• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime çok sinirliyim

Minuscule9

Annesinin minik kuzusu!
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2010
517
0
66
Trabzon
Kızlar köpürüyorum sinirimden... Eşimle 2 gün önce tartışmıştık. Git başımdan, rahat bırak beni demişti. Bende özür dilerim benden bu kadar rahatsız olduğunu bilmiyordum. Artık rahat bırakacağım seni... Rahatsız et beni diye yalvarana kadar rahat yaşa dedim. 2 gündürde tek sohbetimiz açmısın diye sormam oldu onun dışında yüzüne bile bakmıyorum. Akşam bir baktım sigaramdan içmiş. Küs olduğun adamın sigarasından neden içiyorsun diye kızdım aldım sigaramı kenara koydum. Günlerdir cebimde harçlığım yok 10 kuruşlarla almıştım bugün o sigarayı. Oğlanı uyuturken yanında uyuyakalmışım. Demin bir uyandım ki sigaram ortalıkta yok kesin çöpe attı dedim çöpü bir açtım ki hepsi paramparça hemde daha içinden 3-4 tane içmiştim :( anca tiryakiler anlar beni şu anda içimde büyük bir öfke patlaması yaşıyorum. Çok sinirlendim belki o kadar büyütülecek birşey değil ama paylaşabileceğim birtek sizler varsınız... Bu arada sigarayı bırak diyecek olanlar elbet çıkacaktır. Çok denedim bende bayılmıyorum kendime bu kadar zarar vermeye ama sigarayı bırakmaya kalkıştığımda kendimde olamıyorum. Çok sinirli ve mutsuz oluyorum, sebepsiz devamlı ağlıyorum gözlerim devamlı balon gibi gezdim hamileliğim boyunca. Ve çevremde sigara içmeyen insan yok herkes devamlı karşımda içerken bırakamıyorum.

eşinizden sigaranın parasını alsanız...

eminim bu sinir seni şimdi sabaha kadar uyutmaz..nedeni ne olursa olsun insan bir kere taktımı takıyor:))
ama şunu diyim o sigaralar artık çöpte ve içilecek durumda değil..yani istediğin kadar hırpala kendini:)
onun yanında sigarası yokmu ondan iç bitane:)) ayrıcaa o şimdi mışıl mışıl uyurken senin senin sinirden sabahlaman ne kadar mantıklı sence:))
ben kızgınken hep bunu söylerim amannn derr yatıp uyurumm. bi dene bence:))

fitili kırılmayanları alıver çöpten fitili olmasa da içersin hem daha etkili olur yarım çeyrek falan idare edilmicek durumda mı :D asıl mesele sigara oldu yalnız...

sigara olayo olarak görmesek arkadaşlar eşi ile arasındki inatlaşma olarak görsek arkadaşımıza yardımcı olabilmek için

eşinizden sigaranın parasını alsanız...
ah canım konuşmuyorum ki alayım :) yarın babamı arayıp şikayet edicem 2 gündür konuşmuyoruz 1 kuruşum yok para yolla bana dicem :D olmadı kaynanamdan isterim sigarayı alır bana o oğlun kırmış sigaralarımı derim :D
eminim bu sinir seni şimdi sabaha kadar uyutmaz..nedeni ne olursa olsun insan bir kere taktımı takıyor:))
ama şunu diyim o sigaralar artık çöpte ve içilecek durumda değil..yani istediğin kadar hırpala kendini:)
onun yanında sigarası yokmu ondan iç bitane:)) ayrıcaa o şimdi mışıl mışıl uyurken senin senin sinirden sabahlaman ne kadar mantıklı sence:))
ben kızgınken hep bunu söylerim amannn derr yatıp uyurumm. bi dene bence:))

valla 1 tane kalmış içtim ooooh canıma değsin son sigarası gitti en kıymetliside sonuncudur şimdi mışıl mışıl uyuyacağım. ( inşallah )

tabii öyle görsek iyi olur da şu an kendi bile öyle görmüyor bence. bi tane içse geçebilir siniri :D
içen içsin bize ne arkadaşlar arkadaş eşi ona saygısız davrandığı için üzülmüş bence..

fitili kırılmayanları alıver çöpten fitili olmasa da içersin hem daha etkili olur yarım çeyrek falan idare edilmicek durumda mı :D asıl mesele sigara oldu yalnız...

