• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esime sinirliyim ama hakli miyim emin degilim

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.754
133
35
Simdi 14 subat yani sali gunu hayatimin en guzel en eglendigim mutlu oldugum gunu oldu evliligimizin 10.yili hemde 14 subat diye baya jestler surprizler gezi filan organize etmis cocuklari anneme biraktik sabahtan aksama gezdik iyiydi hostu defalarca tesekkur ettim
Sonrasinda haftasonu iki gun icinde plani olcagini bankadan arkadaslariyla takilacagini anlatti( bankaci kendisi) dediki cumartesi abim ev tasiyacak tum gun ona yardim ederim pazar gunude bankadakilerle organizasyon yaptik dedi tabi bende o guzel 14 subatin hatrina iyi bakalim dedim
Bu arada kucuk kizim bu ara cok hassas aksama kadar baba diye aglar hic bir sekilde zapt edemeyiz ve esimin gelme saati binanin onunde bekleriz o kadar zorlaniyorum cocuk hep camda baba bekler sorar..
14 subat izinliydi cok guzel tamamladik cokta yorulduk ertesi gun bu ise gitti aksam cikmasina yakin yine kizim baba bekliyo derken msj atti bankadaki tayfasiyla sinemaya gitceklermis gecikicem siz yemek yeyin diye
Simdi e be adam sen hafta sonu iki gun birden yoksun demi
E bir gun oncede birlikte zaten gezdik
Simdi bi gun beni cikardin gezdirdin diye 5 gun de kendin gezip acisinimi cikarcan e belli cocuk aksami zor ediyor seni kapilarda bekliyoruz
Bakin tabiki gezerde..
birlikte geziyosak arkadaslariylada gezer ama ne zaman ayda bi disari biz ciksak ertesine onlarla da acigi telafi etcek
Sen hafta sonu zaten yoksun ben cocuklarla kalicam evde bide hafta ici sinema nedir
Diyoki tayfadan biri illa gidek demis e hayirda birlikte kayaga gidiyosun piknige gidiyosun hamama gidiyosun mangala baliga vs..gidiyosun anladik
daaa sinema nedir ya o filme birlikte de gidebilirdik sonuc olarak benle bi guzel gun gecirdi o bana 1 ay 2 ay yeter ama hayat ona devam ettigi icin o paso takilsin bende kapilarda baba bekleyen kizimi avutuyum derslerinde zorlanan obur buyuk kizimin sorunlariyla ilgileniyim bu hic adil degil ama ve ben cok sinirliyim

Haklisiniz ,esiniz ,henuzx koca ve basba oldugunun farkinda degil ,
Hafta ici 1 aksam ancak kendi tayfasi ile takilsin ,onun haricini size ve cocuklarimna ayirsin ,
Ayrica bende eski banka kokenliyim ,10 sene calistim ne erkerklerde ne kadinlarda evli boylke beraber gezen bir grup goremedim ,
Emin misiniz siz aldatilmadiginiza

Bence haksızsınız.Bu kadar sık boğaz etmeyin adamı bu gezme işlerini düzenli bir şekilde yapıyorsa yani demek istediğim bir ayın çok az bir dilimini evde geçiriyorsa sürekli akşamları gezse haklısınız ama bir iki gün fazla gezdi diye burada sinirlenecek bir şey göremedim.

Takildigi 4 kisilik bi gurubu var hepsi evli birlikte takildigimizda oluyor ama bir kere biz biraraya geliyisak 4 kere onlar bir arada biseyler yapiyolar
Hayir aldatma filan olcak bi durum yok hepsi iyi insanlar esime de guveniyorum yani cok gezen cocuklarini ihmal eden biride degil ilgili bi baba
Amma velakin benle bisey yaptigi zamanlar kendinede ust uste disari cikma hakki goruyor hani ne kafasinda bilmiyorum ama ses cikarmak istemiyorum yuz goz olmayalim her zaman yapmiyor diyorum ama yapincada ganirtiyor zorluyo beni

14 şubat biraz sus payı gibi olmuş, çok haklısınız kızmakta. zaten ne varsa annelerde var.

