• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime haksızlık mı ediyorum.

Bunu sürekli yapmıyorlar tabi ama illaki laf oraya geliyor. Sevmediğim muhabbet çeşitlerinden biri de bu. Genel olarak daha dün evinde oldukları birinin arkalarından konuşmaları da bana itici geliyor.

Burada olmayan birinin arkasından konuşmayalım " diye söyleyip sohbeti değiştirebilirsiniz.

Eşli ortamlarda herkes kafasına göre olmayabilir kişinin ancak sohbeti yönlendirme gücünüz olmalı.

Çokta sık yapılmıyorsa katılabilirsiniz eşiniz için.

Esimizin ailesine gidince de hepsi kafamıza göre olmuyor ama an' ı idare edebilmeliyiz bazen.

....

Bu arada virüsten korkmuyor musunuz bu eşli toplantılarda ?

Biz aylardır rafa kaldırdık aynı iş yerinde olanlarla bile.

Görüşmek farklı oluyor çünkü.

Esimin ısrariyla esimin cocukluk arkadaşlarinin eşlerini 1 sefer evime davet ettim. Oturduk yedik ictik aradan bir tanesi aynen şunu sordu.

Soru HAFTADA KAÇ KERE YIKANIYORSUNUZ
Cevap HERGÜN
Kadın ooooooooo siz TAVŞANMISINIZ ?
Zihniyetleri YIKANMAK=CİNSELLİK
5 dakika sustum . Bir dahada görüşmedim.

ben ilişkilerde böyle kesin çizgileri doğru bulmuyorum. her seferinde eşli görüşülmez ama ben olsam eşimin hatırı için ayda yada 2 ayda bir kez biraraya gelirim.
birilerinin arkasından konuşma durumu varsa ben olsam konuyu değiştirmeye çalışırım mesela. ilgilerini farklı yöne çekerim.
yatak odası muhabbetinde de eşlerinin yaptıklarını falan anlatıyorlarsa iğrenç tabi ki ama atıyorum şöyle bir çamaşır aldım seviyesinde birşeyse bunu da çok abes bulmam.
benim en yakın kız arkadaşlarımda bile kırmızı çizgim eşleri ile yaşadıkları detaylardır. fakat şöyle bi gecelik giydim, böyle bir ambiyans yarattım muhabbetine bozulmam.

Esimin ısrariyla esimin cocukluk arkadaşlarinin eşlerini 1 sefer evime davet ettim. Oturduk yedik ictik aradan bir tanesi aynen şunu sordu.

Cevap HERGÜN

bu devirde duş almayı hala cinsellikle ilişkilendiren insanlar varmış ya şok oldum. e ben her sabah duşumu alırım her gece fanfinifinfon yaptığımı mı sanıyor herkes, zira ıslak saçla çıkarım bi de yazları

bu devirde duş almayı hala cinsellikle ilişkilendiren insanlar varmış ya şok oldum. e ben her sabah duşumu alırım her gece fanfinifinfon yaptığımı mı sanıyor herkes, zira ıslak saçla çıkarım bi de yazları

Aman diyim .valla o günden sonra kurutmadan işe gitmedim. Geçenlerdede eşimin beli tutulmustu. Kuzeni aradı eşimi sordu beli tutuldu yatiyor dedim.kadın güldü. Bende icinden bu manyak niye güldü diyorum. Eşimde niye beli tutuldu dedin diyor. Arkadaş senin cevrendekiler M.Ö de yasıyorsa ben ne diyeyim.

Dışarıda buluşuyor nasılsa arkadaşlarıyla. Niye eşli eşli buluşulsun ki? Sevmiyorsan konusunu bile açma bence. Erkekler böyle şeylere kafa yormaz bile. Adama da 'yaaa hakikaten öyle,neden görüşmüyorsun' dedirtme :)

Eşiniz çok istiyorsa çok çok nadir arada bir onu kırmamak için katılın ama illa ki gidelim demiyorsa kendinizi zorlamaya gerek yok

Herkese Merhaba, tam olarak bir dert sayılmasa da aklıma takılan bazen de beni ikilemde bırakan bir konu.
Eşimin işinden dolayı küçük bir yerde yaşıyoruz. Eşimin tüm arkadaşları iş yerinden. Aralarından en az 5-6 tanesini çok seviyor onlarla vakit geçirmek istiyor. Sorun şu ki; ben eşlerinden o kadar hoşlanmıyorum. Sürekli oturup kalkalım, bi plan yapalım, pikniğe gidelim fikirlerine genelde çekimser davranıyorum. Evet eşim istediği zaman arkadaşlarıyla görüşüyor ama eşli faaliyetlere benim yüzümden pek katılamıyor. Onu sosyal çevresinden uzaklaştıryor gibi mi oluyorum bilmiyorum. Maalesef sevmediğim insanı seviyor gibi yapamıyorum ya da tahammül edemiyorsam kendimi tahammül etmek için zorlamıyorum. Eşim pek duygularını belli etmez, bu durumdan rahatsızsa bile bunu dile getirmez. Ama ben bencil mi davranıyorum acaba diye kendime kızıyorum bir yandan da kendimi istemediğim şeylere zorlamak istemiyorum. bir yandan da evliliğin fedakarlık olduğunu düşünüyorum kafam karışık yani. Umarım sorunu tam olarak anlatabilmişimdir.
Kesinlikle benim hayatımı anlatmış gibisiniz ama ben kendimi suçlu hissetmiyorum çünkü dediğiniz gibi sevmediğim insana seviyormuş gibi davranamıyorum eşim de beni iyi tanıdığı için sağ olsun hiç baskı yapmaz