canım bilir o ne yapıp edip onları içeceğimi. İçmiyim diye paramparça yapmış. Asıl takıldığım konu hem suçlu hem güçlü olması görseniz sanki suçlu olan benmişim gibi oda bana küs. Dengesiz yaa.

en büyük aşklar 30 ay sürermiş. ya elindekiyle monoton şekilde mutlu olacaksın ya da devamlı aşık olacaksın. hadi beni öp diye öptürülmüyor hadi eskisi gibi sev deyince sevmiyor kendi haline bırak üstüne gitmek bi tek kadınlarda işe yarar erkekleri soğutur çünkü biyolojik olarak kovalamaya programlılar hayvanlarda bile öyle erkek dişiyi cezbetmeye çalışır falan tam tersi olduğunda esprisi kalmıyor işin.

canım eşlerimiz yorgun geliyo bizim için çalışıyolar bazen fazla üstüne gitmemek gerekiyo inan onlarında anlayışa ihtiyaçları var ve biz destek olursak işlerinde daha başarılı olurlar benim eşim benden daha çok kaprisli inn bana..

Ki bunları zaten biliyorsun... Mesele uygulamakta, ben de onu biliyorum.
O yüzden kafanı dağıtmaya bak. Onsuz.

en büyük aşklar 30 ay sürermiş. ya elindekiyle monoton şekilde mutlu olacaksın ya da devamlı aşık olacaksın. hadi beni öp diye öptürülmüyor hadi eskisi gibi sev deyince sevmiyor kendi haline bırak üstüne gitmek bi tek kadınlarda işe yarar erkekleri soğutur çünkü biyolojik olarak kovalamaya programlılar hayvanlarda bile öyle erkek dişiyi cezbetmeye çalışır falan tam tersi olduğunda esprisi kalmıyor işin.
devamlı aşık olmak diye bir şey yokki ben bekarken ikinci kez aşık olmam7 seneyi bulmuştu...evlilikte monotonluk kaçınılmaz ortak yaşamın gereklerini yapmaya çalışmak gerek..

ay canım birşey yapmadım ki bir mail attım ayıptır söylemesi biraz açık bir mail. Aradım mail atıcam hemen oku sil yanındada kimse olmasın dedim. Neyse okumuş aradı beni. Bi daha bana böyle mailler atma ya cebimi biri alırda karıştırırsa rezil mi edecen beni diyo. Şok oldum öyle bir maile karşı aldığım cevaba. uyardım ya atıyorum diye aşkım dedim. Atma bir daha o kadar dedi. Tamam atmam ama sende birazcık normal tepkiler ver ne kükrüyorsun dedim. Devamı konu başındaki diyalog :D

devamlı aşık olmak diye bir şey yokki ben bekarken ikinci kez aşık olmam7 seneyi bulmuştu...evlilikte monotonluk kaçınılmaz ortak yaşamın gereklerini yapmaya çalışmak gerek..

aşk kavramımız farklıdır belki. tutkuya da şehvete de yeri geliyor aşk diyorum çünkü öyle algılıyor bünye ki saatlerce öpüşmek için yeter de artar bile :) mecnun olmaya gerek yok sen nadası çok uzatmışsın canım (:

ay canım birşey yapmadım ki bir mail attım ayıptır söylemesi biraz açık bir mail. Aradım mail atıcam hemen oku sil yanındada kimse olmasın dedim. Neyse okumuş aradı beni. Bi daha bana böyle mailler atma ya cebimi biri alırda karıştırırsa rezil mi edecen beni diyo. Şok oldum öyle bir maile karşı aldığım cevaba. uyardım ya atıyorum diye aşkım dedim. Atma bir daha o kadar dedi. Tamam atmam ama sende birazcık normal tepkiler ver ne kükrüyorsun dedim. Devamı konu başındaki diyalog :D
eşiniz oğlak burcumu:27:

aşk kavramımız farklıdır belki. tutkuya da şehvete de yeri geliyor aşk diyorum çünkü öyle algılıyor bünye ki saatlerce öpüşmek için yeter de artar bile :) mecnun olmaya gerek yok sen nadası çok uzatmışsın canım (:
canım aşk onsuz yapamamk bir tür takıntıya dönüşmesi gibi kolay aşık olabilen biri değildim evet zaten eşime aşık olmuştum ve evlendik:nazar:

Back