Eşimi Aşırı Kıskanıyorum

Hyt1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2022
3
-5
30
Kızlar 28 yasindayim. 11 aylik evliyim. Cocuk yok. Esimi onceden sevgiliyken normal seviyede kiskaniyordum. Ama evlenince her yaptigindan suphelenir oldum. Yanindan bi acik bayan gecse acaba esim ona baktimi diye kurupda kuruyorum. Veya bunu aylarca dusunuyorum. dun mesela dugune gittik acik giyinmis bi kadin vardi. Acaba ona bakti mi bakiyomu diye suphe icerisine girdim. Esimde bakmadim diyo artik nden guvenmiyosun bana diyo. Ben takinti hastasiyim ama esiminde disardaki kadinlara baktigini hissediyorum nedense. her ne kadar inkar etsede baktigini hissediyorum. Aranizda benim gibi hisseden var mi. Bu durumdan nasil cikarim. Veya soyle mi dusunmek lazim. Erkeklerin geninde var bakarlar mi. Lutfen yardimci olun. Ben cok yoruldum bu durumdan

Kızlar 28 yasindayim. 11 aylik evliyim. Cocuk yok. Esimi onceden sevgiliyken normal seviyede kiskaniyordum. Ama evlenince her yaptigindan suphelenir oldum. Yanindan bi acik bayan gecse acaba esim ona baktimi diye kurupda kuruyorum. Veya bunu aylarca dusunuyorum. dun mesela dugune gittik acik giyinmis bi kadin vardi. Acaba ona bakti mi bakiyomu diye suphe icerisine girdim. Esimde bakmadim diyo artik nden guvenmiyosun bana diyo. Ben takinti hastasiyim ama esiminde disardaki kadinlara baktigini hissediyorum nedense. her ne kadar inkar etsede baktigini hissediyorum. Aranizda benim gibi hisseden var mi. Bu durumdan nasil cikarim. Veya soyle mi dusunmek lazim. Erkeklerin geninde var bakarlar mi. Lutfen yardimci olun. Ben cok yoruldum bu durumdan
Çok kasıyorsnz bence biraz rahat olun baksada baktım mi der sanki fazla darlamayin adamı somut birşey gördüğünüz vakit böyle üstüne düşün. Birşey yokken baktı mi bakmadı mi çok yorucu olur adamın gözünü mu bağlayacaksnz ne yapcaksnz anlamadm ki hayat böyle geçmez

Destek alın.
Hiç normal , sağlıklı düşünceler değil bunlar.
Eşiniz için de sizin için de çok zor , bu şeklinde eşinizi cok yıpratırsınız. Evliliğiniz bile bitebilir.
Mutlaka yardım alın.

Anormal bir hal. Konu bir de bakmak.
Kafası aşağıda mı yaşasın adam, kadın görememe filtresi mi icat etsin. allah eşinizin yardımcısı olsun, sabır versin

Tedavi olun.
Olmuyorsanız ya adam bir gün sizi aldatacak, ya da şerefiyle sizi boşayacak.
Bunu bana eşim yapsa cidden yolları ayırırım!

Bakmak var bakmak var. Şimdi normal bir bakmaksa, mecbur herkes herkese bakıyor yani. Ama kastettiginiz farklı bir bakış mi acaba? Hani böyle gözü dışarıda olmak anlamında mi

Bakmayan var mı ki , yahu biz kadınlar bile gözümüze çarpınca dikkat edip bakıyoruz zaten , adam gözünü mü bağlasın, haliniz hiç sağlıklı değil destek alın bir uzmandan ..

kocanıza karşı kendinizi yetersiz mi görüyorsunuz ? Öyle olsa bile aldatan kendini aldatır hayatı kendine zehir etmeye ne gerek var ?

11 ay iyi geçmiş 🥴
Bi insanı çok sıkarsan sonu hayırlı olmaz
Şöyle örnek vereyim misal bana baktın mı baktın mı dense bakmadım desem baktınnnnnn dense o zaman bakayım bari de en azından boşuna suçlanmamış olurum derim

psikolojik bir rahatsızlık bu tedavi burası değil

Bakmak var bakmak var. Şimdi normal bir bakmaksa, mecbur herkes herkese bakıyor yani. Ama kastettiginiz farklı bir bakış mi acaba? Hani böyle gözü dışarıda olmak anlamında mi
Ya normal bakip gecer heralde. İki gun once arabayla bi yere kadar gidiyoduk bi sort giymis kadin gecti yanimizdan. Ben kiskaniyorum diye kafasini baska yere çevirdi kaza yapicaktik. Yani bu durumum cok kotu seylere sebep olucak

Eğer takıntı hastasıyım lafı sizin kurduğunuz bir şey değil de gerçekten OKB iseniz tedavi olmalısınız. 11 ay daha cicim aylarının yaşandığı dönem, bugün bana neden güvenmiyorsun der yumuşak tepki gösterir yarın ya güveninizi cidden boşa çıkarır ya da daha sert tepki gösterir. Bir yerde bunun sizin hastalığınızın getirisi olduğunu kabul edip eşinize yansıtmak yerine uzman yardımı almalısınız

Bakmayan var mı ki , yahu biz kadınlar bile gözümüze çarpınca dikkat edip bakıyoruz zaten , adam gözünü mü bağlasın, haliniz hiç sağlıklı değil destek alın bir uzmanda

Eğer takıntı hastasıyım lafı sizin kurduğunuz bir şey değil de gerçekten OKB iseniz tedavi olmalısınız. 11 ay daha cicim aylarının yaşandığı dönem, bugün bana neden güvenmiyorsun der yumuşak tepki gösterir yarın ya güveninizi cidden boşa çıkarır ya da daha sert tepki gösterir. Bir yerde bunun sizin hastalığınızın getirisi olduğunu kabul edip eşinize yansıtmak yerine uzman yardımı almalısınız
Okb teşhisi konuldu. İlac kullandim fakat cok yan etki yapti. Sanirim bunu kafada bitirmek en iyisi

Okb teşhisi konuldu. İlac kullandim fakat cok yan etki yapti. Sanirim bunu kafada bitirmek en iyisi
OKB ruh kanseri olarak geçen bir hastalıktı seneler önce. Kafada bitirmek diye bi şey yok, böyle düşünürseniz bitiremediğinizde kendinizi suçlarsınız. Sonuçta kimyasal dengeniz bozuluyor, bunu kafada bitireyim düşünmeyeyim diyerek dengelemeniz mümkün değil.

Size kötü bir haberim var. Tabi ki bakıyor. Ben de bakıyorum yahu ne var bunda. Körebe gibi mi gezelim.
Daha da kötü bir haberim var böyle devam ederseniz eşinizi sizden sogurursunuz, bakmakla kalmaz.

X