• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimi bunaltiyormuyum?

Çorabını kirli sepeti yerine yere attığında ya da yediklerini en azından mutfağa geri götürmediğinde konuşmakta çok haklısın ..
Bu konuda konuşmayan bir kadın yoktur bence .. Bu konuda haklısın eşin haksız ..
Ama sürekli aramak sürekli nerede ne yaptı öğrenmek istemek normal değil ..
Eşinde herşey patlama yaratıyor belli ki ..
Bence çorabını yere attıpında ya da ev yaşamınızda bu tarz bir sorumsuzluk yaptığonda söylenme ve sen de kaldırma bekle eşin ne zaman kaldıracak, ya da rahatsız olacak mı bekle ve izle ..
Diğer konuya gelince de bırak eşin seni düşünüp arama gereği hissetsin .
Eşini çok fazla kafaya takma ki tepkilerin de aza insin .
Evet cok konustum evlendigimizden beri soyluyorum her gordugumde soylemeye devam ediyorum. Oda surekli dirdir yaptigimi ve cok abarttigimi dusunuyo, yapabildigini yaptigini bazi seylerinde goz ardi edilebilecegini soyluyo. Ben uzatinca tartismaya gidiyo konu. Karsilikli tepkilerimiz cok fazla , benden kaynaklaniyor olabilir bu hayatimi ona gore yasiyorum resmen takintili gibi.. Nasil kurtulucam bu durumdan bende cok istiyorum, surekli tartismaktan yoruldum..

evet farkindayim bazen abartip ustune gittigimin, ve birkac defa ayrilma noktasina geldi esim kavga esnasinda daha fazla dayanamadigini onu kontrol etmeye calismamdan , sikayetlerimden ve hic susmamamdan biktigini surekli basini yedigimi ve bu sekilde bir hayat geciremeyecegini soyledi

Eşin %100 haklı bence, hayatı ikiniz için de zorlaştırma tatlım:rapci:

ayyy ben bile bunaldım. işyerinde bu denli yazışmak hiç hoş değil. düşünsenize bi sürü işiniz var aklınız işte sürekli eşiniz yazıyor bide trip atıyo. en azından iş saatinde adamın aklını meşgul etmeyin bence. triplere cevap vermemesinin sebebi iyice kötü olmasın diye bence. bence biraz rahatla seni seçmiş eşin olmuş o adam senin. bunaltıp kaçırma

Erkekler fazla üstüne düşünce sıkılıyor e haliyle eşin de bunalmış...Kadın-erkek farkı bence..Biz iletişim severiz onlarsa içine daha kapanık...

ayyy ben bile bunaldım. işyerinde bu denli yazışmak hiç hoş değil. düşünsenize bi sürü işiniz var aklınız işte sürekli eşiniz yazıyor bide trip atıyo. en azından iş saatinde adamın aklını meşgul etmeyin bence. triplere cevap vermemesinin sebebi iyice kötü olmasın diye bence. bence biraz rahatla seni seçmiş eşin olmuş o adam senin. bunaltıp kaçırma
siz evlimisiniz ve gun icinde esinizle gorusmuyormusunuz? merak ettimm..

siz evlimisiniz ve gun icinde esinizle gorusmuyormusunuz? merak ettimm..
evliyim. ben ofiste yogun calısıyorum eşim daha rahat. bi ara o kdr cok yazıp arıyoduki ilk işe basladıgımda. nolur arama demıstım. günde 1-2 kez görüşüyoruz şu an akşama kadar. çünkü bu da kafa yani hep sevgili kaprisi çek hem iş yap zor. tabi herkes farklı ben öyle her dk gorusmeli ilişki sevmiyorum. herşey dozunda olmalı. sürekli önceliği benmiyim diye şüphede değilim. zaten önceliği ben ve kızımız.

