• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimi evden atıcam

Sağlam bi cinnet her şeyi çözer 👌 bomboş ergen muhabbetidir sorsan, aynı şakayı yap bakalım ne diyecek. Aslında parayla adam tutup dövdürsen iyi olur, beyinciği oynamış yerine oturtsunlar
suan tam olarak onu hak ediyor. Ama napıcam bilmiyorum 😞

Benden korkup çekinmediğini biliyorum aslında.
Ama bir insan nasıl bu kadar sınırı aşabilir?
Gerçekten çok üzgün hissediyorum
Biraz çekindireceksin işte. Hiçbir korkusu yok adamın sen yoksun gibi konuşulabiliyor. Üstelik bu şakayı yaptığı sırasa etrafında başkaları da var ve evli olduğunu biliyorlar. Afedersiniz ama sizi aptal yerine koyuyor adam. Sizin yerinizde olsam o adamı iki günde mum ederim. Bu ne terbiyesizlik hadsizlik de bu cesareti bulabiliyor. Biraz kapıya yakın oturun ki her dk gidebileceğinizi bilsin. Biraz gözdağı verin siz de.

Sağlam bi cinnet her şeyi çözer 👌 bomboş ergen muhabbetidir sorsan, aynı şakayı yap bakalım ne diyecek. Aslında parayla adam tutup dövdürsen iyi olur, beyinciği oynamış yerine oturtsunlar
Yorumun alnı olsa da öpsem 😂 o cinneti geçir ve sonrasında bırak o düşünsün.

Kendi tecrübemi söyleyeyim. Tanıdığım bazı adamların arkadaş ortamında evlilik hayatlarından ciddi yakındıklarını, evlilik bana göre değil boşanacağım, mutlu değilim şeklinde şikayet ettiklerini biliyorum.

Aynı adamları günlük hayatlarında müşahede ediyorum. Hanımı gel diyor geliyor, git diyor gidiyor. Otur diyor oturuyor, kalk diyor kalkıyor:oha:

Yani o asmalar kesmeler hep kendilerini tatmin ve sosyal grupta öne cıkmak için :işsiz:

Biraz çekindireceksin işte. Hiçbir korkusu yok adamın sen yoksun gibi konuşulabiliyor. Üstelik bu şakayı yaptığı sırasa etrafında başkaları da var ve evli olduğunu biliyorlar. Afedersiniz ama sizi aptal yerine koyuyor adam. Sizin yerinizde olsam o adamı iki günde mum ederim. Bu ne terbiyesizlik hadsizlik de bu cesareti bulabiliyor. Biraz kapıya yakın oturun ki her dk gidebileceğinizi bilsin. Biraz gözdağı verin siz de.
karakterimi bildiği için bu kadar rahat yapabiliyor bunu. Nolursa olsun affedicem sanıyor. Şuan yüzünü görmek istemiyorum

Kendi tecrübemi söyleyeyim. Tanıdığım bazı adamların arkadaş ortamında evlilik hayatlarından ciddi yakındıklarını, evlilik bana göre değil boşanacağım, mutlu değilim şeklinde şikayet ettiklerini biliyorum.

Aynı adamları günlük hayatlarında müşahede ediyorum. Hanımı gel diyor geliyor, git diyor gidiyor. Otur diyor oturuyor, kalk diyor kalkıyor:oha:

Yani o asmalar kesmeler hep kendilerini tatmin ve sosyal grupta öne cıkmak için :işsiz:
öyle yapıyorsa da çok kötü. İnsanlar neden bizi böyle bilsin?
Rahat rahat herkesin içinde telefonda bu şakayı nasıl yapabiliyor bu kadar mı düşüncesiz. O insanlar beni de tanıyor.

