• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mavikelebek777

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2025
11
0
1
Konu başlığını değiştiremedimKızlar bari tavsiye verin o zmn eşim maddi olarak sıkıntıya girdiğini söylediği için ki bu kendi suçu bana kıyafet almıyor Suan hamileyim ve kıyafetlerim küçülüyor diyo ki biraz bekle alırız ama gidip annesine para göndermiş küçük bir miktar ama yine de bnm gözüme battı bu cok uzun yazmıştım diğer detayları boşverin asıl içime dert olan buydu eşimi çok seviyorum oda beni seviyo ama böyle yapınca gıcık oluyorum

Son düzenleme:
Hiç bişey okumamanın etkileri forum kuralları diye bişey var ve orda bu uyarı var. Bunlardan biri Konu silmek yasak sildiğiniz zaman konunuz aynen geri yükleniyor sizde süreli olarak banlanıyorsunuz.

Konu başlığını değiştiremedimKızlar bari tavsiye verin o zmn eşim maddi olarak sıkıntıya girdiğini söylediği için ki bu kendi suçu bana kıyafet almıyor Suan hamileyim ve kıyafetlerim küçülüyor diyo ki biraz bekle alırız ama gidip annesine para göndermiş küçük bir miktar ama yine de bnm gözüme battı bu cok uzun yazmıştım diğer detayları boşverin asıl içime dert olan buydu eşimi çok seviyorum oda beni seviyo ama böyle yapınca gıcık oluyorum

Konu başlığının altında takip et var, hemen onun yanında üç nokta var ya ordan değiştirebilirsin
az once çıkıyordu şimdi yok anlamadım üç noktaya basınca sadece konuyu duzenleyebiliyprum başlığı değil
Konu başlığının altında takip et var, hemen onun yanında üç nokta var ya ordan değiştirebilirsin

Valla saçma. O kadar kötü durumdasınız. Hani hamile eşine kıyafet alamayacak kadar.Maddi olarak bu kadar kötüyseniz annenin ölüm kalım meselesi yoksa para göndermesi tuhaf.Miktar isterse 100 TL olsun kabul etmezdim. Ortada sevgi yok enayilik çok. Konuyu silip sonra özet geçmen de ayrı saçma. Bir de diğer detayları boşverin demişsin.Neyse düzeltirler 😂

Valla saçma. O kadar kötü durumdasınız. Hani hamile eşine kıyafet alamayacak kadar.Maddi olarak bu kadar kötüyseniz annenin ölüm kalım meselesi yoksa para göndermesi tuhaf. Ortada sevgi yok enayilik çok. Konuyu silip sonra özet geçmen de ayrı saçma. Bir de diğer detayları boşverin demişsin.Neyse düzeltirler 😂
Durumu kötüyse de yaptığı yanlış yatırımlar yüzünden ancak köşede kenarda ayırdığımız diğer bütçeler dışında bahsettiğim bi sıkışıklık bu bacım öyle diyor yni annesine para göndermedi beni de sinir etti ama beni seviyo yani kaç sene olmuş beraber öyle de deme kız dilinizin kemiği yok hiçbirinizin kim kim bilmiyoruz ya böle bol keseden konuşuyorsunuz yaaa

Valla saçma. O kadar kötü durumdasınız. Hani hamile eşine kıyafet alamayacak kadar.Maddi olarak bu kadar kötüyseniz annenin ölüm kalım meselesi yoksa para göndermesi tuhaf.Miktar isterse 100 TL olsun kabul etmezdim. Ortada sevgi yok enayilik çok. Konuyu silip sonra özet geçmen de ayrı saçma. Bir de diğer detayları boşverin demişsin.Neyse düzeltirler 😂
Tavsiye almak için yazdım tuhaf yorumlar yapılsın diye değil bn kimseye böyle şeyler yazmam ayıp ettin

Back