- 23 Ağustos 2012
- 50.170
- 1
- 232.948
- 898
Bu sefer inanın ki ev hanımlarına laf atmak gibi bir amacım yok ama zaten çalışmayan kadınların hayat enerjisinin ve motivasyonunun olması bana imkansız gibi geliyor.ben resmen intihar edecek seviyeye geliyorum çalışmıyorken.ne yemek yiyebiliyorum, ne kitap okuyabiliyorum, ne banyo yapabiliyorum.koltukta öylece oturabiliyorum sadece akşama kadar.belki dediklerinden hiçbiri değil.benim gibisiniz.illa.sabah erken kalkıp, biryerlere gitmem lazim yoksa olmuyor.yapabileni görünce de inanamıyorum.tamam şahane bir eşiniz var ama hayat çok yönlü bir olgu.yetmiyor işte.ben de size dua edeyim.umarım hayatınızdaki tüm şansınızı eşinizde kullanmamışsınızdır.
Bütün saygımla katılmıyorum yahuuuu, sık sık çalışmasam nelere vakit ayırırdım diye düşünüyorum Kesinllikle spora ve dışarda vakite daha çok zaman ayırırdım. Sporu kesinlikle 5 güne çıkarırdım. Her gün de öğle yemeğinden sonra mağaza/vitrin gezerdim daha da iyisi öğle yemeğinde değişik bir şeyler yerdim, her gün farklı şeyler denerdim. Valla hayatımı yaşardım