- 10 Eylül 2024
- 826
- 745
- 18
- Konu Sahibi Sedaveannelik
-
Valla okurken sonuna doğru pilavına tükürdüm filan yazacağını bekledim kız.Arkadaslar ben aşırı titiz bir insanım mesela su şişesi gelir vs bisey gelir eve onun dışını bile yıkamadan içmem içirmem yemem yedirmem huy işte babannemden kapmışım onun yanında büyüdüm neyse demin eşimle kavga ettim sacma sapan bisey yüzüne bana sesini yükseltti kavgadan öncede bir pilav yapta yiyelim dedi ben yemem tek ona yapıcaktım neyse bana bagırdı diye cok sinirlendim princleri yıkamadan koydum tencereye bisey olmaz demiiii
Gece trolü müsünüzArkadaslar ben aşırı titiz bir insanım mesela su şişesi gelir vs bisey gelir eve onun dışını bile yıkamadan içmem içirmem yemem yedirmem huy işte babannemden kapmışım onun yanında büyüdüm neyse demin eşimle kavga ettim sacma sapan bisey yüzüne bana sesini yükseltti kavgadan öncede bir pilav yapta yiyelim dedi ben yemem tek ona yapıcaktım neyse bana bagırdı diye cok sinirlendim princleri yıkamadan koydum tencereye bisey olmaz demiiii
Vah vahhhhhhAman allahım dertlere bak yauv içim parçalandı
Okadarda degil bacım allah senii güldürdünValla okurken sonuna doğru pilavına tükürdüm filan yazacağını bekledim kız.bu kötülüğe puanım 0 arkadaşlar. Hayal kırıklığına uğradım
Evet gece tröllüyüz bize katılabilirsin cnmGece trolü müsünüzpirinçler yapışır birbirine bir şey olmaz
hem komik hem üzüldüm ne bileyimArkadaslar ben aşırı titiz bir insanım mesela su şişesi gelir vs bisey gelir eve onun dışını bile yıkamadan içmem içirmem yemem yedirmem huy işte babannemden kapmışım onun yanında büyüdüm neyse demin eşimle kavga ettim sacma sapan bisey yüzüne bana sesini yükseltti kavgadan öncede bir pilav yapta yiyelim dedi ben yemem tek ona yapıcaktım neyse bana bagırdı diye cok sinirlendim princleri yıkamadan koydum tencereye bisey olmaz demiiii
Ben Tartısırsam yemek yapmamArkadaslar ben aşırı titiz bir insanım mesela su şişesi gelir vs bisey gelir eve onun dışını bile yıkamadan içmem içirmem yemem yedirmem huy işte babannemden kapmışım onun yanında büyüdüm neyse demin eşimle kavga ettim sacma sapan bisey yüzüne bana sesini yükseltti kavgadan öncede bir pilav yapta yiyelim dedi ben yemem tek ona yapıcaktım neyse bana bagırdı diye cok sinirlendim princleri yıkamadan koydum tencereye bisey olmaz demiiii
Haklısın bacım ben kıyamıom yaaa annesi yoksa iyi bakmıyo falan der aç bırakıo der hicc çekememBen Tartısırsam yemek yapmam
Yaptımda tam ustune tartısma cıktı dıyelım
Dökerim yemegı
Hıc şaşmaz.
Çok şükür ufak bile olsa kavga eden Bi çift değiliz ama edince de Çay yemek hepsi çöpesen yıne yapmışsın öpsün basının ustune koysun o Pilavı
Bu bir aile dramıymış gerçekten okurken gözlerim yaşardıBirdahakine de tuzu az koyun dumura uğrasın
Allahım nolursun bütün düşmanlarım böyle olsun düşmanın da akıllısı zararlıArkadaslar ben aşırı titiz bir insanım mesela su şişesi gelir vs bisey gelir eve onun dışını bile yıkamadan içmem içirmem yemem yedirmem huy işte babannemden kapmışım onun yanında büyüdüm neyse demin eşimle kavga ettim sacma sapan bisey yüzüne bana sesini yükseltti kavgadan öncede bir pilav yapta yiyelim dedi ben yemem tek ona yapıcaktım neyse bana bagırdı diye cok sinirlendim princleri yıkamadan koydum tencereye bisey olmaz demiiii
Allahım nolursun bütün düşmanlarım böyle olsun düşmanın da akıllısı zararlı
Cevrende herkes mi sorunlu yaHaklısın bacım ben kıyamıom yaaa annesi yoksa iyi bakmıyo falan der aç bırakıo der hicc çekemem
EvetCevrende herkes mi sorunlu ya
Ben omru hayatimda boyle kotuluk gormedim, evlerden irak tovbeler olsunArkadaslar ben aşırı titiz bir insanım mesela su şişesi gelir vs bisey gelir eve onun dışını bile yıkamadan içmem içirmem yemem yedirmem huy işte babannemden kapmışım onun yanında büyüdüm neyse demin eşimle kavga ettim sacma sapan bisey yüzüne bana sesini yükseltti kavgadan öncede bir pilav yapta yiyelim dedi ben yemem tek ona yapıcaktım neyse bana bagırdı diye cok sinirlendim princleri yıkamadan koydum tencereye bisey olmaz demiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?