- 22 Mayıs 2009
- 909
- 682
- 323
- 42
- Konu Sahibi justicewarrier
-
o halde ona destek ol bunu süresi yok belki iç dünyasında uzun zamandır sıkıntı yaşıyordu adam kpss ye çalışıyor üstelik bilgisayar oyunu başınad değilSanırım benim hatam olmuş ki başlığın ve yazdıklarımın azizliğine uğramışım. Ben de kilo alabilirim çirkinleşebilirim olay asla bunlar degil. Yetişkin bir bireyin hayattan bu kadar çabuk vazgeçip kendini salmasını yakıştıramıyorum.
Kpss'ye hazırlanan birinin milyarder olduğunu düşünmüyorum, nasıl geçiniyorsunuz? siz de çalışmıyorsunuz evde olduğunuza göre. (konuda tek derdiniz bu mu oldu demeyin, merak ettimSanırım benim hatam olmuş ki başlığın ve yazdıklarımın azizliğine uğramışım. Ben de kilo alabilirim çirkinleşebilirim olay asla bunlar degil. Yetişkin bir bireyin hayattan bu kadar çabuk vazgeçip kendini salmasını yakıştıramıyorum.
Kpss’ye ne kadar çalıştıgı da şüpheli işte…Kpss'ye hazırlanan birinin milyarder olduğunu düşünmüyorum, nasıl geçiniyorsunuz? siz de çalışmıyorsunuz evde olduğunuza göre. (konuda tek derdiniz bu mu oldu demeyin, merak ettim)
Hayattan vazgeçtiğini düşünmüyorum. Eşiniz memur olmak için sınava hazırlanıyor, yani bi hayat kaygısı, geçim kaygısı var. Ben de ders çalışırken yiyordum ve o stres cidden acıktırıyor. Ne bileyim meyve yemesi, yulaflı yoğurt yemesi, bitki çayı içmesi konusunda fikir verebilirsiniz.
Eleştiriler olabilir uygun dille yazıldığı sürece hepimiz eleştirilere açık olmalıyız ama üslupsuz, aşağılayıcı vb yorumlarda yorumların altındaki şikayet et butonuna basın.Çok haklısınız. Bir de üstüne saygısızlık diz boyu. Hiç cevap yazmayın böyle yapacaksanız daha iyi. Yargılamak ne kolay olmuş
Size nasıl teşekkür etsem az. Bu kadar ince bu kadar anlayışlı olduğunuz için. Tam olarak beni anlayan tek kişi oldunuz diyebilirim. Tavsiyeleriniz için de çok teşekkür ederim deneyeceğim ve etkili olacağından eminim.Kkda eskiden ne kadar güzel sohbetler olurdu, bir konu açtığında için rahatlamış olarak uzaklaşırdın buradan. Geyiğin bile kalitesi vardı. Şimdi nedense hep bel altı vurmaya çalışılıyor. Neden yani? Çok ayıp gerçekten.
Konu sahibi arkadaşım ben seni çok iyi anlıyorum. Bende çalışmayan bir erkeğe saygı duyamıyorum. Gözümde çok güçsüz yanlış anlaşılmak istemem ama işe yaramaz geliyor. Canla başla ders çalışıyor desen bir yerde anlarım ama onuda yapmıyor tüm gün sizinle vıcık vıcık öpüşüp sarılmak istiyor anası gibi etrafında dönün istiyor. Kaldı ki analarımız bile bizi doğurdukları halde o kadar ilgilenmez yani. Birde bende kişisel alanlarıma çok önem veririm. Gün içinde mutlaka sessiz sakin kafamı dinlemek bazen evde yalnız kalmak isterim. Eşimi çok seviyorum oda bende çalışıyoruz geçen hafta vardiyalarımız aynıydı akşamları birlikteydik. Benim eşimde çok konuşur hiç susmaz. Bir iki günden sonra daral geldi bana azıcık susta dinleneyim dedim artık :) yalnızlığı seven insansın sende ben anladım. Üstüne birde kendine bakmayan biriyse sürekli gözünün önünde rahatsız ediyordur seni. Benim sana tavsiyem çalışmayı düşünmüyorsan bir kursa veya spor salonuna falan yazıl trip atarsa hem sende o sürede verimli çalışırsın falan dersin. Belki oda gaza gelir sen eve gelince o gider. Yani en azından evden çıkıp bir aktiviten olmuş olur.