Bugun mesela isten geldi, yorgundu yemek yedik saat 9 gibi sonra koltuga gecti telefonuyla oynuyodu bende yanina gittim biraz konusalim bisiler yapalim fln diye azcik konustuk falan cok yorgundu biraz zorladim acikcasi boyle paylasalim konusalim edelim diye cok yorgunum gel bisiler izleyelim dedi. Bende iste yogunsun evde yorgunsun onceligin ben degilim dedi oda senin olman icin is lazim sikayet etme napayim isten yoruluyorum hergun sikayet ediyosun ustume gelme konus otur kalk emirlerinle dedi...

evliyim. ben ofiste yogun calısıyorum eşim daha rahat. bi ara o kdr cok yazıp arıyoduki ilk işe basladıgımda. nolur arama demıstım. günde 1-2 kez görüşüyoruz şu an akşama kadar. çünkü bu da kafa yani hep sevgili kaprisi çek hem iş yap zor. tabi herkes farklı ben öyle her dk gorusmeli ilişki sevmiyorum. herşey dozunda olmalı. sürekli önceliği benmiyim diye şüphede değilim. zaten önceliği ben ve kızımız.
Anladim bizde tam tersi o benden daha yogun, benim isimde oyle bos gecmiyor baya bi yogun ama karsilastirinca ben nadiren mesaiye kaliyorum o ise 7.30 dan once cikamiyor.
Ama ben eve gelince ev isiyle ugrasiyorum onda bana bi katkisi olmuyor.. Ben sanirim flort donemiyle ayni kalalim istiyorum , biraz cabaliyorum bunun icin ozenelim hep ilgimiz fazla olsun birbirimize ozenli davranalim ama zorlamayla olacakMi bilmem

Tatlım bence özellikle işteyken veya işle uğraşırken eşini çok meşgul etmemeye çalış. Erkekler mesajlaşmayı pek sevmezler. Hem biraz gizemin olsun canım. Bütün gün ne yapalım nasıl gidiyo falan diye mesaj atmak yerine gece için güzel bir plan yap mesela. O merak etsin hafta sonu ne yapacağınızı :KK66:

esimle 1 yillik evliyiz yurtdisinda yasiyoruz, ikimizde yogun olarak calisiyoruz o benden daha yogun calisiyor stresli bir isi var.
benim sorunum esimin onu bunalttigimi ve kontrol ettigimi dusunmesi ve bu yuzden cok sinirlenmesi ve iliskimizin yipranmasi.
Ornekleri:
gun icinde mutlaka mesaj atarim yazarim, eger bana donmezse tekrar yazarim neden bakmiyosun cevap vermiyosun? Gibi. onceligin hep bende olmasini isterim en cok bana onem vermesini ve ilk onceligin ben olmasini isterim. eger disari cikacaksa is yemegi dahi olsa mutlaka sorarim ne zaman geliyosun, naptin, kalkiyomusun, hesabi odediniz mi vs gibi. yemekte kim vardi kim geldi, bayan/ erkek vs sorarim.
gunu nasil gecti napti oglen ne yedi kiminle yemege cikti sorarim. haftasonu ne yapalim nereye gidelim, vs konusurum sorarim. mesela kavga ettik tartistik sabah evde ben ise geldigimde mesajlarla devam eder icimdekileri paylasirim anlatirim, konusmaya devam ederim yani kendiside bazen bana cevap yazmaz, bir nevi kavgaya devam etmis olurum..

Esim kontrol etme olayini abarttigimi dusunuyor ve bundan nefret ediyor. sizce ben cok mu kontrolcu davraniyorum ve esimi boguyorum? yapi olarak cok ilgi bekleyen , iletisim halinde olmayi seven biriyim, evlenmeden once de esimle surekli birlikte gezer dolasirdik o zaman ilk oncelik bendim, bana olan aski vs. fakat suanda sanki ilk oncelik isi ve sonra ben gibi, hakli belkide cok yogun ve cok fazla seyahat ediyor baska ulkelere, ayda bi 4-5 gun seyahatte.
bu sebeplerden hep kavga ediyoruz haftada 1 veya 2 kere ve gercekten ikimiz icinde cok yipratici.
kendisi cok bencil oldugumu surekli onu kontrol altinda tutup bunalttigimi soyluyor ve bu sekilde giderse daha da fazla kavgalar edecegimizi soyluyor.

