- Konu Sahibi Minuscule9
Kızlar köpürüyorum sinirimden... Eşimle 2 gün önce tartışmıştık. Git başımdan, rahat bırak beni demişti. Bende özür dilerim benden bu kadar rahatsız olduğunu bilmiyordum. Artık rahat bırakacağım seni... Rahatsız et beni diye yalvarana kadar rahat yaşa dedim. 2 gündürde tek sohbetimiz açmısın diye sormam oldu onun dışında yüzüne bile bakmıyorum. Akşam bir baktım sigaramdan içmiş. Küs olduğun adamın sigarasından neden içiyorsun diye kızdım aldım sigaramı kenara koydum. Günlerdir cebimde harçlığım yok 10 kuruşlarla almıştım bugün o sigarayı. Oğlanı uyuturken yanında uyuyakalmışım. Demin bir uyandım ki sigaram ortalıkta yok kesin çöpe attı dedim çöpü bir açtım ki hepsi paramparça hemde daha içinden 3-4 tane içmiştim anca tiryakiler anlar beni şu anda içimde büyük bir öfke patlaması yaşıyorum. Çok sinirlendim belki o kadar büyütülecek birşey değil ama paylaşabileceğim birtek sizler varsınız... Bu arada sigarayı bırak diyecek olanlar elbet çıkacaktır. Çok denedim bende bayılmıyorum kendime bu kadar zarar vermeye ama sigarayı bırakmaya kalkıştığımda kendimde olamıyorum. Çok sinirli ve mutsuz oluyorum, sebepsiz devamlı ağlıyorum gözlerim devamlı balon gibi gezdim hamileliğim boyunca. Ve çevremde sigara içmeyen insan yok herkes devamlı karşımda içerken bırakamıyorum.