Ben de vardım evet. O an ne diyeceğimi bilemedim çünkü desem de ciddiye almayacaklar. Gercekten tiksiniyorum her konuşmaları kızlarla ilgili. Atılan fotoğraf da normal bir fotoğraf değildi. Abonelik açıp fotoğraf paylaşan kadınlardan birinin fotoğrafıydı. Eşimin açıklaması da “burada yaşıyormuş da x arkadaşım onu seviyor” yani o zaman tmm neyse dedim ama suan şüpheli geliyor
Ya o zaman kusura bakma ama bunlar benim icin bosanma sebebidir ya. Yukarda 'haddini bildir, cinnet gecir, pisman et' filan diyenlere katilmiyorum. Terbiyesini benden alacak kocaya benim ihtiyacim yok. Hadi diyelim ki arkadasi densizlik etti bi ortamda senin yaninda. Esin ona orda haddini bildirmeli ve bir daha gorusmemeliydi. Tam tersine bi de baska seyler de yakalamissin. Kabul etmen gerek ki senin esin ahlaksiz bi adam. Sen ona haddini bildirsen de en fazla ne olacak biliyo musun, senden daha iyi gizleyecek. Ama arkadan aynen devam, cocuk gibi surekli ona terbiye verip kontrol etmekle mi ugrasacaksin. Ilerde cocuklarin da babalarindan boyle ahlak gorecekler. Bilmiyorum ya benim belki de standartlarim cok yuksek olabilir ama ben boyle bi adama saygi duymam. Ahlak olayini gectim bi de seni uzmeyi goze almasi zaten ayri bisey.

Ben de vardım evet. O an ne diyeceğimi bilemedim çünkü desem de ciddiye almayacaklar. Gercekten tiksiniyorum her konuşmaları kızlarla ilgili. Atılan fotoğraf da normal bir fotoğraf değildi. Abonelik açıp fotoğraf paylaşan kadınlardan birinin fotoğrafıydı. Eşimin açıklaması da “burada yaşıyormuş da x arkadaşım onu seviyor” yani o zaman tmm neyse dedim ama suan şüpheli geliyor

Ya o zaman kusura bakma ama bunlar benim icin bosanma sebebidir ya. Yukarda 'haddini bildir, cinnet gecir, pisman et' filan diyenlere katilmiyorum. Terbiyesini benden alacak kocaya benim ihtiyacim yok. Hadi diyelim ki arkadasi densizlik etti bi ortamda senin yaninda. Esin ona orda haddini bildirmeli ve bir daha gorusmemeliydi. Tam tersine bi de baska seyler de yakalamissin. Kabul etmen gerek ki senin esin ahlaksiz bi adam. Sen ona haddini bildirsen de en fazla ne olacak biliyo musun, senden daha iyi gizleyecek. Ama arkadan aynen devam, cocuk gibi surekli ona terbiye verip kontrol etmekle mi ugrasacaksin. Ilerde cocuklarin da babalarindan boyle ahlak gorecekler. Bilmiyorum ya benim belki de standartlarim cok yuksek olabilir ama ben boyle bi adama saygi duymam. Ahlak olayini gectim bi de seni uzmeyi goze almasi zaten ayri bisey.
Bak sana soyle bi ornek vereyim. Ben universitedeyken Istanbul'dan Antalya'ya bi akrabamizi ziyarete gitmistim. 1 hafta kalacaktim orda. Bi aksam oturuyoruz ailecek, birkac erkek kuzen esleri filan var. Eslerinin yaninda 'bana soyle kadin lazim, boyle kadin lazim. Is yerinde soyle biri var' filan diye konusmaya basladilar. Kadinlar belli utaniyolar, gozlerini kaciriyolar ama bisey demiyolar. Ben sok oldum. Daha universite 2de filan baya kucuk bi kizdim yani. Direk o odadan ayrildim, kizlar geldi yanima noldu filan diye. Dedim benim durmak istedigim bi ortam degil. Ertesi gun biletimi alip direk eve geri dondum ve abartmiyorum bak 20 yil olcak ben o akrabalarimla bir daha asla gorusmedim. Ahlaksizlik bulasici bisey cunku. Akraba filan dinlemem hele bi de kocam olsa offff dayanilir sey degil.