siz eslerinize nasil davraniyorsunuz? erkegi cok bunaltmamak fazla yazmamak sormamak mi lazim? nasil davranmam gerektigini bulamiyorum onu bunaltip kendimden uzaklastirmak istemiyorum. bu yuzden yardim edermisiniz ? :KK24:
hayır bence cokta alakasız bende aynı şleyleri yapıyorum ama eşimde bana karşı böle hatta daha fazlası diyebilirim bazen bende öle düşünüyoırum ama sonra çözülüyor fazla sevip sahiplenmekten kaynaklanıyor bu tutuculuk eşine bunu açıklaman gerekiyor

esimle 1 yillik evliyiz yurtdisinda yasiyoruz, ikimizde yogun olarak calisiyoruz o benden daha yogun calisiyor stresli bir isi var.
benim sorunum esimin onu bunalttigimi ve kontrol ettigimi dusunmesi ve bu yuzden cok sinirlenmesi ve iliskimizin yipranmasi.
Ornekleri:
gun icinde mutlaka mesaj atarim yazarim, eger bana donmezse tekrar yazarim neden bakmiyosun cevap vermiyosun? Gibi. onceligin hep bende olmasini isterim en cok bana onem vermesini ve ilk onceligin ben olmasini isterim. eger disari cikacaksa is yemegi dahi olsa mutlaka sorarim ne zaman geliyosun, naptin, kalkiyomusun, hesabi odediniz mi vs gibi. yemekte kim vardi kim geldi, bayan/ erkek vs sorarim.
gunu nasil gecti napti oglen ne yedi kiminle yemege cikti sorarim. haftasonu ne yapalim nereye gidelim, vs konusurum sorarim. mesela kavga ettik tartistik sabah evde ben ise geldigimde mesajlarla devam eder icimdekileri paylasirim anlatirim, konusmaya devam ederim yani kendiside bazen bana cevap yazmaz, bir nevi kavgaya devam etmis olurum..

Esim kontrol etme olayini abarttigimi dusunuyor ve bundan nefret ediyor. sizce ben cok mu kontrolcu davraniyorum ve esimi boguyorum? yapi olarak cok ilgi bekleyen , iletisim halinde olmayi seven biriyim, evlenmeden once de esimle surekli birlikte gezer dolasirdik o zaman ilk oncelik bendim, bana olan aski vs. fakat suanda sanki ilk oncelik isi ve sonra ben gibi, hakli belkide cok yogun ve cok fazla seyahat ediyor baska ulkelere, ayda bi 4-5 gun seyahatte.
bu sebeplerden hep kavga ediyoruz haftada 1 veya 2 kere ve gercekten ikimiz icinde cok yipratici.
kendisi cok bencil oldugumu surekli onu kontrol altinda tutup bunalttigimi soyluyor ve bu sekilde giderse daha da fazla kavgalar edecegimizi soyluyor.

siz eslerinize nasil davraniyorsunuz? erkegi cok bunaltmamak fazla yazmamak sormamak mi lazim? nasil davranmam gerektigini bulamiyorum onu bunaltip kendimden uzaklastirmak istemiyorum. bu yuzden yardim edermisiniz ? :KK24:

bi an beni anlattın sanki..bazı yönlerinle..
ve benim de eşim bunlaır fazla ilgiden ..

cidden gerek yok bunaltmaya..
kimle çıkarsa çıksın öğle yemeğine..
güvenmiyorsan o ayrı..
ama güveniyorsun ki evlenmişsin..
,
en biliyim hem kendin mutlu olamaz takınıtlı olarak devam edersin ömrüne hem onu iyice uzaklaştırırsın kendinden..

bi an beni anlattın sanki..bazı yönlerinle..
ve benim de eşim bunlaır fazla ilgiden ..

cidden gerek yok bunaltmaya..
kimle çıkarsa çıksın öğle yemeğine..
güvenmiyorsan o ayrı..
ama güveniyorsun ki evlenmişsin..
,
en biliyim hem kendin mutlu olamaz takınıtlı olarak devam edersin ömrüne hem onu iyice uzaklaştırırsın kendinden..

Artik sormuyorum kiminle yemege cikmis falan. ama ilgi bekliyorum, tum erkekler boyle mi evlendikten sonra ? hic mi eskisi gibi ilgi goremeyecegim

Artik sormuyorum kiminle yemege cikmis falan. ama ilgi bekliyorum, tum erkekler boyle mi evlendikten sonra ? hic mi eskisi gibi ilgi goremeyecegim

ilgi görmek istiyorsan bunaltma ve kendi kendinin kıymetini bil
hastalıklı gibi her dakka onalrı arayıp sormak nerdesin kimlesin naptın bilmem ne bunaltır onlaroo
ayrıca günün nasıldı diye sormak varken yemekte kim vardı ne yedin nereye gittim kıskançlığı direk belli eden cümleler devreye girerse uzaklaştırrsın kendinden.

