• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi çekici bulamıyorum

justicewarrier

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2016
302
53
98
Herkese merhaba, konu çok yanlış anlaşıldığı için yeniden açıklık getirmek istedim. Başka bir konu daha açmıştım yeni evliyim mutsuzum cinsellik yok diye. Şimdi bu başlıkta daha detaylı anlatmak istedim. 4 yıllık ilişkinin sonunda evlendik. Sevdiğim değer verdiğim bir insandı ki evlenmeyi tercih ettim. Aslında çok iyi bir kalbi vardır. Düğünümüz her şeyimiz çok güzeldi. İlişkimizde bazı sorunlar yaşıyorduk ama evlenince aynı eve girince mutlu oluruz aşarız sanmıştım. Şu 4,5 aylık sürede çok kötü kavgalar ettik inanın cinselliğe sıra bile gelmedi. Eşim kendini çok saldı aşırı kilo aldı ki bu fizikselden öte, kendine saygı duymadığı için beni rahatsız ediyor. Hareketlerine dikkat etmiyor. Kalitesi seviyesi yerlerde gibi davranıyor. Her izlediğimiz filmin dizinin haberin üzerine mutlaka olumsuz bir yorum yapıyor. Ortalık negatiflik doluyor. Olgun bir erkek tavrı göremiyorum. Evliliğimizin ilk ayında işten de çıktı şimdi tüm gün evde KPSSye hazırlanıyor. Her an burnumun dibinde hep yanıbaşımda dolayısıyla bana artık çok zor geliyor. Bir de değersizlik duygusu var fazlasıyla. Azıcık bireysel takılsam istenmedigini düşünüyor. Terapiye başladık ama yine de sizden de desteklerinizi fikirlerinizi bekliyorum eşim nasıl olgunlaşabilir? Aranızda böyle şeyler yaşayanınız var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim şimdi kafam karıştı.Anlayamadım sizi.
Diğer konunuzu biliyorum hatta oraya tavsiye vermek için de yazdım.
Önce evliliğe alışamadım,ailemi,eski hayatımı özledim dediniz.Şimdide eşimi beğenmiyorum diyorsunuz.
Bence sizin boşanasınız var da ne kılıf uydurupta boşanabilirim derdindesiniz.

Son düzenleme:
Herkese merhaba, başka bir konu daha açmıştım yeni evliyim mutsuzum cinsellik yok diye. Şimdi bu başlıkta daha detaylı anlatmak istedim. 4 yıllık ilişkinin sonunda evlendik. Düğünümüz her şeyimiz çok güzeldi. İlişkimizde bazı sorunlar yaşıyorduk ama evlenince aynı eve girince mutlu oluruz aşarız sanmıştım. Şu 4,5 aylık sürede çok kötü kavgalar ettik inanın cinselliğe sıra bile gelmedi. Eşim kendini çok saldı aşırı kilo aldı kendine dikkat etmiyor hareketlerine dikkat etmiyor. Kalitesi seviyesi yerlerde gibi davranıyor. Erkeksi tavırlar göremiyorum. Evliliğimizin ilk ayında işten de çıktı şimdi tüm gün evde KPSSye hazırlanıyor. Her an burnumun dibinde hep yanıbaşımda dolayısıyla bana artık gına geldi. Bir de değersizlik duygusu var fazlasıyla azıcık bireysel takılsam istenmedigini düşünüyor. Terapiye başladık ama yine de sizden de desteklerinizi fikirlerinizi bekliyorum eşim nasıl olgunlaşabilir?
Eşinizle konuşmayı denediniz mi hiç açık Açık söyleyin kendini düzeltir belki biraz
Bide nasıl geçiniyorsnz acaba siz evde o evde