Hayır çok haklısınız. Evli bir adamın çıplak fotoğraf paylaşan kadınlarla, başka kadınlar hakkında cinsel şaka yapmakla ne işi olabilir?
Ben bunu bu kadar süre sonra nasıl fark ettim diye kendime kızıyorum. Napıcağımı da bilmiyorum biz daha çok yeni evlendik

senden özür dilerek, eşine kanı bozuk diyeceğim. :KK12:

Ancak kanı bozuk bi adam hanımının yanında böyle bi muhabbet yapabilir. Arkadaşları da b.k herifler. En Büyük KK

ya gerçekten böyle biri değildi. Son 3 aydır yeni bir işe girdi ve yeni bir çevre edindi. Çok rahatsız oluyorum zaten o insanlardan. Nasıl böyle bir şey dedi inanamıyorum. Şok geçirdim
Kocamdan hiç duymadım. Ama tüm erkeklerin içinde bu muhabbetin olduğunu düşünüyorum. O nedenle hep uzak dururum. Erkek muhabbetlerini hiç kurcalamam. Bizim kız muhabbetlerimiz gibi onlarında bu iğrenç muhabbetleri var bence. Ben nasıl kız muhabbeti ile kafa boşaltıp, rahatlıyorsam erkekler de bunları konuşuyorlar. Ben uzak durup, görmezden geliyorum. Şahit olsam acayip soğurum.

Daha geçen eşim bara içecek almaya gitti, barmen giden kadının arkasından erkek muhabbeti yapmış, eşim yanıma gelince söyledi, ben de kaç defa o barmenden hizmet almıştım, eşimin ise ilk gidişiydi. İlk karşılaşmada yapılabilen bir muhabbet demek ki bu.

Evden atmak paklamaz. Demek ki ortamını görünce cozutuyor. Sizin adınıza üzüldüm. Artık en fazla sizin yanınızda konuşmamaya dikkat eder ama nasıl konuştuğunu görmüş bulundunuz...

Merhaba kızlar.
Hemen başlayım. Eşiniz erkek ortamında çirkin seviyede kadın şakaları yapsa ve bunu öğrenseniz, mesela siz yanındayken bile arkadaşlarıyla böyle konular açılsa ne tepki verirdiniz? Ben mi abartıyorum?
Şuan aşırı sinirim bozuldu geldiğinde eve almak istemiyorum nereye gidiyorsa gitsin.
Dediği kelime tam olarak şu “şu kızı da bana şey yapıyorlar ben dedim olmaz” ne alakasın yani seni ne yapıyorlar? yemin ederim sinirden telefonu kırıcam. Arkadaşları da çok seviyesiz insanlar bu arada ama engel olamıyorum bir türlü görüşmelerine.
DÖv.

Eşinizmi asker arkadaşınızmi bu ne laubalilik ne saygısızlık.Bu ilk degildir karakteri böyledir .Valla ev kesmez komple hayatınızdan çıkarmak mi gerekir bilemem.Arkadasladi ne alaka annesi değilsiniz onun siz .Bilmiyorum fikri neyse dilide o .

ben ayıramıyorum.
Son aylarda kadın fotoğrafları atma, otururken cafede mesela başka kadınları eşime de gösteriyorlar. Ama en son başka bir kadın hakkında cinsel şaka yapılması sonuydu artık bu olayların ve patladım
Sizin eşiniz ne biçim bir "adamki" arkadaşları yanınızda bunları konuşabiliyor ?
Bu arkadaşlar evli değilse, sizinle kafede ne işleri var? Gerçi sizinki karısı yanındayken de bu diyaloglara giriyor, müsade ediyor.
Bu böyle biraz klasikleşmiş erkek muhabbeti falan değil. Orada kendi aralarında bir şeyler konuşurlar ama aile içine asla yansıtmaz nu.
Sizinki bildiğin konya ovası gibi geniş mezheplilik. Daha da ağır yazarım ama neyse.
Kocanız içindeki pislikleri dışa dökemiyormuş sadece. Yeni arkadaş gurubuyla özünü bulmuş.

ben ayıramıyorum.
Son aylarda kadın fotoğrafları atma, otururken cafede mesela başka kadınları eşime de gösteriyorlar. Ama en son başka bir kadın hakkında cinsel şaka yapılması sonuydu artık bu olayların ve patladım
Eşiniz kaç yaşında ergen gibi tavırları?

Bahsettiği şey yapmak kısmı cinsel bir şaka zaten.
Böyle bir şey kim karısına diyebilir ya?!!
bugün gece kahvemi içmedim beynim durdu şu anda

eşiniz
"bana bu kadını sana yapalım, takılın diyorlar ama ben çok beyefendi olduğum için yok diyorum karıcım yaaa", gibisinden mi konuştu?

ben gidip kahve yapcam.

Back
X