eşim de öyle bunaltılmaya hiç gelmez ama şu davranışları gören herkes uzaklaşır

ilgi sadece gün içinde aranmak değildir ki..
akşam üzerin açılınca örterse ilgidr..
sen yorulma diye buzluktan et çıkarması ilgidir
marketten çikolata alması da ilgidir..
su içerken bi bardak da sana getirmesi de ilgidr..

ilgi görmek istiyorsan bunaltma ve kendi kendinin kıymetini bil
hastalıklı gibi her dakka onalrı arayıp sormak nerdesin kimlesin naptın bilmem ne bunaltır onlaroo
ayrıca günün nasıldı diye sormak varken yemekte kim vardı ne yedin nereye gittim kıskançlığı direk belli eden cümleler devreye girerse uzaklaştırrsın kendinden.

eşim de öyle bunaltılmaya hiç gelmez ama şu davranışları gören herkes uzaklaşır

ilgi sadece gün içinde aranmak değildir ki..
akşam üzerin açılınca örterse ilgidr..
sen yorulma diye buzluktan et çıkarması ilgidir
marketten çikolata alması da ilgidir..
su içerken bi bardak da sana getirmesi de ilgidr..

Dogru soyluyorsunuz, peki ben esime mesaj atinca veya arayinca hep yogun oluyor hemen donemiyor bana tam tersi o bana yazsa veya arasa (bende calisiyorum) ben hemen donerim cevaplarim konusma istegim olur yani bekletmem, onun yaptigi bana sanki beni fazla umursamiyor onemsemiyor ve aman nasilsa sonra yazarim ararim, hissi uyandiriyo bende.
ben iletisimde olmayi seviyorum, bana umursamaz geliyor gun icinde bana cevap yazmazsa veya aramazsa beni.. yani hep ben onun pesindeyim surekli bir cevap bekleyen arama bekleyen, evde ilgi bekleyen benim. surekli bir beklentim var ondan ve cok fazla ustune dusuyorum, ve hep bekletiliyorum ilgi icin. fazla ustune dustugum icin mi boyle sizce?
evde cok sorunumuz yok ilgilidir esim ama benim istedigim gibi hep konusmak asktan sevgiden bahsetmek istemiyor.. surekli ilgisini cekmeye calisiyorum, cekemezsem soru soruyorum irdeliyorum..

Dogru soyluyorsunuz, peki ben esime mesaj atinca veya arayinca hep yogun oluyor hemen donemiyor bana tam tersi o bana yazsa veya arasa (bende calisiyorum) ben hemen donerim cevaplarim konusma istegim olur yani bekletmem, onun yaptigi bana sanki beni fazla umursamiyor onemsemiyor ve aman nasilsa sonra yazarim ararim, hissi uyandiriyo bende.
ben iletisimde olmayi seviyorum, bana umursamaz geliyor gun icinde bana cevap yazmazsa veya aramazsa beni.. yani hep ben onun pesindeyim surekli bir cevap bekleyen arama bekleyen, evde ilgi bekleyen benim. surekli bir beklentim var ondan ve cok fazla ustune dusuyorum, ve hep bekletiliyorum ilgi icin. fazla ustune dustugum icin mi boyle sizce?
evde cok sorunumuz yok ilgilidir esim ama benim istedigim gibi hep konusmak asktan sevgiden bahsetmek istemiyor.. surekli ilgisini cekmeye calisiyorum, cekemezsem soru soruyorum irdeliyorum..

e bebeğim sen adamı azcık rahat bbırak ..
özlesin merak etsin o mesaj atsın arasın..
sen onun mesaj atmasına fırsat vermiyorsun ki..
yoğun olabilir..

sen de o mesaj atınca bi kaç daakka cevap evrme nolcak
geç yaz
ya da önemli konu ise akşmam konuşalım de..

üzerine fazla düşme.bunalltma..kimseye yoğun ilgi gösterilmemeli bunaltır insanı..

sürekli de mıç mıç aşktan sevgiden bahsedilmez konuşulmaz...evlilik ciddiyetliktir bazen..

ev de sorun yoksa neden dert ediyorsun ki*

e bebeğim sen adamı azcık rahat bbırak ..
özlesin merak etsin o mesaj atsın arasın..
sen onun mesaj atmasına fırsat vermiyorsun ki..
yoğun olabilir..

sen de o mesaj atınca bi kaç daakka cevap evrme nolcak
geç yaz
ya da önemli konu ise akşmam konuşalım de..