Bence büyük konuşmayın yaşanmadan bilinmiyor. İnsanlar değişebiliyor malesefSevmiyorsunuz işte,eğer sevseydiniz ne kilosu ne de davranışları batardı size.Dört senelik ilişkiniz boyunca hiç mi anlayamadınız eşinizin karakterini?
Alakası yok. Sevdiğin, çekim hissettiğin birini öpmelere dokunmalara doyamazsın, anne eksikliği ile açıklamanız çok ilginç olmuş. Siz eşinizden soğudunuz, belki de hiç ısınmamıştınız, alışkanlıktan kopamayıp evlendiğiniz gibi bir sonuç çıkıyor zaten bütün yazdıklarınızdan, anne eksikliği çekmiş kıyamadım sözünüz var beni benden aldı zaten. Evlenip annesi mi olmayı düşünüyordunuz ki? Aranızdaki sorunların tek sebebi değil ama bir sebebi sizin ona olan soğukluğunuz.Kendi agzından çıkan cümle tam olarak şu, evlilikte herkes herkesin köpeği olmalı her an sevip öpmeli. Çünkü anne sevgisinden mahrum kaldığı için o eksiği benimle tamamlamaya çalışıyor psikoloğumuzun da dediği bu yönde.
Ohh bee vallahi agzınıza sağlıkYav bir tutturmuşsunuz sevmiyorsun diye.
Adam söylemeden diş fırçalamıyormuş. Allah bilir tuvaletten sonra elini yıka diye uyarı da bekliyordur. Devamlı karısının gözü üstünde olsun istiyor anladığım kadarıyla. Yarım saatte bir atıştırmalık yiyormuş, haliyle kilo da almış başını gitmiş. E bu yetişkin bir erkeğin davranışları değil ki. Gayet de bir oğlan çocuğu. Ben olsam benim de canım burnuma gelirdi. Çocuk istesem kendim doğururum herhalde. Kocaman adama annelik yapmak niye?
Hanımlar, sizin yapınız anaç olabilir. Ama bazılarımızda bu yok. Bende yok mesela. Her dakika mıç mıç içim kıyılır. Anneme bile yılışmam, yılıştırmam. Sevmiyorum arkadaş, olamaz mı? Yok dişini fırçala, çişin bittikten sonra poponu yıka, banyodan sonra çamaşırını değiş falan demek... Ay fenalık gelir.
Sizin ki mantık evliliği olmuş,bu sebepten bu saatten sonra sizin hisleriniz ve eşinizin davranışları değişmez.4 senedir tanımış olmanız gerekmezmiydi.Herkese merhaba, konu çok yanlış anlaşıldığı için yeniden açıklık getirmek istedim. Başka bir konu daha açmıştım yeni evliyim mutsuzum cinsellik yok diye. Şimdi bu başlıkta daha detaylı anlatmak istedim. 4 yıllık ilişkinin sonunda evlendik. Sevdiğim değer verdiğim bir insandı ki evlenmeyi tercih ettim. Aslında çok iyi bir kalbi vardır. Düğünümüz her şeyimiz çok güzeldi. İlişkimizde bazı sorunlar yaşıyorduk ama evlenince aynı eve girince mutlu oluruz aşarız sanmıştım. Şu 4,5 aylık sürede çok kötü kavgalar ettik inanın cinselliğe sıra bile gelmedi. Eşim kendini çok saldı aşırı kilo aldı ki bu fizikselden öte, kendine saygı duymadığı için beni rahatsız ediyor. Hareketlerine dikkat etmiyor. Kalitesi seviyesi yerlerde gibi davranıyor. Her izlediğimiz filmin dizinin haberin üzerine mutlaka olumsuz bir yorum yapıyor. Ortalık negatiflik doluyor. Olgun bir erkek tavrı göremiyorum. Evliliğimizin ilk ayında işten de çıktı şimdi tüm gün evde KPSSye hazırlanıyor. Her an burnumun dibinde hep yanıbaşımda dolayısıyla bana artık çok zor geliyor. Bir de değersizlik duygusu var fazlasıyla. Azıcık bireysel takılsam istenmedigini düşünüyor. Terapiye başladık ama yine de sizden de desteklerinizi fikirlerinizi bekliyorum eşim nasıl olgunlaşabilir? Aranızda böyle şeyler yaşayanınız var mı?
