- Konu Sahibi incitanemtuana
bence söle canım..saklama eşindn.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dünden beri gözlerim kan canagi oldu kafaya takmakdan ve icimde bi SIKINTI var
ben kendimi sözlü olarak zor ifade etdigim icin esime mektup yazdim ve icimi dökdüm
onun bu sessizliginin beni korkutdugunu ve bisey yapmasindan korktugumu falan yazdim
az evvelde telefonda konusdum
askim sen kafana takmayip üzülüp kendini yipratma yeter bana o kücüklügünden beri böyle piskopatin teki dedi
hedefi provoke edip kendini dövdürtmek sonrada polise vermek dedi ama ben yapmicam onun seviyesine inmicem dedi birazda olsa ferahladim acikcasi
simdi kara kara düsünüyorum nerden kimden borc alabilirim diye en kisa zamanda ödemek istiyorum cünkü
ama malum bizim buralardada durum cok farksiz maddi acidan ne kimsenin kimseye borc vercek durumu var nede borc isticek
Canim borc ne kadar?
simdi soyle de bir durum var. ablasi yakininiz oldugu icin ses cikarmamis ama bu durumdan da rahatsiz oluyor olabilir. Esin ne kadar konussa da ablasiyla, ablasi esinin yuzune gelememis- sonucta insan- ama soylemese de borcunun artik bir sekilde odenmesi gerektigini bir sekilde kardesinin yaninda konusmus olabilir. borc ne kadardi? yani cok mu?
Cunku anladigim kadari ile borc siz hamileyken ya da dogum sirasinda yapilmis ve kizm anne uzulme diye agladi diyorsun. kizin buyumus. yani benim kanaatime gore 4 sene falan gecmis uzerinden. yani hani borc ne kadar bilmiyorum ama tamami olmasa da azar azar odenmeye baslanmaliydi. belki de ustune yattiginizi dusunduler.
bence siz kardesini bosverin ama ablasina yaptigi terbiyesizligi soyleyin. Cunku ablasi da kardesinin yaninda boyle seyler konusmasin. haberi varsa o da artik borcunu bir sekilde istiyor demektir.Siz de bir sekilde odeyeceginizi belirtin. Etraftan borc bulamayabilrisiniz, builsaniz d ayakinda gene ayni duruma dusersiniz, bankadan kredi seklinde alin. hic olmazsa banka olur taksit taksit odersiniz. faizi vardir ustune ama o sizi odemeye zorlar. ayrica da milletini lafini cekmektense biraz faiz odemek bence daha iyidir.
canim sen calismiyorsan issizlik cocuk parasi vs almiyor muusn? cok olmadigini biliyorum ama 3-5 birikir borc. totodan hop diye hepsi bir anda cikmaz.
Facebookta ve mailinda kuzeninden mail almayi engelle. mailde junk mail yani spam olarak isaretle mailini, o zaman hic inbox'una dusmez.
esinin cok doğru bir cevap vermis cnm allah yardımcınız olsun :Saruboceq:
keşke kabul etmeseydin o seni eklediğinde. gerçi nerden bilcektin böyle bi terbiyesizlik yapacağını tabiki.
çok üzüldüm inan.
inşallah en kısa zamanda durumlar düzelir. Rabbim yardımcınız olsun.
Canım benim,üzülme bak eşin ne kadar mantıklı yaklaşmış olaya.
Onlar ne derlerse desin,siz kendinizi de birbirinizi de biliyorsunuz.
Borcu en kısa zamanda ödeyip kurtulursunuz inşallah.
Allah yardımcınız olsun,üzme kendini:1hug:
Canim ailesine tebrikler. acaba diyorum ben sistemde madem hissesi var gorunuyorsa gercekten satamaz mi hissesini?
o aile ile gorusmuyorsunuzdur sanirim. ne bicim ailesi varmis, neyse canim insallah halledersiniz. sen de esin de is bulur. kendini yorma sonra basiniza daha buyuk sikintilar dogar Allah muhafaza.