üzerine fazla düşme.bunalltma..kimseye yoğun ilgi gösterilmemeli bunaltır insanı..

sürekli de mıç mıç aşktan sevgiden bahsedilmez konuşulmaz...evlilik ciddiyetliktir bazen..

ev de sorun yoksa neden dert ediyorsun ki*

Ben yazmasam o yazar bana aksamustu gibi falan yani onceligi ben degilim is, ve bunu kabul ediyor isteyken ise konsantreyim musaitsem yazarim degilsem yazamam bana uzun uzun mesajlar yazip neden yazmiyosun deyip arama diyo sinirleniyor neden zorluyorsun diyo... ben paylasmak konusmak istiyorum, aksam 9da geliyor eve yemek yiyoruz ve tv izleyip uyuyoruz bize vakit kalmiyor ben yine flort eder gibi olmak istiyorum onunla... o ise beni 2. plana atmis durumda ve ben ustune gittikce daha da uzaklasiyor. ve son olarak bu sekilde devam edersem 1- 2 kere daha bana izah edecegini ama sonsuza kadar boyle devam edemeyecegini soyledi ve beni sevse bile huzur istedigini ve degismek istemiyosan sen bilirsin dedi.

Biraz eski yazismalarimiza baktim whatsapptan, evlenmeden onceki zaman dahil esim hep benim cok ustune gittigimi biraz gevsek birakmami, cok sikayet ettigimi soylemis, kibarlikla bazen guzellikle bazen sinirle hep ayni konusmalar dikkatimi cekti.. benimde her seferinde tamam haklisin deyisim, yada kismen kendimi savunmalarim sonra hep ayni dongu hala devam ediyor.. ben pek farkinda olmadan yapiyorum ama esim unutmuyor bu halimden rahatsiz olan o oldugu icin, suanda bu yuzden hic tahammulu ve sabri kalmamis durumda.. nasil duzeltecegim kendimi.. daha cikiyorken bile ayni sorunumuz varmis, tabi ayni evde yasamadigimiz icin ve o zaman askin gozu kor oldugu icin bu kadar rahatsiz etmiyordu esimi de.. ama hep soylemis neden bu kadar ustume geliyorsun, birazcik rahat olsana, isyerinde hep musait olamayabilirim diye bile yazmis cikiyorken.. cok istiyorum bakis acimi ve huyumu degistirmek. bilerek eski yazismalara konusmalara baktim, acaba ben hep boylemiydim diye ve evet genel olarak boyleymisim. ayda 1, ayda 2, haftada 1 degisen sureclerle esimin cok ustune gitmisim, aramisim daraltmisim, zorlamisim. suanda sabrini zorladigimi soyluyor dun bana 2.5 senedir ayni konuyu konusuyoruz dedigi icin bugun soyle bir gecmise donup bakmak istedim, gercekten de oyleymis.. ayni eve girip evlenince daha bi yogun yasamisiz bunu sadece ve tabiki uzun sure oldugu icin esimin tahammulu azalmis buna.
benim hep ilgi istegim varmis, hep bana odaklansin hep benle ilgilensin istemisim. acaba bir rahatsizligim mi var benim. suanda bunu dusundum...

Vallahi tamamını okuyamadım, beni bile bunalttı yaptıklarınız düşününü adamın halini.
Yazık acıdım vallahi.

Tatlım bence özellikle işteyken veya işle uğraşırken eşini çok meşgul etmemeye çalış. Erkekler mesajlaşmayı pek sevmezler. Hem biraz gizemin olsun canım. Bütün gün ne yapalım nasıl gidiyo falan diye mesaj atmak yerine gece için güzel bir plan yap mesela. O merak etsin hafta sonu ne yapacağınızı :KK66:

hep ondan bir onay bekler gibiyim, beni seviyomu hala, beni dusunuyomu , neden yazmadi , vs bir guvensizligim var sebepsiz. ve bu davranislarimdan dolayi esim ilgilenecekse bile azaltiyo cunku ben baski yapmis surekli aramis tartismaya cevirmis oluyorum durumu, negatif etki oluyo yani onda da..

Back
X