• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimi evden atıcam

İyice gemiyi aziya almış bakarmisin çirkinliğe sanki karısı eşi değil arkadaşı kahve arkadaşı okey partneri .
Bir de yeni evliler ne diyeceğimi bilemedim madem kanın bozuk eşine böyle davrancaksın niye evlenip de elin kızının günahına giriyorsun şrfsz

Ergenlik hafif bir benzetme olur bence ya. Karısının yanında cinsel şakalar yaptıran kocaya gidecek çok güzel bir ifademiz var ama buraya yazılmaz şimdi.
Evet bence de hafif kaldı bir de yeni evliler madem böyle pislik adi birisin evlenmese bari bu tipler olan karşıdakşne oluyor

ben ayıramıyorum.
Son aylarda kadın fotoğrafları atma, otururken cafede mesela başka kadınları eşime de gösteriyorlar. Ama en son başka bir kadın hakkında cinsel şaka yapılması sonuydu artık bu olayların ve patladım
Is arkadaslari yuzundne bu durumdaysa, is degistirsin. Ortamina kavusmus arizona kertenkelesi gibi hemen uyum saglamis.. toparlanmasi zor olur ayni yerde devam ederse

Bir de yeni evliler ne diyeceğimi bilemedim madem kanın bozuk eşine böyle davrancaksın niye evlenip de elin kızının günahına giriyorsun şrfsz
Birden olmaz böyle şeyler .Ya iyice tanımadı konu sahibi .Yada aşk sevgi vs diye kavak yelleri .Yok yargılamıyorum kesinlikle . Fakat bir günde arkadas vs ile sevgi saygisi olan koca böyle olmaz.Onu geçelim.İlerisi zor bu evliliğin koca niyeti bozmuş evdeki otursun ben hayatımı yaşayayım ayak sesleri fikrim bu .Yoksa nasıl rahat geniş konuya bak .Karısına dediklerine bak bunun şakası bile olmaz

Kocamdan hiç duymadım. Ama tüm erkeklerin içinde bu muhabbetin olduğunu düşünüyorum. O nedenle hep uzak dururum. Erkek muhabbetlerini hiç kurcalamam. Bizim kız muhabbetlerimiz gibi onlarında bu iğrenç muhabbetleri var bence. Ben nasıl kız muhabbeti ile kafa boşaltıp, rahatlıyorsam erkekler de bunları konuşuyorlar. Ben uzak durup, görmezden geliyorum. Şahit olsam acayip soğurum.

Daha geçen eşim bara içecek almaya gitti, barmen giden kadının arkasından erkek muhabbeti yapmış, eşim yanıma gelince söyledi, ben de kaç defa o barmenden hizmet almıştım, eşimin ise ilk gidişiydi. İlk karşılaşmada yapılabilen bir muhabbet demek ki bu.
çok iğrençler. Bu insanlarla muhatap olmasını istemiyorum. Diğer arkadaşları gayet normal insanlardı. Keşke hiç haberim olmasa daha iyi

Evden atmak paklamaz. Demek ki ortamını görünce cozutuyor. Sizin adınıza üzüldüm. Artık en fazla sizin yanınızda konuşmamaya dikkat eder ama nasıl konuştuğunu görmüş bulundunuz...
geldi git nerede kalıyorsan kal çünkü buraya seni almayacağım dedim. Arabada uyurum dedi ben de naparsan yap beni ilgilendirmiyorsun dedim. 64 kere aramış. İstiyorsa 1000 kere arasın görmek istemiyorum yaptığının sonucuna katlanıcak

Erken evlilik olayı gezip tozup hayatı yaşamadan evlenince kocanın gözü çöplükte kalmış o misal .
Aslında sürekli hem arkadaşlarımızla hem başbaşa bir yerlere gidiyoruz yurt içi yurt dışı farketmez işimiz de buna müsait. Üniversite okuduk birlikte her türlü şeyi yaptık. Bilmiyorum şuan yaptığı şeyde çevresinden etkilendiğini düşünüyorum

bugün gece kahvemi içmedim beynim durdu şu anda

eşiniz
"bana bu kadını sana yapalım, takılın diyorlar ama ben çok beyefendi olduğum için yok diyorum karıcım yaaa", gibisinden mi konuştu?

ben gidip kahve yapcam.
Bana gelip dedi ki öyle biri bile yok.
Neden öyle konuşmalarına izin veriyosun diyorum. Onlar biraz öyleler diyo.
Sana ne insanlardan onlar öyle diye sen neden ayak uyduruyorsun dedim. Özür diliyo

Is arkadaslari yuzundne bu durumdaysa, is degistirsin. Ortamina kavusmus arizona kertenkelesi gibi hemen uyum saglamis.. toparlanmasi zor olur ayni yerde devam ederse
Evet ben de onu anlamıyorum. Bu ne böyle hemen onlar gibi oldu.
Neymiş tek kalırmış onlar iş yerinde tüm gün birliktelermiş. O zaman en yakın sürede bu işi bırakıcaksın dedim. Kabul etti ben de zorlayacağım. kaç yıldır ağzından buna yakın bir şey duymayı geçtim herhangi bir kadınla samimi olduğunu beni en ufak kıskandırıcak bir şey yaptığını bile görmedim.

