• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime cep tlf alıcam yardıcı olur musunuz?

svg24

sil baştan...
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
68
Yer
İstanbul
eşime doğum günü hediyesi olarak cep tlf almak istiyorum kullanışlı ve sağlam olsun istiyorum eşim biraz hor kullnıyo da :27: marka olarak nokia düşünüyorum bana öneride bulunacağınız bir model var mı?:31:
yardımcı olursanız sevinirim :16:

NOKIA C7 alabilirsin ben çok beğeniyorum onu fiyat olarak biraz pahalıdır ama.

fiyat olarak ne kadarlık birşey düşünüyorsun ona göre tavsiyede bulunalım:34::34::34:

Eşim HTC wildfre markalı telefonu aldı ve çok memnun tavsiye ederim.
ÖZELLİKLERİ
PDA, Dokunmatik, Bluetooth, Radyo, MP3, 3G, Wi-Fi, GPS, Android, 5 MP, Bar Tipi fiyatı biz aldığımızda 590 dı ve hala internette bazı sitelerde 590 a var ama değişiyor fiyatlar her sitede veya mağazada farklı......

Hatta bu markanın daha yüksek fiyatlı ve daha güzel telefonlarıda var bakmanı tavsiye ederim ama özelliklerine göre yukarıda yazdığım marka çok uygun fiyatlı ve güzel bir telefon

Son düzenleme:
Nokia 5800 olabilir fiyatını tam olarak bilmiyorum ama tlfnu beğeniyorum ben kullanışlı...

Eşim HTC wildfre markalı telefonu aldı ve çok memnun tavsiye ederim.
ÖZELLİKLERİ
PDA, Dokunmatik, Bluetooth, Radyo, MP3, 3G, Wi-Fi, GPS, Android, 5 MP, Bar Tipi

Hatta bu markanın daha yüksek fiyatlı ve daha güzel telefonlarıda var bakmanı tavsiye ederim ama özelliklerine göre yukarıda yazdığım marka çok uygun fiyatlı ve güzel bir telefon

hiç duymadım bu markayı ne kadara aldınız

alıcaksan dokunmatik alma ben aldım 1 yılını doldurmadan bozuldu kendiliğinden kapanmaya başladı ve etrafımda kullananlarda aynı dertten muzdarip

önerdiğin tlflar gerçekten güzel ama bütçemi aşıyo malesef :59:
dokunmatik tlf çabuk bozulur gibi geliyo bana

o zaman NOKIA 6300'a bak istersen hem fiyat olarak da uygun benim abim neredeyse 4 senedir kullanıyor çok memnun o kadar düştü hiç bir şey olmadı sağlam telefon :1:

güzel tlf ama dokunmatik olması beni biraz düşündürüyo tavsiyen için teşekkürler :16:

cnm bende ondan kullandım 5800 inan görünüş olarak büyüleyici bi telefon ama kullanışlı değil artı çokda pahalı eşim almıştı bana ve sonrasında bozuluyo çok nazik o telefonlar daha güzelleri var

peki kızlar nokia 6303 sizce nasıl bi fikri olan var mı:44:

cnm bende ondan kullandım 5800 inan görünüş olarak büyüleyici bi telefon ama kullanışlı değil artı çokda pahalı eşim almıştı bana ve sonrasında bozuluyo çok nazik o telefonlar daha güzelleri var

eşime nazik bir telefon gitmez zaten bende onun için dokunmatik yada sürgülü istemiyorum kullanışlı bi şey olsun memnun kalsın istiyorum:69:

Back