• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime nasıl güvenebilirim

Seviyorumonuben

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2017
195
38
13
27
Yaklaşık üç aylık evliyim eşimle görücü usulü evlendik. Eşim benle nişanlıyken geçmişinden bi kızla konuşmuş bunu ben balayında eşimin telefonuna bakarken gördüm. Eşime söyledim anlattı her şeyi. Ben balayında yaşadığımız olaydan beri eşime güvenemiyorum. Belki haksızım ama elimde değil. Örneğin dün eşim oto tamircisi eve geldiğinde saat onu bulur. Ben de mesaj attım whatsaptan interneti kapalı merak ettim. Sonra normalden aradımki bizim evde telefon hiç çekmez aradım sesi böyle telaşlı geliyodu dğkkan kalabalık dedi. Ben de görüntülü aradım açtı dükkandaydı. Kızdı eve geldi trip atıyo. Ters davranıyor başım ağrıyo diyo. Sonra içeri kaynsnsmlarn yanına gidiyo onlara güler yüzlü davranıyo çok zoruma gitti. Ben eşime tekrar güvenmek istiyorum ama yapamıyorum. Bana ters davranması da çok ağrıma gitti. Akşam zaten direk uyudu sabah uyandım biraz trip attım neyin var dedi umrunda değilki anlatmicam dedim. Bana ne olur akıl verin kendimi düzeltmek istitorum

Geçmişe neden takılıyosun? Öz güvenin mi eksik?
Herkesin geçmişinde başkaları oldu.. Bu kadar paranoyaklık yapman saçma. Bir an evvel kendine gelmelisin.

senle nişanlıyken mi eski kız arkadaşıyla konuşmuş?
konuşmanın içeriği ne?
ona göre yorum yapıcam.

Adam seninle nişanlıyken eski sevgilisiyle ne konuşmuş,bunu açıklamazsan herşey havada kalıyor.

Adam seninle nişanlıyken eski sevgilisiyle ne konuşmuş,bunu açıklamazsan herşey havada kalıyor.
Ya eşimin bana aanlattığına göre ve ses kayıtlarına göre eşimin eski sevgilisi eşimi sosyal medyadn takip etmeye başlamış fotoğraflarını beğenmeye başlamış eşimde kızın numarasını bulup ikimizin fotografını atmış düğüne davet etmiş sonra eşim kızla mesajlaştığı fotonun ekran resmini yakalayıp en yakın arkadaşına göndermiş göt oldu yazmış ben bunu görünce deli oldum kavga çıkarttım eşim eni sonunda ağladı bana inan dedi hallettik ama benim bu olaydan sonra ne kendime ne eşime güvenin kalmadı

Eeee kadının takip isteğini eşiniz niye kabul etmiş ki?
Güvenmemekle haklısınız bence.

Back