Eşimi çekici bulamıyorum

Benim kocam da tombik oldu, cunku ben yapip yediriyorum, Benimki de ilgi bekler gel öp saril der, ben issizim o evden calisiyor, 24 saat birlikteyiz , 56 m2 iki odanin icinde ama sikilmadim ben o da, cunku birbirimizi seviyoruz. Siz de birseyler eksik…

Nasıl gecınıpsunuz?Siz calısıomusunuz?Bırde olelerı var evlendıkten sonra calışmaya bırakan .Kadın calısıosa butun yuku kadının omzuna atan .Cinsellık nıye yok?Kavga sebebınız nedır

Erkeklerin alınganlığı, tribi hiç çekilmiyor gerçekten. Tamam duygusallığın cinsiyeti olmaz stresli bir dönemden geçiyordur kpss'ye hazırlanıyormuş başka hedefi hayali vardır olabilir. Ama erkeklerin nazı kadından daha fazla ve itici oluyor Onlar çalışırken güzel. Zaten kadında erkekte birbirini özleyecek mesafede olmalı insan aşıkta olsa bıkar tabi. Babam 2 3 saat evde olduğu halde tövbe estağfirullah diyorum ben düşman başına diyeceğim annemin başında ben katlanamıyorum Ha bire boş boş sorular soruyor bi kağıt görüyor bu ne diyor kağıt işte neyini soruyorsun boş bir kağıt Bi kutu görüyor ne var bunda diyor ayyyyy başkası olsa bok var diyeceğim de diyemiyorum asdfghj. Terapilerin nedense talibi çokta işe yarayanı yok herhalde henüz olumlu sonuçlandı diyeni görmedim. Sen çalış bence en iyi çözüm bu

Bence siz boşanmak istiyorsunuz onun için yer arıyorsunuz.

Aslında ordaki konu ve burdaki konu birbiriyle bağlantılı. Eşimin bu hareketleri de beni evlilikten sogutan bir şeydir yani her sey birbiriyle bağlantılı diye düşünüyorum
Eşinizin bir hareketi yok ki,ilgi beklemekten başka? 4.5 ayda eşinizden bu kadar soğumanız normal değil bence.

Eşinizin bir hareketi yok ki,ilgi beklemekten başka? 4.5 ayda eşinizden bu kadar soğumanız normal değil bence.
Kendi agzından çıkan cümle tam olarak şu, evlilikte herkes herkesin köpeği olmalı her an sevip öpmeli. Çünkü anne sevgisinden mahrum kaldığı için o eksiği benimle tamamlamaya çalışıyor psikoloğumuzun da dediği bu yönde.

Kesinlikle sizin gibi hissederim o durumda hatta tahammül edemem hele ki tüm gün evdeyken

Ya ben ana baba sevgisinden asla mahrum kalmadım ama ben de hep öpmek koklamak istiyorum rahat vermiyorum. Tenim çekiyor adamı.

Bana bu tür sebeplerden bir insanın eşini bu şekilde buraya taşıması çok tuhaf geliyor. Ne bileyim esasen bu kişi arasında çözülecek bir durum gibi sanki özelinizi öğreniyormuşuz ve bu basit problemi iki kişi çözüp anlaşmalı gibi. Bilemedim belki de ben yanılıyorumdur.

Doğru yorum budur.

Hanımlar niye konuya yorum yazmak yerine geyik yapıyorsunuz? Konu sahiplerine ayıp olmuyor mu?
Çok haklısınız. Bir de üstüne saygısızlık diz boyu. Hiç cevap yazmayın böyle yapacaksanız daha iyi. Yargılamak ne kolay olmuş

Bakın öyle bir durum degil, onu her an sevip öpmezsem sevilmedigini düşünüyor. Beni sevmiyorsun istemiyorsun diye 5 yaşında çocuk tribine girerse teniniz çekemiyor o adamı işte

Evde tamamen kpss çalışıyorsa nasıl geçiniyorsunuz ?

Çekici bulmadığınız biriyle Neden evlendiniz ?

Yani görücü usulü de değilmiş ki
Öncesi varmış.
Bence çekicilik değil de yaşadığımız sorunlar bıktırmış sanki

Siz esinizi sevmiyorsunuz, olay bu.
Bu evlilik de cok uzun vadeli degil gibi. Sadece uzatmalari oynuyorsunuz.

Erkeksi derken dovup sovsun, maco erkek mi istiyorsun. Sen de o ders calirken cik gez. Surekli dip dibe olmazsin. Acikcasi tum gun beraber olunca ben de sıkılırim.

Evet aslında kastettiğim çekicilik buydu. Sanırım yanlış başlık yazmanın azizliğine uğradım.

adama bi sürü düğün masrafı yaptırdın eşya aldırdın halbuki baştanda emin değildin şimdi yok işten çıktı kpss ye hazırlanıyor kilo aldı diyerek eşini küçük görüyosun Allah sizin gibilerden korusun senin sorunun eşinin işsiz olması bu zor dönemlerinde yardımcı olmayı denedinmi acaba destek olmayı düşündünmü

Tasima suyla degirmen donmez demis atalar. Insanin aliskanligi degilse dus almak dis fircalamak, nereye kadar ittireceksin onu? Yillarin gidecek ve esine hala bunlari soyluyor olacaksin. Bi zaman sonra seni umursamayacak ve sen zaten soylemekten bikacaksin. Boyle boyle icinde biseyler kopacak biseyler bitecek..

Sanırım benim hatam olmuş ki başlığın ve yazdıklarımın azizliğine uğramışım. Ben de kilo alabilirim çirkinleşebilirim olay asla bunlar degil. Yetişkin bir bireyin hayattan bu kadar çabuk vazgeçip kendini salmasını yakıştıramıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…