Peki kızlar şöyle bir güncelleme yapmak isterim. Madem çoğunluk beni suçladı, eşimi anlamadığımı düşündü özellikle iş konusunda destek olsaydın dediler. Ben de sizden şöyle bir konuda yardım istiyorum, eşim aslında memur olmak istemiyor bunu son dönemde çok daha iyi anlıyorum. Memur bir aileden geldiği için ailesinin karşısında sürekli özel sektörde başarısız olmaktan rencide olduğu için bari memur olayım insanlara da kendimi kanıtlayayım düşüncesi var. Çünkü geçen gece konuşurken başka işler yapmak için atılım yapmak istediğini ama karısı olarak benim de şu an bir işim olmadığı için bir güvencemiz yok atılamam dedi. Kendisi radyo televizyon mezunu ve gerçekten önü çok açık bir sektör. Ben ona isteklerini gerçekleştirmesi konusunda nasıl bir yol gösterip cesaret verebilirim? Sanırım biraz yakınlık göstermem gerekecek bu hususta…Herkese merhaba, konu çok yanlış anlaşıldığı için yeniden açıklık getirmek istedim. Başka bir konu daha açmıştım yeni evliyim mutsuzum cinsellik yok diye. Şimdi bu başlıkta daha detaylı anlatmak istedim. 4 yıllık ilişkinin sonunda evlendik. Sevdiğim değer verdiğim bir insandı ki evlenmeyi tercih ettim. Aslında çok iyi bir kalbi vardır. Düğünümüz her şeyimiz çok güzeldi. İlişkimizde bazı sorunlar yaşıyorduk ama evlenince aynı eve girince mutlu oluruz aşarız sanmıştım. Şu 4,5 aylık sürede çok kötü kavgalar ettik inanın cinselliğe sıra bile gelmedi. Eşim kendini çok saldı aşırı kilo aldı ki bu fizikselden öte, kendine saygı duymadığı için beni rahatsız ediyor. Hareketlerine dikkat etmiyor. Kalitesi seviyesi yerlerde gibi davranıyor. Her izlediğimiz filmin dizinin haberin üzerine mutlaka olumsuz bir yorum yapıyor. Ortalık negatiflik doluyor. Olgun bir erkek tavrı göremiyorum. Evliliğimizin ilk ayında işten de çıktı şimdi tüm gün evde KPSSye hazırlanıyor. Her an burnumun dibinde hep yanıbaşımda dolayısıyla bana artık çok zor geliyor. Bir de değersizlik duygusu var fazlasıyla. Azıcık bireysel takılsam istenmedigini düşünüyor. Terapiye başladık ama yine de sizden de desteklerinizi fikirlerinizi bekliyorum eşim nasıl olgunlaşabilir? Aranızda böyle şeyler yaşayanınız var mı?
Seviyor olsaydınız sürekli dibinizde olması sizin sukrettiginiz sevindiginiz bişey olurdu gına getiren birşey değil .
Bence esinizde sorun yok
Siz sevmiyorsunuz diye herşey eksik
Yapmak istediği şeyler makul ve mantıklıysa ben senin yanındayım denemelisin diye gazlamasın bence.Peki kızlar şöyle bir güncelleme yapmak isterim. Madem çoğunluk beni suçladı, eşimi anlamadığımı düşündü özellikle iş konusunda destek olsaydın dediler. Ben de sizden şöyle bir konuda yardım istiyorum, eşim aslında memur olmak istemiyor bunu son dönemde çok daha iyi anlıyorum. Memur bir aileden geldiği için ailesinin karşısında sürekli özel sektörde başarısız olmaktan rencide olduğu için bari memur olayım insanlara da kendimi kanıtlayayım düşüncesi var. Çünkü geçen gece konuşurken başka işler yapmak için atılım yapmak istediğini ama karısı olarak benim de şu an bir işim olmadığı için bir güvencemiz yok atılamam dedi. Kendisi radyo televizyon mezunu ve gerçekten önü çok açık bir sektör. Ben ona isteklerini gerçekleştirmesi konusunda nasıl bir yol gösterip cesaret verebilirim? Sanırım biraz yakınlık göstermem gerekecek bu hususta…
Seviyor olsaydınız sürekli dibinizde olması sizin sukrettiginiz sevindiginiz bişey olurdu gına getiren birşey değil .
Bence esinizde sorun yok
Siz sevmiyorsunuz diye herşey eksik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?