Eşimi çok özlüyorum!

encokkendimiseverim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2012
371
4
26
Balıkesir
Merhaba, benim derdimin henüz bir çözümü yok. Belki benimle benzer durumda olanlarla konuşuruz.
Eşimle 1 yıldır evliyiz. 6 yıl sevgiliydik. bu dönemlerde hep ayrı yerlerdeydik. ayda bir falan görüşüyorduk.
evlendik 10 ay beraber aynı evde kaldık ama sonra tayin vs. oldu. şu anda aynı il içerisinde 220 km uzaktayız.
eşim 15 günde bir geliyor 1 gün kalıp gidiyor.

O orada tek başına, ben burada. Artık bu ayrılıklar bana çok zor gelmeye başladı
Zaten eşim daha askere de gitmedi. 2 sene sonra gidecek, bir de uzun dönem yapacak. Bizim bu ayrılığımız bitmeyecek gibi. (

Var mı benimle benzer durumda olan?

Rabbim sizide böyle sınıyor demekki. sabrın sonu selamettir canım gönülleriniz bir olsun hasret cok zordur elbet ama hayatın kendisi zor be canım. sevginiz güçlendikce güçlenecek inşallah sonundada kavusursunuz

rabbin sınamasıyla ilgisi yok arkadaşım, getirilen sistem aile düzenine göre ayarlanacağına, kolaylık sağlayacağına aileyi hiçe sayıyor ve mecburen ayrı kalıyorsunuz. tabi ki yalnız değilsiniz, sizin gibi mağdurlar çok. züğürt tesellisi gibi olsa da, zaman gerçekten çok çabuk geçer. bir bakarsınız "ya amma sıkıntılar yaşadık, 2012de şu zamanlar ayrıydık" gibi laflar edip, geçmişi yad ediyorsunuz. en kısa sürede kavuşmanızı dilerim.

eş durumundan atandım ben bu şehre. başbakanımız aynı ilde olanlar bile şikayet ediyor diye sitem ediyordu. aynı ilde olsak ne olacak 220 km gidip gelinir bir mesafe mi...
teşekkürler filtrekahve ileride yad ederiz dediğin gibi...

neden 15 günde 1 görüşüyorsunuz, haftasonlarını beraber geçirme imkanınız yok mu?

ay canım ne yalan söyliyim başlığı korkarak açtım ya, allah başka türlü ayrılık vermesin
gelir geçer merak etme, şimdi teknolojik imkan bol, tüm akşam görüntülü sohbet edin bence

siz gene de halinize şükredin. aynı sene mezun oldu arkadaşlarım, 2si de öğretmen oldu. anlaşmalı evlilik gözüyle baktılar galiba, 3 senedir ayrı şehirlerdeler. şu an 4. senenin içindeler.

selam canım, konunu okuyunca kendim hayatım gözümün önüne geldi..benim eşimde uzun dönem askere gidecek, 3 buçuk senelik evliyiz..2 yaşını doldurdu yeni oğlumuz var..
askerlik derdi biyandan, diğer yandan bende hocalık için uğraşıyorum, atanınca bizde ayrılacaz bi süre, eş durumundan bi araya gelebilirsek ne ala, ama oda çok zor...
askerliği sağ salim yapıp gelse keşke de, atamaları fazla düşünmüyorum, en kötü ihtimalle eşimin bulunduğu yere düşene kadar görev yapmam...
ben hep askerliği düşünüyorum, memleketimize 7 saatlik uzakta bir şehirdeyiz, ve eşim askere gidince ben memlekette kalıcam annemler ve kayınvalidemler arasında mekik dokuyarak, elimde çocukla göçebe gibi yaşayacam bende çok üzülüyorum canım, derdini ben çok iyi anlarım...
burdan bütün genç kızlara tavsiyem olsun, ister kısa dönem ister uzun dönem olsun asla askerliğini yapmamış biriyle evlenmeyin....
hayatınız çok berbat hale dönüşüyor...3 senedir resmen askerlik yapar gibiyiz, bir an önce gidip gelse daha mı iyi bilmiyorum, ama para biriktirmemiz lazım diye erteliyoruz, birde oğlum daha ufak ve çok düşkün babasına, eşim gidince boşluğa düşecek yavrum, o yüzden bir sene kadar daha erteleyecez, nasipse seneye inşallah sağ salim gidip gelsin de, beklemeye razıyım..rabbim tüm askerlerimizi korusun eşlerine yavrularına ana babalarına kavuştursun sağ salim inşallah...amin...