Herkese merhaba, başka bir konu daha açmıştım yeni evliyim mutsuzum cinsellik yok diye. Şimdi bu başlıkta daha detaylı anlatmak istedim. 4 yıllık ilişkinin sonunda evlendik. Düğünümüz her şeyimiz çok güzeldi. İlişkimizde bazı sorunlar yaşıyorduk ama evlenince aynı eve girince mutlu oluruz aşarız sanmıştım. Şu 4,5 aylık sürede çok kötü kavgalar ettik inanın cinselliğe sıra bile gelmedi. Eşim kendini çok saldı aşırı kilo aldı kendine dikkat etmiyor hareketlerine dikkat etmiyor. Kalitesi seviyesi yerlerde gibi davranıyor. Erkeksi tavırlar göremiyorum. Evliliğimizin ilk ayında işten de çıktı şimdi tüm gün evde KPSSye hazırlanıyor. Her an burnumun dibinde hep yanıbaşımda dolayısıyla bana artık gına geldi. Bir de değersizlik duygusu var fazlasıyla azıcık bireysel takılsam istenmedigini düşünüyor. Terapiye başladık ama yine de sizden de desteklerinizi fikirlerinizi bekliyorum eşim nasıl olgunlaşabilir?
Seviyor olsaydınız sürekli dibinizde olması sizin sukrettiginiz sevindiginiz bişey olurdu gına getiren birşey değil .

Bence esinizde sorun yok
Siz sevmiyorsunuz diye herşey eksik

Seviyor olsaydınız sürekli dibinizde olması sizin sukrettiginiz sevindiginiz bişey olurdu gına getiren birşey değil .

Bence esinizde sorun yok
Ay yok kedili ya. Kocayı da 7/24 dibinde gormek istemezsin. Tapıyor olsan da gina gelir. Yalniz kalmak istemek sevmemek degil. Ben isterim yalniz kalmak. Kendime ait zamanlar istemek cok normal.

Sürekli şikayet ediyorsunuz farkında mısınız ?
Sürekli bir bahane. Sevmeden evlendiniz bence. Mantık evliliğine karşı değilim , bende öyle yaptım. Ama mantık evliliğinin en kötü yanı cinsellik mantıkla olmuyor.
Eş çalışmıyorsa nasıl geçiniyorsunuz ? Onu da epey meral ettim.

Ay yok kedili ya. Kocayı da 7/24 dibinde gormek istemezsin. Tapıyor olsan da gina gelir. Yalniz kalmak istemek sevmemek degil. Ben isterim yalniz kalmak. Kendime ait zamanlar istemek cok normal.
Ay vallahi böyle düşündüğüm için kendimi sorguladım acaba sevgilimi sevmiyor muyum diye 🤭 ben de katlanamıyorum çok dip dibe olduğumuzda.

Sürekli şikayet ediyorsunuz farkında mısınız ?
Sürekli bir bahane. Sevmeden evlendiniz bence. Mantık evliliğine karşı değilim , bende öyle yaptım. Ama mantık evliliğinin en kötü yanı cinsellik mantıkla olmuyor.
Eş çalışmıyorsa nasıl geçiniyorsunuz ? Onu da epey meral ettim.
Hay ağzın bal yesin kız

Kalitesi seviyesi yerlerde, hareketlerine dikkat etmiyor, erkeksi tavırlar göremiyorum demişsiniz. Nasıl hareketleri ve tavırları var? Nasıl seviyesizlik mesela??? Konuyu net anlatrsanız daha iyi yorum yapalım.

Bunlar bahane, siz eşinizi sevmiyorsunuz, bir ara sevdiniz belki;ama artık sevmiyorsunuz. Muhtemelen alışkanlıktan devam etti ve evlilikle taçlandırdınız(!).

Benim eşim de kilo aldı hem de 100 kiloyu aştı, boyu var da kalıplı duruyor. Sevgim eksilmedi, sevgi böyle şeylerle eksilen bir şey değil.

Bence esinizde sorun yok
Kedi kocam 5 ay evde kaldı boşuyordum:D
Oturduğun yer çökmüş diye bağırmışlığım var :D öyle kıç kıça olanlara sinir oluyorum hxhshhd

Sizin evde roller değişmiş sanki . Ayrıca ders çalışırken kilo alması normal bence . Yeter ki iyi çalışsın ve atansın derdim ben .
Erkeksi tavır derken ???? Ne yapmıyor ki ? Sabah akşam sevişemiyorsunuz diye mi erkeksi tavır yok dediniz ?
Ayrıca biraz sakin olun , çok üst notalarda yaşamayın bazı duyguları . Yarın bir gün boşanmaz , devam ederseniz ve hamile kalırsanız aynısı sizin de başınıza gelecek .
Kilo alacaksınız , belki dr cinselliği yasaklayacak , ayakkabınızı bile giymek için yardıma ihtiyacınız olacak .
Ayrıca sevmiyorsanız kesinlikle uzatmayacaksınız evliliği . Devam edecekseniz de merhametli olun .

Back