Dışarıda buluşuyor nasılsa arkadaşlarıyla. Niye eşli eşli buluşulsun ki? Sevmiyorsan konusunu bile açma bence. Erkekler böyle şeylere kafa yormaz bile. Adama da 'yaaa hakikaten öyle,neden görüşmüyorsun' dedirtme :)
Çok doğru erkekler pek görmez bazı şeyleri zorla göstermeyelim :)

Yooo. Niye haksızlık olsun. Sonuçta eşinizin onlarla görüşmesine engel olmuyosunuz. İstediği zaman onlarla vakit geçiriyo. Ben de eşimin arasının iyi olduğu arkdaşlarının eşleriyle tanıştım. Sadece 1 2 tanesiyle ailecek görüşüyoruz. Diğerlerini bi daha eve davet etmedim. Onlar da beni. Niye zorunlu sevmediğim insanlarla vakit geçireyim ki

Cevap HERGÜN
Hayatimda duydugum en korkunc ve şok edici diyaloglardan biri🤦‍♀️

Benim de ilk evlendigimizde başıma geldi.Arkadaslari eşleri ile piknik yapiyorlarmis bizi de çağırdılar, gittik.Dakika bir gol bir dedikleri haremlik selamlık oturma,herkes kendi arasinda sohbet ediyor.Erkeklerin sohbeti tıkırında ,ama bizim muhabbet o kadar sıkıcı ki ,kelimeler bile orada dillendirilmekten mutsuz o kadar.Bunaldim,daraldim ,her sacma cümlede bir yudum bira içerek sarhos kıvamına geldim,onlar tekne turu planı yapıyordu,biz eşimle arabaya bindik,sen istediğin kadar görüş ama beni bir daha getirme dedim,o gün bugün gorusmuyoruz,yakın arkadaşı değillerdi ama olamadılar da.içlerinden bir tanesiyle yakın eşim,hala görüşürüz ,o da bekar zaten.bence sizin görüşmemeniz gayet normal.O işkenceyi yaşamadan olsa,hadi arada görüş eşinin de gönlü olsun derdim ama bu halimle asla demem,çünkü ben o günu yaşadım. Sıkıntidan can veriyordum

Şimdi 5-6 aile var diyorsunuz. 5-6 kadından hiçbirini mı sevmediniz. Hepsi mı boş konuşuyor size göre. Hepsi mı dedikoducu. Yani birini bile beğenmemek de garip geldi. Beğenmiyorsam ben olsam ben de konuşmam. Zaten evlere eşli davetler varsa hiç gorusmem. Çünkü bana da gelmek isterler haliyle ve ben o kadar kişiyi agirlayamam:)) pikniğe gidip iş güç de yapamam o kadar kişi varken. Kafede vs buluşurlarsa gelirim işte. Ben eşimin arkadaşları ile öyle görüşüyorum. Hatta iki tanesiyle çok iyi anlaşıp baş başa buluşmaya başladık. Yani aralarında hoşunuza giden biri varsa öyle buluşabilirsiniz eşli veya tek. Yani niye bütün aileler birlikte olmak zorunda ki. Zaten O kadar kalabalıkta insan ne konuştuğunu ne dinlediğini de anlamıyor.

Valla ne pikniklerinden ne toplantılarından ödün vermiyorlar öyle rahatlar. Allah'tan eşim bu süreçte gidelim falan demez
Peki, bir sey merak ettim sizin kendi buluştuğunuz arkadas cevreniz var mı?

Dedikodu yapmayan insan görmedim. Sadece kimisi az yapıyor kimisi çok yapıyor kimisi belli prensipler dahilinde yapıyor ama herkes yapıyor.

Hayatım boyunca hiç kimsenin arkasından konuşmadım birnkez bile .

Birinin arkasından konusuluyorsa ya sustururum ya da orayı terk ederim.

Genel bir yargı olmuş.

Korono var koronooo:) Saka bi yana bende ayni durumlarda kalmis biri olarak gorusmuyorum valla esim de arkadaslariyla kendi gorusuyor. Hoslanmadigim insanlarla kendimi asagi cekemem dogrusu.

Aman diyim .valla o günden sonra kurutmadan işe gitmedim. Geçenlerdede eşimin beli tutulmustu. Kuzeni aradı eşimi sordu beli tutuldu yatiyor dedim.kadın güldü. Bende icinden bu manyak niye güldü diyorum. Eşimde niye beli tutuldu dedin diyor. Arkadaş senin cevrendekiler M.Ö de yasıyorsa ben ne diyeyim.

bi de eminim arkanızdan performansla ilgili saçma geyikler yapılmıştır, nasıl yorduysa artık babında..
en sevmediğim muhabbettir. bu şekilde cılkını çıkarmak yani..
çok merak ediyorsan açık açık sor yani cinsel hayatınız iyi mi diye de sabah yürek mi yedin görelim yani :)
böyle alakasız şeylerden imalarla çıkarımlar yapılmalı direkt öküzlük.

bi de eminim arkanızdan performansla ilgili saçma geyikler yapılmıştır, nasıl yorduysa artık babında..
en sevmediğim muhabbettir. bu şekilde cılkını çıkarmak yani..
çok merak ediyorsan açık açık sor yani cinsel hayatınız iyi mi diye de sabah yürek mi yedin görelim yani :)
böyle alakasız şeylerden imalarla çıkarımlar yapılmalı direkt öküzlük.

Valla şahsen kimsenin cinsel hayatini merak etmiyorum. millet kafayı yemiş yada boş zamanları çok.

Back