Aynen ya.Aile ve sülale içinde sizin bilmediğiniz pek çok denge ve durumlar olabilir. Bazen bir şey olmuşsa öyle olması gerektiği içindir. Eşiniz neden ses çıkarmadığını size doğru anlatmamış, hatta hiç anlatmamış olabilir. Sizi etkileyen bir durum olmadıkça kendi tarafı ile ilişkisine karışmayın. Adam yapsa her şeyime karışıyor olur.
Neden aptal yerine koyuşayım ki? Kendi değerimi korumam yanlış birşey mi sizce?
İşte tam da bende böyle yaptım. Gelmesini istemedim açıkça söyledim gelirsen de kendin bilirsin dedim. Ama insanlar öyle abarttı ki kötü gelin ilan edildim vallaGelmesini ben de istemem ve fikrimi söylerim. Ama sonrasında gelmek isterse de surat asıp tavır yapmam kendi enayiliği der geçerim. Herkesin hakkını koruyamazsınız.
Değer korumak falan değil bu,saçmalamak.Neden aptal yerine koyuşayım ki? Kendi değerimi korumam yanlış birşey mi sizce?
Yok hayır hemfikir. Ayrıca onunda aklına gelmiş sadece eşim saf ve iyi niyetli olduğu için gelecekti. O da gelmedi zatenBu değer korumak değil ayrıca eşiniz sizinle hemfikir değil sadece siz zarar görüyorsunuz
İşte tam da bende böyle yaptım. Gelmesini istemedim açıkça söyledim gelirsen de kendin bilirsin dedim. Ama insanlar öyle abarttı ki kötü gelin ilan edildim valla
2 mesaj arasındaki 12 dakikada gelin kınası başladı ve bitti galiba.Yok hayır hemfikir. Ayrıca onunda aklına gelmiş sadece eşim saf ve iyi niyetli olduğu için gelecekti. O da gelmedi zaten
Türkçe ana diliniz mi ? Olay gelecekte mi olacak, geçmişte mi kaldı ?Ne alaka 2 mesaj arasında çelişki mi var sizce?
Eşimize düşündüğümüz şeyleri, hislerimizi de mi söylemeyelim?İşte tam da bende böyle yaptım. Gelmesini istemedim açıkça söyledim gelirsen de kendin bilirsin dedim. Ama insanlar öyle abarttı ki kötü gelin ilan edildim valla
Beni anlayabilen tek yorum. Teşekkür ederimEşimize düşündüğümüz şeyleri, hislerimizi de mi söylemeyelim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?