- 5 Haziran 2024
- 378
- 284
- 18
- Konu Sahibi Sedaveannelik
-
Olmaz rahat olArkadaslar ben aşırı titiz bir insanım mesela su şişesi gelir vs bisey gelir eve onun dışını bile yıkamadan içmem içirmem yemem yedirmem huy işte babannemden kapmışım onun yanında büyüdüm neyse demin eşimle kavga ettim sacma sapan bisey yüzüne bana sesini yükseltti kavgadan öncede bir pilav yapta yiyelim dedi ben yemem tek ona yapıcaktım neyse bana bagırdı diye cok sinirlendim princleri yıkamadan koydum tencereye bisey olmaz demiiii
Pirinci ıslatmadan mı pilav yapacaksınız?Arkadaslar ben aşırı titiz bir insanım mesela su şişesi gelir vs bisey gelir eve onun dışını bile yıkamadan içmem içirmem yemem yedirmem huy işte babannemden kapmışım onun yanında büyüdüm neyse demin eşimle kavga ettim sacma sapan bisey yüzüne bana sesini yükseltti kavgadan öncede bir pilav yapta yiyelim dedi ben yemem tek ona yapıcaktım neyse bana bagırdı diye cok sinirlendim princleri yıkamadan koydum tencereye bisey olmaz demiiii
Evet ıslatmadan yaptım mis gibide olduPirinci ıslatmadan mı pilav yapacaksınız?
Ayy sizde yaaaa ne var şimdi bundaCanınız çok mu sıkılıyor anlamadım ki.
Nolduuuuu
Yasınız kac 17/18
Yahu bazı pirinç türleri nişastasını kaybetmesin diye yıkanmaz zaten. Bu nedenle tuzlanır hatta böcek çekmesin, nem olmasın diye. Gören de yemeğe zehir kartınız sanır.Ayy sizde yaaaa ne var şimdi bunda
Kocana bir şey olmaz da senin sanki azıcık destek alman gerekiyor. Kendi sagligin için.Arkadaslar ben aşırı titiz bir insanım mesela su şişesi gelir vs bisey gelir eve onun dışını bile yıkamadan içmem içirmem yemem yedirmem huy işte babannemden kapmışım onun yanında büyüdüm neyse demin eşimle kavga ettim sacma sapan bisey yüzüne bana sesini yükseltti kavgadan öncede bir pilav yapta yiyelim dedi ben yemem tek ona yapıcaktım neyse bana bagırdı diye cok sinirlendim princleri yıkamadan koydum tencereye bisey olmaz demiiii
Ben hiç ıslatmam kavururum uzunca öyle yaparımPirinci ıslatmadan mı pilav yapacaksınız?
Tamam alırım yarınKocana bir şey olmaz da senin sanki azıcık destek alman gerekiyor. Kendi sagligin için.
Arkadaslar ben aşırı titiz bir insanım mesela su şişesi gelir vs bisey gelir eve onun dışını bile yıkamadan içmem içirmem yemem yedirmem huy işte babannemden kapmışım onun yanında büyüdüm neyse demin eşimle kavga ettim sacma sapan bisey yüzüne bana sesini yükseltti kavgadan öncede bir pilav yapta yiyelim dedi ben yemem tek ona yapıcaktım neyse bana bagırdı diye cok sinirlendim princleri yıkamadan koydum tencereye bisey olmaz demiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?