Eşime süpriz yapmak istiyorum ve fikirlerinize ihtiyacım var

sumeyra86

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
192
0
296
İstanbul
arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var.. eşimle tanışalı bir yılı geçti.. resmi olarak evliyiz suan düğünümüz eylülde :) kendisi şuan tuncelide doğu görevini yapıo. aralıkta doğum gününü kutlamak için gittim yanına. ama şöyle.. elimde sadece adresi vardı. ondan habersiz bindim tunceli otobüsüne gittim. otogarda atladım bi taksiye verdim adresi..sonra indim evin önünde.. anahtar hep ayakkabı içinde bunu biliyordum..heyecanla girdim apartmana çıktım yukarı bir baktım ayakkabılarıı:) hemen eğildim baktım içine ve anahtar orda..sonra girdim eve..nasıl bir duyguydu anlatamam..sonra ortaşığı topladım malum bekar evi :) sonra bekledim onu..merdivende ayak seslerini duyunca kalbim fırlayacak gibi oldu.. tekrar yerine koyduğum anahtar aldı ve açtı kapıyı..karşısında beni görünce şok geçirdi hiç beklemiyordu çünkü heleki doğum gününden 1 hafta önce..:) çok güzel bir süpriz olmuştu.. şimdi tekrar gitmeyi düşünüyorum yanına..oradan ayrılacak tamamen gidip beraber dönmeyi planlıyorum..yine unutamayacağı bir süpriz yapmak istiyorum..fikirlerinize ihtiyacım var lütfeeen

düşünüyorum kafamda bir sürü tilki ama birşey bulmıyorum.aklım azıcık şeytanlığa çalışıyo ama risk almayayım diyorum..:) kadınların yapamayacağı şey yok. her kadın bir dünya binbir fikir:)

Ne guzel bir surpriz yapmissiniz.Bir omur boyu unutamaz.
Kimbilir ne kadar ozluyorsunuzdur birbirinizi senin oraya habersiz gitmen bile onun icin buyuk surpriz:asigim:mutlulugunuz,sevginiz hic azalmasin

hayatında aldığı en büyük süpriz olduğunu söylüyor..ikincisi için hazırlanıyorum..ama suan aldıığım haberler çok ürküttü..karakollara saldırılar başlamış..korkuyoruz

Back