• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi kaybediyorum galiba

iyi akşamlar

Çok uzatmak istemiyorum kısacası dpsikolojik travmaları olan biri olarak eşime evli olduğumuz ilk günlerden beri çok kötü davrandım . Hep mutsuz huzursuz kavgaci suratsız bir eş gördü ve ben şuan neredeyse onu kaybetmek üzereyim . Destek alıyorum ve bu destek sayesinde bazi şeyleri artık görmeye başladım .
Eşimi tekrar kazanmak için neler yapabilirim neredeyse evliliğimiz biticek ve tek sebebi benim
Öncelikle eve geldiğinde huzuru bulmalı. Tatlı dilli, cilveli, güleryüzlü bir eş karşılamalı onu. Ama adamında tepesinde gezinmeyin tabi. Her şey dozunda olmalı. Sözlerle değil davranışlarınızla çabaladığınızı göstermelisiniz. Eğer soğumadıysa sevgisi varsa düzelirsiniz. Ama soğuduysa ne yapsanız olmaz. Ama hareketlerinden anlarsınız soğuyup soğumadığını.

1.Önce kendime onu sevip sevmediğini sorarım.

2.Şikayet etme.

3.Geçmişe bağlı kalma.

4.Ufak tefek şeyleri sorun etme.

İlk dört maddeyi kocam cevapladı erkek gözüyle cevapla dedim 🤪

Ben olsam ne yapardım;

1. Özür dilerdim.

2.Samimiyetime inanması için konuşurum bir dahakine karşısında en yakın dostu ve sevgilisini bulacağına dair söz verirdim.

3. Üstteki ilk dört maddeyi uygulardim.

Konularınıza az çok hakimim esinz cinsellik istediğinde sürekli yorgunum çocuklar çok yoruyor diye hep geçiştir derdindeydiniz ,bu etkenlerden dolayı artik böyle olmuş olabilir mi birde alkolik dayiniz vardı eşiniz evde istemiyordu sizde bişey demiyordunuz,adam bence hakli çok çözüm sundu ama siz her defasinda ben dediniz kusura bakmayin biraz eleştirisel gelebilir ama siz sadece iki küçük çocuğum var tek başına bakıyorum dediğiniz için ve kocanızi 2.3 plana attığınız için olabilir bende aynı sizin gibi 18 ay arayla iki çocuk büyütüyorum inanin benimde bırakacak kimsem Yok ama sadece ben ve çocuklarım demiyorum arada eşinize de bir samimiyet bir sıcaklık göstermeniz gerek

iyi akşamlar

Çok uzatmak istemiyorum kısacası dpsikolojik travmaları olan biri olarak eşime evli olduğumuz ilk günlerden beri çok kötü davrandım . Hep mutsuz huzursuz kavgaci suratsız bir eş gördü ve ben şuan neredeyse onu kaybetmek üzereyim . Destek alıyorum ve bu destek sayesinde bazi şeyleri artık görmeye başladım .
Eşimi tekrar kazanmak için neler yapabilirim neredeyse evliliğimiz biticek ve tek sebebi benim
Eğer sana sevgisi kaldıysa kovsanda gitmez gerçek sevgi nadirdir hayatta.. soğuduysa geçmiş olsun piskoljik olduğunun farkındasın bile bile adamı soğutman nasılsa gitmez düşüncelerin cok yanlış. Erkekler kadınlar kadar sabırlı değil ne yazıkki sıkıntıya gelemiyolar.. umarım eşin seni hala seviyodur ve daha huzurlu zamanlar geçirirsiniz..

iyi akşamlar

Geçmiş olsun. Madem hatanın farkındasın eşinin gönlünü hoş tutmaya çalış. Sevdiği yemekleri yap ama güzel şekilde sun. Mesela “sen seviyorsun diye şunu şunu yaptım” gibi.
Yatak odasında sıkıntı varsa onu düzeltmeye bakın en büyük adım orda olur

Farkındalık güzel ama bu sadece dilde kalır eyleme geçmezse bir anlamı yok.Esim isterse sabahtan akşama kadar seni seviyorum desin umrumda değil davranışta görmek isterim,yaşım büyük yemem yani bu numaraları.Esinizde laflara doymuştur adamı iki gün el üstünde tutup 3. gün hastayım diye gomerseniz o iş yürümez.......

iyi akşamlar

Ahh işte kaybetme korkusu yaşamasanız bu farkındalığı asla yakalamayacaktınız.Elimizdekinin kıymetini neden vaktinde bilmiyoruz acaba.Çok zor ama umarım başarırsınız

Yani elle tutulur bisey yaşanmadı sürekli mutsuz bi evlilik oldu 6 yıldır .Yok tabiiki biliyor onun desteği var zaten gitmemde . Bu söylediklerinizi söyledim zaten ama davranış olarak neler yapmam gerek
6 yıl çok uzun, karşımdaki insanın kendini düzeltmesi için ben o kadar süre vermem mesela. Eşinize kalmış artık.

iyi akşamlar

Hatayı kendinizde görmeniz bile cok önemli bir adım bence geç değil değişebilirsiniz

Back