canım konunu okuyunca gercekten çok çok üzüldüm.
ve kendi halime de şükrettim.
benim eşim de işi gereği şu anda eskişehirde ben de izmirdeyim.
eylülün başında gitti. bayramda geldi yine gitti aralık 22 sinde kesin dönüş yapacak Allahım nasip ederse lakin bana fenallar geliyor
bazen oturup bütün gece ağlıyorum kokusuna hasretim resmen. seni çok çok iyi anlıyorum canımcım üzülme lütfen
rabbim ayırmasın uzun ayrılıklar vermesin güzel allahım.

biz ev hanımıyız eşimizin yanındayız.ama bizimde kendimize güvenimiz yok eşlerimizin eline bakıyoruz.ama çocuklarımızla bire bir bir ilgilendik.ama borç dert maddi sıkıntı.aşağı tükür sakal yukarı tükür bıyık napak kanka dünyada hep bir yanın eksik.imtihan dünyası

canom çok üzücü bir durum.acı birşey.benimde eşimle aramda 110 km var.aynı il 2.5 saat yol sürüyor.komşu il bile 45dk ama ilçe uzak ama ben senden biraz daha şanslıyım sanırım ben hemşireyim haftada 3 gece nöbetine gidiyorum eşimin yanına gidiyorum diğer günler..çok zor oluyor ama başka türlü yapamıyorum 7 aylık evliyim (

İki iki buçuk saatlik bir mesafedeymişsiniz. 15 gunde bir uzun bir süre bu mesafe için.
Maddi imkanlar için mi bu süreyi uzun tutuyorsunuz ?

biz şu an ayrı değiliz ama 1-2 aya kadar ben de 2 yaşındaki kızımı alıp gideceğim evimi eşimi bırakıp büyük bir şehre. orada ne yaparım ne ederim hiç bilmiyorum, düşündükçe içim daralıyor. biz de çıkarken nişanlıyken ve evliliğimizin 6 ayı ayrıydık. yine ayrı kalacağız ve uzak mesafe yine iyisin canım, haline şükret ki 220 km ve çocuk henüz yok. benim kızım babasına çok düşkün. dün eşim maç izlemeye gitti kızım ağlaya ağlaya uyudu babama gidelim baabm nerede diye. düşün biz eşimi bırakıp gidince yavrum ne yapacak. ve ben çocukla tek başıma nasıl bir yük altına gireceğim. ooooof offff....

sen yine şanslısın benim eşim hakkaride ben batıda sayılırım.düşün 3 ayda bir görüşüyoruz ve daha 1 yıl böyle devam edecek.birde bebek düşünüyoruz canım.yapacak bişey yok bizde tayinden böyle olduk ama seni anlıyorum çok zor insan çok özlüyor eşini gerçektende

ben de eş özrüyle atanamadım. 11 saat uzaklıktayım, eşimin izni yok geleemez ben de gidip onda kalamıyorum.ablasında kalıyor çok çalışıyor ben de vakit geçiremem orada. yani sömestri bile heyeecanla beklemiyorum..bir de ben yalnız kalmaya korkardım , eşim biraz geç gelince üzülürdüm. şimdi yalnızım ve insan herşeye alışıyor. kendime iyi bakıyorum yiyorum içiyorum dışarı çıkıyorum yada sadece tembellik yapıyorum. yapacak başka bir şey yok

Bizim esimle binlerce km var aramızda esim is dolayısıyla yurtdışında ve ayda bir görüşürsek mutlu oluyorum ve bu durum 1 yıl devam edecek. Cok özlüyorum dayanamıyorum. Ama su anda başka bi alternatifimiz de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…