Aynisi pokun kahverengisini yasadim.Merhabalar.ne yapacağimi bilmiyorum eşimle 6 yıllık evliyiz severek evlendik herşeyi dolu dolu ve güzel yaşadık. sevgiliyken asla böyle hallerine hiç denk gelmedim herseferimde diyorum seni böyle tanımadım diye evliliğimizin ilk baslarindan beri gereksiz herşeye takıldığı için çok sorunlar yaşadim hep alttan alıp susuyorum ama artık tahammül edemiyorum unuturum diyorum iliskimizi duzelteyim diyorum ama aynı seyleri kısır döngü gibi geri yaşıyoruz temizliğime karışir yemek yetiştiremem bazen geç olur kizar 2019 da birtane oğlumuz oldu doğum sonrasından beride ona karşı aşırı isteksizim hiç ilişkiye girmek istemiyorum ama bunun altında yatan sebeblerimizin sürekli kavga ediyoruz olmasi aşırı sinirli agresif bir yapıya sahip olmasi saçma sapan herşeyden öfkelenir sürekli kırıyor kötü davranıyor küfür ediyor sonrada hiç birşey olmamış gibi benim ona sevgi dolu davranmami bekliyor cinsel anlamda tatmin etmemi bekliyor ona karşı isteksiz oluncada sen beni sevmiyorsun diyor .okadar anlayışsız ki ben hem bir hastanede calisiyorum eve gel yemek yap çocukla ilgilen derken kendime bile vakit kalmıyor yorgunluktan yinede elimden geldiği kadar yapmaya calissamda asla yetmiyor ona cinsel arzusu çok ustlerde hergun olsa asla olmaz demiyor.ne yapmalıyım nasıl başa çıkmalıyım bu durumla
Hayır tabiki yazdıklarımı okuduysaniz genel sorunlardan bahsettim ve artık başa cikamadigimi yazdım duzeltmek istesemde yapamıyorum ne yapmam gerektiği konusunda çok zor durumdayim bir tane küçücük bebeğim var kolay olmuyor malesefAdam size bağırıyor, çağırıyor, aşağılıyor, küfür ediyor, sizin tek derdiniz cinsellikte ona nasıl ayak uyduracağınız mı?
Sevişmeyin. Bu tavsiyeyi kolay kolay vermem ben. Ama siz zaten sevişmek istemiyorsunuz o yüzden sevişmeyin. İnsan olduğun, ev işlerini paylaştığın, ağzından çıkanı kulağın duyduğu zaman sevişiriz deyin.Hayır tabiki yazdıklarımı okuduysaniz genel sorunlardan bahsettim ve artık başa cikamadigimi yazdım duzeltmek istesemde yapamıyorum ne yapmam gerektiği konusunda çok zor durumdayim bir tane küçücük bebeğim var kolay olmuyor malesef
Evlilik terapisi önceliğiniz olsun.Merhabalar.ne yapacağimi bilmiyorum eşimle 6 yıllık evliyiz severek evlendik herşeyi dolu dolu ve güzel yaşadık. sevgiliyken asla böyle hallerine hiç denk gelmedim herseferimde diyorum seni böyle tanımadım diye evliliğimizin ilk baslarindan beri gereksiz herşeye takıldığı için çok sorunlar yaşadim hep alttan alıp susuyorum ama artık tahammül edemiyorum unuturum diyorum iliskimizi duzelteyim diyorum ama aynı seyleri kısır döngü gibi geri yaşıyoruz temizliğime karışir yemek yetiştiremem bazen geç olur kizar 2019 da birtane oğlumuz oldu doğum sonrasından beride ona karşı aşırı isteksizim hiç ilişkiye girmek istemiyorum ama bunun altında yatan sebeblerimizin sürekli kavga ediyoruz olmasi aşırı sinirli agresif bir yapıya sahip olmasi saçma sapan herşeyden öfkelenir sürekli kırıyor kötü davranıyor küfür ediyor sonrada hiç birşey olmamış gibi benim ona sevgi dolu davranmami bekliyor cinsel anlamda tatmin etmemi bekliyor ona karşı isteksiz oluncada sen beni sevmiyorsun diyor .okadar anlayışsız ki ben hem bir hastanede calisiyorum eve gel yemek yap çocukla ilgilen derken kendime bile vakit kalmıyor yorgunluktan yinede elimden geldiği kadar yapmaya calissamda asla yetmiyor ona cinsel arzusu çok ustlerde hergun olsa asla olmaz demiyor.ne yapmalıyım nasıl başa çıkmalıyım bu durumla
