- 24 Ağustos 2012
- 1.936
- 2.007
Allah eşinize sabırlar versininternetten olamaz mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah eşinize sabırlar versininternetten olamaz mı
ben anlamıyorumki burda okuyorum benim yaşadıklarıma benzer şeyler yaşayanlar aldatıldığını öğreniyor benimde olamaz mı bunlar tesadüf mü yaniAllah eşinize sabırlar versin
Erkekleri herşeye bi açıklamasi vardır zaten.zaten konuştuk o hepsine açıklama yaptı ama bu kadar başka yaşanan birşey yok başka şüpheli hareketi yok dışarı nadir çıkar genelde evdedir hafta sonu hep birlikteyiz ama cinsellik yok ilgi yok
Yavrucum burdaki hatunların eşleri aldatıyo tamam da hepsinin zaten açıkları ortaya çıkıyor, kimine mesaj geliyor , kimi itiraf ediyor,kimi sabah namaza diye çıkıyo ötedeki otelde kayıtları çıkıyor,, senin adamda bi sorun yok , baksana adam dibinden ayrılmıyo, hiç bi açığı yok , bütün programları yüklemişsin maşallah, azcık bi rahatla takıntı yapma..ben anlamıyorumki burda okuyorum benim yaşadıklarıma benzer şeyler yaşayanlar aldatıldığını öğreniyor benimde olamaz mı bunlar tesadüf mü yani
valla artık dalga geçtiğinizi düşünmeye başladımben anlamıyorumki burda okuyorum benim yaşadıklarıma benzer şeyler yaşayanlar aldatıldığını öğreniyor benimde olamaz mı bunlar tesadüf mü yani
Neden ortak hesap açar insanlar hiç anlamam. Birazcık özel yaşam alanınız olsun ya. Bana komik geliyor. Bu yazdıkların seni aldatması veya güvenmemen için neden değil. Sorun belki de sendedir.
Abartmışsınız casusla bir şey yakalayamamışsız neden eşinizde açık aramak yerine ufak tefek kusurları bir kenara bırakıp ileriye baksanız emin olun ikiniz de daha mutlu olursunuz ;-)7 yıllık evliyim.eşime olan güvenim yok.bu evlilik sürecinde kafama takılan bazı şeyler oldu.4 sene önce telefonuna naber istanbullu diye bir msj geldi aslında istanbullu değil eşim aradı yanımda yanlış olmuş dedi bayan özür diledi öyle konu kapandı birdaha yaşanmadı üzerinde durmadım.daha sonraki yıl benden habersiz facebook açılmış fakat sadece açılmış hiçbir şekilde işlem yapılmamış sadece açılmış birde ikimizin ortak hesabından facebbokundan,daha önce beğendiği bir kıza bir kere girilmiş fakat başka birşey yapılmamış.ben bunlardan sonra bir güven sorunu yaşıyorum.telefonuna casus prog. yükledim birşey bulamadım,operatöründen online dökümlere baktım birşey bulamadım,telefonu ortada duruyor şüpheli hareket yok fakat bunları yaşayınca güvenim sarsıldı.bunlar boşanma sebebi midir?kafam allak bullak sürekli tartışma yaşıyorum
7 yıllık evliyim.eşime olan güvenim yok.bu evlilik sürecinde kafama takılan bazı şeyler oldu.4 sene önce telefonuna naber istanbullu diye bir msj geldi aslında istanbullu değil eşim aradı yanımda yanlış olmuş dedi bayan özür diledi öyle konu kapandı birdaha yaşanmadı üzerinde durmadım.daha sonraki yıl benden habersiz facebook açılmış fakat sadece açılmış hiçbir şekilde işlem yapılmamış sadece açılmış birde ikimizin ortak hesabından facebbokundan,daha önce beğendiği bir kıza bir kere girilmiş fakat başka birşey yapılmamış.ben bunlardan sonra bir güven sorunu yaşıyorum.telefonuna casus prog. yükledim birşey bulamadım,operatöründen online dökümlere baktım birşey bulamadım,telefonu ortada duruyor şüpheli hareket yok fakat bunları yaşayınca güvenim sarsıldı.bunlar boşanma sebebi midir?kafam allak bullak sürekli tartışma yaşıyorum
ne dalgası ya ben burda sorunumu yazıyorum kafayı yemek üzereyimvalla artık dalga geçtiğinizi düşünmeye başladım