Kızlar fikrinizi almak isterim.
Kocamın başka kadınlar ile canımlı konuşmasını istemiyorum ve bunu defalarca ona söyledim hatta evlilik terapisinde psikologun yanında da söyledim.
Msn tarzı bir uygulama ile işyerinde insanlar birbiri ile yazışmakta. Bu yazışmalarda outlooka kaydolmakta. Eşimin bu konuşmaların kaydolduğundan haberi yoktu.
Konuşmalarda bir kadın ile canım lı konuştuğunu gördüm. Sakin bir şekilde hayatım kimseyle canım lı konuşmuyorsun değil mi dedim konuşmuyorum dedi. Yaklaşık bir hafta sonra aynı bayan ile bir yazışma daha gördüm "dosyacı kız naber" yazmış eşim, o da "CANIMMMM iyiyim senden nbr" yazmış. Eşimde "arıyorum" yazmış. Bu konuşmayı görünce tekrar sordum kimseyle canımlı konuşmuyorsun değil mi diye o da konuşmuyorum dedi. Bahse konu kadına böle böle sölediği ve bunu benim gördüğümü nasıl ona güvenebileceğimi bir daha kesinlikle tekrarlanmamasını söyledim ve kabul etti. Fakat 4 gün önce yine aynı kadın ile benzer yazışmalar gördüm ve hayır ben öyle birşey yazmadım dedi. Yazışmayı gösterdiğimde ise bunda bişey yok ki, ne var bunda, o benim eski arkadaşım gibi sözler söledi. Neden aynı kadın ile benim defalarca uyarmama karşı bu şekilde konuşuyor ve neden ben bana yalan söylüyor. Bu işin içinde başka bir şey olduğunu düşünüyorum. Şuana kadar yaşadığımız tüm problemler üçüncü şahıslar ve kocam ile ilgili. Güvenmiyorum.