Serbest bırak dayansın gitsinMerhabalar.ne yapacağimi bilmiyorum eşimle 6 yıllık evliyiz severek evlendik herşeyi dolu dolu ve güzel yaşadık. sevgiliyken asla böyle hallerine hiç denk gelmedim herseferimde diyorum seni böyle tanımadım diye evliliğimizin ilk baslarindan beri gereksiz herşeye takıldığı için çok sorunlar yaşadim hep alttan alıp susuyorum ama artık tahammül edemiyorum unuturum diyorum iliskimizi duzelteyim diyorum ama aynı seyleri kısır döngü gibi geri yaşıyoruz temizliğime karışir yemek yetiştiremem bazen geç olur kizar 2019 da birtane oğlumuz oldu doğum sonrasından beride ona karşı aşırı isteksizim hiç ilişkiye girmek istemiyorum ama bunun altında yatan sebeblerimizin sürekli kavga ediyoruz olmasi aşırı sinirli agresif bir yapıya sahip olmasi saçma sapan herşeyden öfkelenir sürekli kırıyor kötü davranıyor küfür ediyor sonrada hiç birşey olmamış gibi benim ona sevgi dolu davranmami bekliyor cinsel anlamda tatmin etmemi bekliyor ona karşı isteksiz oluncada sen beni sevmiyorsun diyor .okadar anlayışsız ki ben hem bir hastanede calisiyorum eve gel yemek yap çocukla ilgilen derken kendime bile vakit kalmıyor yorgunluktan yinede elimden geldiği kadar yapmaya calissamda asla yetmiyor ona cinsel arzusu çok ustlerde hergun olsa asla olmaz demiyor.ne yapmalıyım nasıl başa çıkmalıyım bu durumla
duygusal yönden bitince bence bizlerde o türden istekte bitiyor. çünkü kadınlar olaya sadece o acıdan bakmayız duyguda önemli. kalp soğuyunca o durumda bitiyorMerhabalar.ne yapacağimi bilmiyorum eşimle 6 yıllık evliyiz severek evlendik herşeyi dolu dolu ve güzel yaşadık. sevgiliyken asla böyle hallerine hiç denk gelmedim herseferimde diyorum seni böyle tanımadım diye evliliğimizin ilk baslarindan beri gereksiz herşeye takıldığı için çok sorunlar yaşadim hep alttan alıp susuyorum ama artık tahammül edemiyorum unuturum diyorum iliskimizi duzelteyim diyorum ama aynı seyleri kısır döngü gibi geri yaşıyoruz temizliğime karışir yemek yetiştiremem bazen geç olur kizar 2019 da birtane oğlumuz oldu doğum sonrasından beride ona karşı aşırı isteksizim hiç ilişkiye girmek istemiyorum ama bunun altında yatan sebeblerimizin sürekli kavga ediyoruz olmasi aşırı sinirli agresif bir yapıya sahip olmasi saçma sapan herşeyden öfkelenir sürekli kırıyor kötü davranıyor küfür ediyor sonrada hiç birşey olmamış gibi benim ona sevgi dolu davranmami bekliyor cinsel anlamda tatmin etmemi bekliyor ona karşı isteksiz oluncada sen beni sevmiyorsun diyor .okadar anlayışsız ki ben hem bir hastanede calisiyorum eve gel yemek yap çocukla ilgilen derken kendime bile vakit kalmıyor yorgunluktan yinede elimden geldiği kadar yapmaya calissamda asla yetmiyor ona cinsel arzusu çok ustlerde hergun olsa asla olmaz demiyor.ne yapmalıyım nasıl başa çıkmalıyım bu durumla