de bazen daha iyi hissediyorum kendimi bazen ilk günkü gibi acıyla kıvranıyorum. Sabah kalktığımda çocukların koşturmasından 1 dk eşim aklıma gelmese hemen vicdan yapıyorum. Sanki unutsam ona haksızlık yapacakmışım gibi. Kendime o benim yerimde olsaydı nasıl davranırdı deyip ona göre çocuklarla ilgileniyorum, kendimi bırakmamalıyım bu dünyadaki görevim sorumluluğum bitmedi diyorum. Henüz terapi almadım ama ilerleyen süreçte düzelme kaydedemezsem başlayacağım. Unutmasak da hatırladığımızda tatlı bir tebessüm olacak yüzümüzde, güzel anılarımız sayesinde..
Aynı şeyleri hissediyoruz ve bu tamamen doğal. Zamanla ve düşünerek çözeceğiz inşaallah

Öncelikle başınız sağ olsun 🙏 Eşimin arkadaşını da 1.5 sene önce motosiklet kasasında çok genç yaşta kaybettik, 4 yaşında kızı vardı, eşi ilk zamanlar çok kötü durumdaydı yaşamak bile istemiyordu, sonra kızı için toparlanmak zorunda olduğunu anladı, çünkü o çocuğun annesine ihtiyacı vardı... 1.5 sene oldu acısı elbette geçmedi ama hayata ilk acısıyla devam etmiyor, yeri geliyor gülüyor, yeri geliyor gezmelere gidiyor... İnsanoğlu her şeye alışır, siz de alışacaksınız🌸 Size ve evlatlarınıza kolaylıklar dilerim, bundan sonra her şey güzel olsun inşallah ❤️

Çok güzel hayallerimiz vardı, her zaman birlikte yaşlanırız diye düşünmüştüm. Bu kadar erken kaybedeceğim aklımın ucundan geçmezdi. Her şey yarım kaldı. İyi bir baba eşti.Ne kadar şanslıyım derdim hep..çok teşekkür ederim.
Cok üzüldüm, başınız sagolsun, kac yaşındaydı? Aracı kendimi kullaniyordu? Bizimde ablamın kayni ve elçisidir trafik kazasinda vefat etti. 5 yasinda kızları kaldı geriye

Başınız sağolsun. İnsan zamanla herşeye alışıyor, aksi halde çıldırırsın. Çocuklarınız için dirayetli olmak zorundasınız. Kendinizi meşgul etmenin bir yolunu bulun. Çalışıyor musunuz bilmiyorum? Ben babamı kaybettiğimde müthiş yoğun bir iş hayatına girmek mecburiyetinde kaldım. Babamın yasını bile tutamadım. Sanki onun işlerini devam ettirirsem o da huzur bulur gibi hissettim. Bu da beni ayakta tuttu.

4 ay oldu ama yokluğunu kabullenemiyorum. Çok gençti ani bir ölümdü. Benim gibi genç yaşta eşini kaybeden ya da çevresinde bu durumu yaşayan yakınınız var mı? Geçmiyor zaman, bazen nefes alamıyorum sanki. Çocuklarım da var küçük. Hayata onlar için tutunmaya çalışıyorum. Bu kadar küçük yaşta babasız kaldıkları için kahroluyorum. Zamanla alışacak mıyız yokluğuna, alışmak unutmak da istemiyorum ama böyle de acı katlanılmayacak bitmeyecek gibi..
Öncelikle başınız sağolsun . Ama şunu da kabul etmek gerekiyor ki ölenle ölünmez. Kendinizi toparlayıp çocuklarınıza yönelmeniz gerekiyor

Basiniz sagolsun
Eşimin babasını çok ani bir şekilde 5dk içinde kaybettik. Ağır grip olmuştu akciğer enfeksiyonu demişlerdi gece hava almak için ambulansı çağırıyorlar yaşı çok yok 63 ama zorlanıyor. Ambulansa yuruyerek gidip hastahaneye yetişemiyor.
Kaybın ne yaşı ne zamanı var işte asla doyamıyorsun..
Elbet güneş doğacak elbet alışacak hayata döneceksiniz alışmak ne demek yaşayan bilir
Geçen yaşadığım bir problem beni çok yıktı sonra neden diye düşündüm. Evlenmeden Önce tek savaşıyordum yıkılmadım.sonra varlığına gücüne baba gücüne alışmışım şimdi o kdr güçsüz hissediyorum ki.. hep nasıl yaşamamızı isterdi diye düşünür oldum herseye takılmıyorum ztn umursamazdimm.

