- 29 Mart 2024
- 223
- -55
- 13
- 30
- Konu Sahibi ikicocukannesiyim
-
Peki aranızda neler yaşandı tam olarak? Eşiniz psikolojik destek aldığınızı bilmiyor mu? Kaç senelik evlisiniz? Sana şimdiye kadar yaptıklarım, söylediklerim için üzgünüm, isteyerek yapmıyorum şimdi kendim ve evliliğimiz için terapiste gidiyorum demediniz mi?iyi akşamlar
Çok uzatmak istemiyorum kısacası dpsikolojik travmaları olan biri olarak eşime evli olduğumuz ilk günlerden beri çok kötü davrandım . Hep mutsuz huzursuz kavgaci suratsız bir eş gördü ve ben şuan neredeyse onu kaybetmek üzereyim . Destek alıyorum ve bu destek sayesinde bazi şeyleri artık görmeye başladım .
Eşimi tekrar kazanmak için neler yapabilirim neredeyse evliliğimiz biticek ve tek sebebi benim
Üzgünüm ama bana eşiniz sizi alttan aldıkça azıtmışsınız gibi geldi düzeleceğini sanmıyorum geçmiş olsun insan bir kere soğudu mu soğuyoriyi akşamlar
Çok uzatmak istemiyorum kısacası dpsikolojik travmaları olan biri olarak eşime evli olduğumuz ilk günlerden beri çok kötü davrandım . Hep mutsuz huzursuz kavgaci suratsız bir eş gördü ve ben şuan neredeyse onu kaybetmek üzereyim . Destek alıyorum ve bu destek sayesinde bazi şeyleri artık görmeye başladım .
Eşimi tekrar kazanmak için neler yapabilirim neredeyse evliliğimiz biticek ve tek sebebi benim
Yani elle tutulur bisey yaşanmadı sürekli mutsuz bi evlilik oldu 6 yıldır .Yok tabiiki biliyor onun desteği var zaten gitmemde . Bu söylediklerinizi söyledim zaten ama davranış olarak neler yapmam gerekPeki aranızda neler yaşandı tam olarak? Eşiniz psikolojik destek aldığınızı bilmiyor mu? Kaç senelik evlisiniz? Sana şimdiye kadar yaptıklarım, söylediklerim için üzgünüm, isteyerek yapmıyorum şimdi kendim ve evliliğimiz için terapiste gidiyorum demediniz mi?
Dediklerinizi yapıyorum zaten . Travmalarınız olduğunda bunu farkedemeyebiliyorsunuz farkettiginizfe bu süreç başlıyorGeçmiş travmalarınız için destek alıp öyle evlenseydiniz keşke. Herkes mutlu olmak, aile olmak için evleniyor evde kimse birbirini böyle çekmek zorunda değil.
Tedavinize devam edin, eşinizden özür dileyin sakince pişmanlığınızı anlatın, çift terapistine gidebilirsiniz
TamamÜzgünüm ama bana eşiniz sizi alttan aldıkça azıtmışsınız gibi geldi düzeleceğini sanmıyorum geçmiş olsun insan bir kere soğudu mu soğuyor
En azından şimdi farkındalık oluşturmuşsunuz. Siz özür dileyip pişmanlığınızı konuştuğunuzda eşiniz nasıl tepki veriyor?Dediklerinizi yapıyorum zaten . Travmalarınız olduğunda bunu farkedemeyebiliyorsunuz farkettiginizfe bu süreç başlıyor
Ben çok çabaladım artık sıra sende diyorEn azından şimdi farkındalık oluşturmuşsunuz. Siz özür dileyip pişmanlığınızı konuştuğunuzda eşiniz nasıl tepki veriyor?
Daha güler yüzlü,sakin olmaya çalışın, kavga etmeyin, eşinize ilginizi , sevginizi gösterin. Ama gerektiği yerde tabiki hakkınızı savunun tamamen susmayın.Yani elle tutulur bisey yaşanmadı sürekli mutsuz bi evlilik oldu 6 yıldır .Yok tabiiki biliyor onun desteği var zaten gitmemde . Bu söylediklerinizi söyledim zaten ama davranış olarak neler yapmam gerek
Yorulmuş belli ki, tamam sizde çabaladığınızı gösterin sabırlı olun. Değiştiğinizi ispatlayın, çift terapistine gidiyor musunuz?Ben çok çabaladım artık sıra sende diyor
Yok bireyselYorulmuş belli ki, tamam sizde çabaladığınızı gösterin sabırlı olun. Değiştiğinizi ispatlayın, çift terapistine gidiyor musunuz?
Aslında teklif etseniz, beraber çift terapisine gidelim ben bireysel terapilerime de devam edeceğim ama evliliğimiz için de desteğe ihtiyacımız var diyerekYok bireysel
TamamProblemleri olan bir insanla yaşamak çok zor. Travmalarınız varsa ki bu eşinizle ilgili değilse ona büyük haksızlık etmişsiniz. Bunun acısını ondan çıkarmak yerine eşinizi kendinize yeni bir sayfa açabilirdiniz
Kusura bakmayın ama tramvalarım var psikolojim iyi değil diye diye eşine kötü davranan insanlara asla iyimser olamıyorum
Ay bunu esprisine yazmıştım ama tabii biraz gelse fena olmazAy inşallah benim eşime de bir gün böyle bir farkındalık gelir amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?