Ben eşimin bensiz sinemaya gitmesine asla izin vermem. Mangala veya diğer saydığınız şeylere de. Biz bütün sosyal aktivitelerimizi birlikte yaparız. Öyle gönlüm olsun diye bana bir gün ayırıp da kandıramaz. Benim eşimi yeni iş yerindeki arkadaşları hemen dahil etmeye çalışmışlar gruplarına, maça gideriz şunu yaparız bilmem ne diye. O da demiş ki benim eşim bunlara iki gün tamam der, üçüncü gün ben de geliyorum der çıkar evden :D Evet kırk yılda bir olur. Ama bensiz bir sosyal hayatı olamaz. Olacaksa illa öğle araları var işte arkadaşlarıyla yemek yiyebilir. Ki kendisinin bu konuda hiç bir sıkıntısı yok yani onu ben zorluyor değilim. Ona böyle böyle istiyorum demedim bile, kendiliğinden böyle oldu hep.
Üniversitede sevgiliyken birlikte neler yapıyorduysak hala aynı şeyleri yapıyoruz biz. Üniversitede tabi başka arkadaşlarımız vardı ayrı ayrı zaman geçirdiğimiz. Ama onlarla malum okul bitince herkes bir tarafa dağıldı bağlar kesildi. Çoğu yurtdışında zaten. E direk bir sene sonrasında evlenince de hiç de öyle ekstradan kendimize "tayfa" kurmadık. Ne gerek var? Bir tek akşamları birlikteyiz bir de haftasonları zaten. Evli insanlar böyle olur benim bildiğim. Ki cidden kimseye ayıracak vaktimiz olmuyor ki nasıl olsun? Haftasonu bir günümüzü sinema, avm ve market alışverişine ayırıyoruz. Bir gününde aile ziyareti ya da evde birlikte ya da ayrı zaman geçirme. Çünkü evde dinlenmeye de ihtiyaç var malum. Haftaiçi zaten sadece arada yemeğe ya da ekstradan sinemaya avmye gitmeye zamanımız oluyor. Gerisinde yorgun oluyoruz haliyle. Hiç anlamıyorum hem çalışıp hem bu kadar sosyal olabilen insanları. Günleriniz 48 saat mi?

Onunda bir hayatı olduğu gibi sizinde var.
Madem birlikte gezmekten zevk almıyo ( kusura bakmayın evli bi adam kapıda çocuğuda bekleyip arkadaşlarıyla takılıyosa böyle düşünürüm ) sizde gezin.

Olmadığı akşamlar annenize gidin çocuklarınızı yemeğe çıkarın . Ctesi çocuk tiyatrosuna gidebilirsiniz pazar günüde başka bi aktivite bulabilirsiniz.

Önümüzde ki haftada kaçta geliyo eve bilmiyorum ama erkense çocukları eşinize bırakın siz kuaföre gidin saat uymuyosa hsonuda yapabilirsiniz bunu .

O kendine özel zaman ayırıyosa siz neden ayırmıyosunuz ?

Bence de haklisin. Sıkboğaz ettigin falan da yok bence. Ben de olsam aynısını söylerdim.

Madem birlikte gezmekten zevk almıyo ( kusura bakmayın evli bi adam kapıda çocuğuda bekleyip arkadaşlarıyla takılıyosa böyle düşünürüm ) sizde gezin.

Olmadığı akşamlar annenize gidin çocuklarınızı yemeğe çıkarın . Ctesi çocuk tiyatrosuna gidebilirsiniz pazar günüde başka bi aktivite bulabilirsiniz.

Önümüzde ki haftada kaçta geliyo eve bilmiyorum ama erkense çocukları eşinize bırakın siz kuaföre gidin saat uymuyosa hsonuda yapabilirsiniz bunu .

Ben anneme gideyim komsularda vakit geciriyim cocuklari alip cikiyim oda tek tabanca hayatini yasasin eee nerde kaldi birlikte olmak
Ben onunla vakit gecirmek istiyorum cocuklar kucuk oldugu icin zaten pek vakit kalmiyor ustune bide bana kalmayan vakit arkadaslarla disarda gecince sinirden saldiracak yer ariyorum

Ben zaten kendime alan yaratiyorum oda yaratiyo sorun su
Biz birlikte vakit 1 kere geciriyosak kendi arkadaslariyla 3 oluyo yani adam ses etsem biguyo oluyorum ses etmeyincede sabrimi zorluyor

Ben anneme gideyim komsularda vakit geciriyim cocuklari alip cikiyim oda tek tabanca hayatini yasasin eee nerde kaldi birlikte olmak
Ben onunla vakit gecirmek istiyorum cocuklar kucuk oldugu icin zaten pek vakit kalmiyor ustune bide bana kalmayan vakit arkadaslarla disarda gecince sinirden saldiracak yer ariyorum

Ortada bi problem var iletişim problemi oyüzden bu adam ortada yok bunu çözerseniz kendisi gitmek istemezki.

Evdeyken sürekli şikayet mi ediyosunuz çocuğun okulu yemesi herşey olabilir bu.

Zorla evde dursa birliktelik yine olmuycsk ki.

Bi adam evde mutluysa işinden çıkıp evine gider değilse kaçıcak delik arar.

Eşimin bi arkadaşı var senelerdir tanırım birlikte takılırız adamın evli olduğunu belki 10 yıl sonra öğrendim uyumadan uyumaya gidiyo eve eğlenmeye çıkarız sabaha kadar bizimle eğlenir karısı evde ama . Hiçkimseyi bulamasa arabada oturuyo yine gitmiyo eve neden mutlu değil .
Eşiyle birkere biaraya geldik herşeye 5 karış surat hep memnuniyetsizlik hep şikayet töbe dedim bukadınla ilk ve son asla biterde oturmam .

Demem o ki oturun düşünün derdi ne yada sizin onunla derdiniz ne ?

Şmyle denesek sİzde yavruları babaya bırakıp Birgün dışarı çıksanız olur mu?

Back
X