4 ay oldu ama yokluğunu kabullenemiyorum. Çok gençti ani bir ölümdü. Benim gibi genç yaşta eşini kaybeden ya da çevresinde bu durumu yaşayan yakınınız var mı? Geçmiyor zaman, bazen nefes alamıyorum sanki. Çocuklarım da var küçük. Hayata onlar için tutunmaya çalışıyorum. Bu kadar küçük yaşta babasız kaldıkları için kahroluyorum. Zamanla alışacak mıyız yokluğuna, alışmak unutmak da istemiyorum ama böyle de acı katlanılmayacak bitmeyecek gibi..
Merhaba benimde babam küçükken vefat etmişti ve bendense küçük kardeşlerim var en küçüğü 2 yaşındaydı. Ne olursa olsun unutulmuyor ama acısı azalıyor. Kaç sene oldu hala bile bazen aklıma gelir üzülürüm çok iyi bir babaydı. Allah bütün rahmetli olan babalara rahmet eylesin. Bizde tek kaldık ama annem hepimize baktı ve azda kardeş değildik. Toplam 6 kardeşiz ve hepimiz kız annem ne olursa olsun arkamızda durdu hepimizi okuttu bizde öyle elimizden geldiği sürece yardımcı olduk ve halada oluyoruz. Annem gençti herkes evlenemesini söyledi ama annem ömrünü bize adadı. Sizde çocuklarınızla vakit geçirin koruyun kollayın ilerde sizi güçlü bir kadın olarak hatırlasın. Allah tekrardan rahmet eylesin🤲🏻😢

Allah rahmet eylesin.
Her şekilde zor bir durum ama sizin durum çok daha zor.
Çünkü çok iyi bir eşmiş kendisi.
Ne mutlu size. Böyle güzel bir insanla kesişmiş hayatınız.
Unutmanız gerekmiyor, onu hatırlayın. Onun için de iyi yaşamaya gayret edin.
Acı ilk zamanlar gibi kalsaydı kimse dayanamazdı. İnsanoğlu alışıyor.
Iyiki de çabuk alışıyoruz.

ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun üzüldum ablamda şuan senin durumunda iki evladı yetim kaldı😞

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.
Size emanet ettiği yavrularınız var ayakta ve güçlü olmanız lazım.
Unutulacağını sanmıyorum ama acı ilk gün olduğu gibi de kalmaz. Yas sürecindesiniz hala acınızı yaşayın ki hayatınıza devam edebilin.
Arkadaşımın eşi vefat etti aşağı yukarı 6 aylık evliydiler. Hep "keşke kötü biri olsaydı, arkasından ağlatmasaydı" derdi. Şimdi 5 sene geçti üzerinden elbette çok daha iyi. Keşke bir evladım olsaydı babasının hatırası diye üzülür hep.
Rabbim dayanma gücü versin size.

basınız sağ olsun
Mekanı cennet olsun
Hayat işte düşündüğümüz kadar uzun değil ne yazık ki :KK43:
Gerçekten göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor
Çocuklarınız için hayata tutunmaya hayret edin
İşiniz ve aileniz de iyi ki varlar
Alışacaksınız , şu an için çok yeni

Uzgunum ama alisiyoruz.. en yakin arkadasimin babasi annesine cok cok asikmis. Arkadasim 2 yasindayken evlilik yildonumleri adam supriz yapiyor bir yere gidiyorlar, yolda kaza, annesi öldü babasi hayatta.
Hic unutulmadi ama babasi evlendi, arkadasim o kadini annesi gibi bildi sevdi..
Mutlu bir hayatlari var, gecmise saygisizlik gibi degil de Allah dayanma alisma gucu vermis gibi. İnanin bir sekilde hayata geri donuyorsunuz
Basiniz sagolsun, cok uzuldum

Çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için. Çocuklara birlikte geçirdiğimiz güzel günleri sık sık anlatıyorum. O mutluluğu hep içinde taşısınlar diye, tabi eksikliğini hissedecekler ama elimden geldiğince ömrüm yettiğince yanlarında olacağım.
Mekanı cennet olsun …
Çocukların yaşları kaç

X