Doğum çok yakın sanırım?
Benim eşim alkol kullanmaz bende sevmem.. Bakın bebeğiniz dünyaya gelecek mutlulugunuzun tavan yapacagı donemler bunlar.. Ama yapmış bir hata büyütmeyinn... Bunda büyütülecek bir şey yok.. bu gece sinirlisiniz cunku hassas bır donemdesınız.. yarın düzelir konuşursunuz kendınızı uzmeyın... Yarın herşey inanıyorum kı çok güzel olacak.. Allah bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.. Hayırlı doğumlar arkadasım..
bebeğim benim canım kanım herşeyim sanki anladı annesinin agladıgını içimde kıpırdanıp duruyor annem sen üzülme ben varım der gibi yavrum onun için saglam durmalıyım diyorum ama eşimin yaptıgını kabullenemiyorumCANIM HİÇ üzülüp o tatlı canını sıkma...sen bebişinii düşün göbişine sarıl bebişinle ilgilen...annesii yakında doğucakkmışş bak:) sendeki stres bebeğine de yansır yansıtma lütfen:)yumuk yumuk elleri olucak eline sımsıkı tutunucak..eşin bi hata yapmış ewet tabiki tepkini gösterebilirsin ennn doğal hakkınnn..ama tepkin kocana olsan kendine tepki vermeee üzme tatlı canını ve ağlamaaa...herşey düzelicek eşin bozduğu sözüü tutucak meraketme
çok tşk ederim canım
benim eşimde kullanmaz ama arkadaşlarından nişanladım çekiyorum evlendim hala çekiyorum onlar söz konusu olunca benim huzurum bozuluyor evli barklı bi adam oldun artık koy biraz mesafeyi tamam ben gitme gelme demiyorum ama dozunuda kaçırmamak gerekiyor izin versem çıksa bi dert çıkmasa bi dert inanki yoruldum artık arkadaş ayagından ugraşmaktan
üzüldüğü çok belli canım içerde uyuyor umrunda deilmişiz gibi yada hatalı oldugu için gelemiyor yanıma bilmiyorumanlıyorum senı ama zaman zaman tabı arkadaslarına da ıhtıyac duyacak tıpkı senın benım gıbı.. bı daha yapmayacaktır.. oda cok uzulmustur..
bebıss tekme atıyor muuuu
üzüldüğü çok belli canım içerde uyuyor umrunda deilmişiz gibi yada hatalı oldugu için gelemiyor yanıma bilmiyorum
evet canım kızım hala uyanık tepikliyor annesini
bebeğim benim canım kanım herşeyim sanki anladı annesinin agladıgını içimde kıpırdanıp duruyor annem sen üzülme ben varım der gibi yavrum onun için saglam durmalıyım diyorum ama eşimin yaptıgını kabullenemiyorum
canım kayınvaldem oda huzursuz oldu gelip bana bakıp gidiyor iyimisin bişeyin yok demi die kıyamam onunda gecesini mahvettik
inşallah Rabbim isteyen herkese anneliği tatdırsın tarifi imkansız bi duygu canımkızz o uyumuyordurr bı gıt yokla bakım... cok tekme attı bı sey mı var felan de naz et azcık... ayy cocugumda yok ne olur kı tekmleyınce gıt salla bı seyler ıste ..hadı beklıorm senı burda
inankii anne karnındakii bebekleri stres üzüntüü çok etkiliyo..bebeğini düşünmelisin.. bencillik yapma annesii bebeğini düşün:)..ve şimdi uykunun kıymetini bill :)doğduktan sonra ah kafam ahhhh dersin:)gevşe biraz eminim hoş bi anne adayısın eşin seni sewiyoki bebek planlamışınız..artık baba oluyoo sorumluluklarını daha iyi bilicek hele bi doğsun bebek..herşey yoluna giricek ozaman bak gör..zamanını üzüntüyle geçirmemelisin
inşallah Rabbim isteyen herkese anneliği tatdırsın tarifi imkansız bi duygu canım
yok gitmem ne hali varsa görsün beni bebğimi düşünmeyeni ben hiç düşünmem
ben cok korkuyorum cocuk dogurmaktan yapmaya karar verdıgımde tekrar goruselım
benim eşim çok inatçıdır sevgisinden ölsede içi erisede dediğim dedik hatalıda olsa ilk adımı atmaz yarın sabah daha benden yüzlü çıkar bak gör
canım kayınvaldem oda huzursuz oldu gelip bana bakıp gidiyor iyimisin bişeyin yok demi die kıyamam onunda gecesini mahvettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?