Evet bence de hafif kaldı bir de yeni evliler madem böyle pislik adi birisin evlenmese bari bu tipler olan karşıdakşne oluyor
Kendisi tam olarak 1.5 sene evlenelim diye her gün bunu konuşan biriydi. Ben geç evlenmek istedim aslında 25-26 gibi ama o hemen birlikte yaşayalım düzenimiz olsun istedi. Şuan 1500. özür mesajını atıyor ama eve almicam

Kendisi tam olarak 1.5 sene evlenelim diye her gün bunu konuşan biriydi. Ben geç evlenmek istedim aslında 25-26 gibi ama o hemen birlikte yaşayalım düzenimiz olsun istedi. Şuan 1500. özür mesajını atıyor ama eve almicam
kavgalar sokağa taşmamalı alın karşınıza net bir şekilde konuşun . Yani 2 gun sonra barışıp devam edicekseniz g kendınızı sokağa rezil etmeyin (kapı önünde arabada yatıyordur muhtemelen başka yere aracı çekip yatmaya korkar geceyi nerde gecırdın dersiniz belki die ) .1500 değil 7500 mesaj atsın neden özür dilediğini bilmedikten sonra bi önemi yokki .

kavgalar sokağa taşmamalı alın karşınıza net bir şekilde konuşun . Yani 2 gun sonra barışıp devam edicekseniz g kendınızı sokağa rezil etmeyin (kapı önünde arabada yatıyordur muhtemelen başka yere aracı çekip yatmaya korkar geceyi nerde gecırdın dersiniz belki die ) .1500 değil 7500 mesaj atsın neden özür dilediğini bilmedikten sonra bi önemi yokki .
çağırıyım mı şimdi? evet arabada şuan
konuşmak istiyorum aslında ama görmek de istemiyorum aynı zamanda

Konuşmak istiyorsanız bunu söyleyin. Bırakın salonda yatsın. Sınırınızı çiz. Dediğim gibi ben tüm erkeklerin bu muhabbeti yaptığını düşünüyorum ama kadın yanında yapılmamalı. Saygısızlık.

Gerçekten iki gün sonra el ele o apartmandan çıkacaksınız bu hareketler çevreye karşı duruşunuzu zedeler . Karşınızdaki eşiniz sonuçta hata yapmış dangalaklık yapmış bunu ondan başkasıyla halledemezsiniz sonuç olarak ve bu mesajla telefonla olmayacağına göre eğer bağır çağır sinir haliniz yoksa çağırın gelsin konuşun net cümlelerle yaptığının onur kırıcı güven sarsıcı olduğunu gerçek karakterinde bu varsa bu şekilde her kapıdan çıktığında nerde kimle ne halt yiyeceksin düşüncesiyle kendımı kemirmek istemıyorum bu beni senden soğutur bu süreçte de beni yıpratır Ben bu kadar değersiz değilim sen ağzını sallayacaksın die psikolojiyi yitirip olmadığım bi insan haline gelmek istemiyorum ama senin olmak istediğin hâl buysa devam etmeyelim diyip oturtun köşesine . Baktınız dan dun konuşuyor 1500 özürün sebebini anlamadan öylesine mesaj yazmış salıverin gitsin salonda zıbarsın . bu gece kulağınızın üzerine son kez yatar enine boyuna düşünürsünüz yolunuzu çizersiniz , olacak gibi değilse de gençliğinize yazık etmeyin .

Konuşurken gozlerınızı gozlerıne dikin farketsin o ateşi . Ses tonundan daha etkili olur

Evet ben de onu anlamıyorum. Bu ne böyle hemen onlar gibi oldu.
Neymiş tek kalırmış onlar iş yerinde tüm gün birliktelermiş. O zaman en yakın sürede bu işi bırakıcaksın dedim. Kabul etti ben de zorlayacağım. kaç yıldır ağzından buna yakın bir şey duymayı geçtim herhangi bir kadınla samimi olduğunu beni en ufak kıskandırıcak bir şey yaptığını bile görmedim.
ya iste dogal ortamina kavusmus gibi olmus.
Eger sizi anlamiyorsa, benzer seyleri ona yasatin. Arkadaslariniz size yakisikli erkek fotolari atsin, ozellikle esinizin kendisinde begenmedigi ozellikleri en iyi sekilde bulunduran tipleri atsinlar.

Bir yerde otururken, askim adama bak tas gibi fln deyin vs. Yasadiginizi yasatin kisacasi. Bazen kisasa kisas gerek anlamalari icin.

Esinizin yaninda , x kisisi seni cok begenmis ama evli oldugunu duyunca uzulmus gibi hikayer uydursunlar

Merhaba kızlar.
Hemen başlayım. Eşiniz erkek ortamında çirkin seviyede kadın şakaları yapsa ve bunu öğrenseniz, mesela siz yanındayken bile arkadaşlarıyla böyle konular açılsa ne tepki verirdiniz? Ben mi abartıyorum?
Şuan aşırı sinirim bozuldu geldiğinde eve almak istemiyorum nereye gidiyorsa gitsin.
Dediği kelime tam olarak şu “şu kızı da bana şey yapıyorlar ben dedim olmaz” ne alakasın yani seni ne yapıyorlar? yemin ederim sinirden telefonu kırıcam. Arkadaşları da çok seviyesiz insanlar bu arada ama engel olamıyorum bir türlü görüşmelerine.
Şiddete karşıyım çok kızarım o sinirle eşimi döverim ne demek ben olayım olmayayım kadın kız hakkında konuşamaz bir adam eşine değer veriyorsa eğer konuşmaz konuşuyorsa değer vermiyor demekki

Back
X