eşime güvenmiyorum..

zaten konuştuk o hepsine açıklama yaptı ama bu kadar başka yaşanan birşey yok başka şüpheli hareketi yok dışarı nadir çıkar genelde evdedir hafta sonu hep birlikteyiz ama cinsellik yok ilgi yok
Erkekleri herşeye bi açıklamasi vardır zaten.
Bende de öyle olur nişanlım anlatır o an ikna olurum ama sonra tekrar kendimle kalıp düşününce nişanlıma değil kendi kurduğum senaryoya inanıyorum o_O
Ama ona da derim sen beni körüklemesen ben alev almam!
Siz evlisiniz ilgi alaka sevgi cinsel haytinzda yoksa bu aldatılma düşünceleri boşa cikmayabilr. Biraz daha gözünüz üzerinde olsun.
Yani birsey de bulamamissinz ya gerçekten birsey yoktur. Yada eşiniz çok iyi karda yürüyüp izini belli etmiyor. Biraz daha bekleyin siz.

ben anlamıyorumki burda okuyorum benim yaşadıklarıma benzer şeyler yaşayanlar aldatıldığını öğreniyor benimde olamaz mı bunlar tesadüf mü yani
Yavrucum burdaki hatunların eşleri aldatıyo tamam da hepsinin zaten açıkları ortaya çıkıyor, kimine mesaj geliyor , kimi itiraf ediyor,kimi sabah namaza diye çıkıyo ötedeki otelde kayıtları çıkıyor,, senin adamda bi sorun yok , baksana adam dibinden ayrılmıyo, hiç bi açığı yok , bütün programları yüklemişsin maşallah, azcık bi rahatla takıntı yapma..

Resmen psikolojinizle oynuyosunuz hic biseyi cikmamis iste ne diye dert yapiyorsunuz yanlis mesaj gelmis olabilir insanlik hali sizede bi erkekten gelebilir esinizde sizden suphelensin o zaman .. Kendinizde esinizede yazik etmeyin

son zamanlarda bdv bölümünde çok mu takıldınız? sizi bu kadar paronoyak olmaya iten nedir?

konu sahibi ilişkide güvensizlik hissediyor, dalgaya vurmayalım arkadaşlar. psikolojik sorunlardan dolayı oluyor canım. anksiyete ya da kaygı bozukluğu olabilir. çok kötü bi şey geçmiş olsun bi uzmana danış bence.

Neden ortak hesap açar insanlar hiç anlamam. Birazcık özel yaşam alanınız olsun ya. Bana komik geliyor. Bu yazdıkların seni aldatması veya güvenmemen için neden değil. Sorun belki de sendedir.

aynen yahu mesela bi kız arkadaşıma kızsal bişey yazıcam o sıra facede kim var bilmiyorum ayrı olsa gene yazsın orda bilmem kimle evli diye

senin için ne sebebi bilmiyorum ama eşin için boşanma sebebi.. böyle bir paranoyak ile ömür nasıl geçer bilmiyorum..

esinizin acigini aramak icin sarfettiginiz azmi baska alanlara yonlendirseniz sizden cok iyi bi girisimci olur.
ciddi anlamda gidin tedavi olun.

7 yıllık evliyim.eşime olan güvenim yok.bu evlilik sürecinde kafama takılan bazı şeyler oldu.4 sene önce telefonuna naber istanbullu diye bir msj geldi aslında istanbullu değil eşim aradı yanımda yanlış olmuş dedi bayan özür diledi öyle konu kapandı birdaha yaşanmadı üzerinde durmadım.daha sonraki yıl benden habersiz facebook açılmış fakat sadece açılmış hiçbir şekilde işlem yapılmamış sadece açılmış birde ikimizin ortak hesabından facebbokundan,daha önce beğendiği bir kıza bir kere girilmiş fakat başka birşey yapılmamış.ben bunlardan sonra bir güven sorunu yaşıyorum.telefonuna casus prog. yükledim birşey bulamadım,operatöründen online dökümlere baktım birşey bulamadım,telefonu ortada duruyor şüpheli hareket yok fakat bunları yaşayınca güvenim sarsıldı.bunlar boşanma sebebi midir?kafam allak bullak sürekli tartışma yaşıyorum
Abartmışsınız casusla bir şey yakalayamamışsız neden eşinizde açık aramak yerine ufak tefek kusurları bir kenara bırakıp ileriye baksanız emin olun ikiniz de daha mutlu olursunuz ;-)

Yapacak adam illa bilgisayarda yada telefonda mı yapar
ikinci bir telefon yada hat almak zor mu
dışarıda istese görüşemez mi
bırakın adamın yakasını
başka şeylerle meşgul olun

Sanırım biraz vesveselisiniz. Sizin yazdıklarınızda anormal bir durum yok ki. Face açmak istemiş olabilir. Bu zamanda çoğu kişinin facesi var zaten . Eşinizin cep telefonuna gelen mesajın yanlış olduğu da kanıtlanmış. Telefonu rahatça ortada da bırakıyor.Bence biraz rahat olmaya bakın

7 yıllık evliyim.eşime olan güvenim yok.bu evlilik sürecinde kafama takılan bazı şeyler oldu.4 sene önce telefonuna naber istanbullu diye bir msj geldi aslında istanbullu değil eşim aradı yanımda yanlış olmuş dedi bayan özür diledi öyle konu kapandı birdaha yaşanmadı üzerinde durmadım.daha sonraki yıl benden habersiz facebook açılmış fakat sadece açılmış hiçbir şekilde işlem yapılmamış sadece açılmış birde ikimizin ortak hesabından facebbokundan,daha önce beğendiği bir kıza bir kere girilmiş fakat başka birşey yapılmamış.ben bunlardan sonra bir güven sorunu yaşıyorum.telefonuna casus prog. yükledim birşey bulamadım,operatöründen online dökümlere baktım birşey bulamadım,telefonu ortada duruyor şüpheli hareket yok fakat bunları yaşayınca güvenim sarsıldı.bunlar boşanma sebebi midir?kafam allak bullak sürekli tartışma yaşıyorum

Adamın bişeyi yokmuş.
Elinde delilin yok yani.

X