çok dolmuşsun canım belli
eşin annesi yokken yardım ediyosa annesi dönsün evine sen bakıcı tut, eve gelince eşine dersin öyle yayılmak yok diye, tüm yolları bi dene hala öküzlük devam ediyosa o zaman düşünürsün boşanmayı
eski toprak insanların çoğu senin kv gibi düşünüyo cnm..
aman erkek iş mi yaparmış mantığında büyüyolar ve büyütüyolar..
aslında burda kv iyi niyetli.. sadece ona böyle empoze edilmiş, onun için doğrusu bu olmalı.. baksana onun yapmadığı işleri bana söyle ben yapayım diyormuş kadın...
bu ev işleri konusunda hayat hiç de müşterek olmuyo.. kadın çalışsa da çalışmasa da evinin işi yemeği, onun üstünde oluyo...
cnm eşin öyle yetiştiği için, annesi de oğlum kalk karına biraz yardım et mantığında olmadığı için senin istediğin beklediğin gibi sana yardımı dokunacağını zannetmiyorum...
eşinin annesi yokken yardım ettiğini şimdi okudum cnm.. annem nar nasılsa benim yardımıma gerek yok diye düşünüyo o zaman...
annesi sizin evde olduğu sürece görevini annesine devretmiş oluo zaman kendince...
eşinden yardım beklemen normal ama bu sebepten boşanmayı düşünmen çok fevri verilmiş bir karar
eşin ailesi yokken yardım ediyormuş zarten annesi bir ömür sizinle kalmayacak ki gittiğinde eşin yine yardım eder olmadı eve arada yardımcı alırsın sende biraz dinlenmiş olursun
yani eşinle başka sıkıntıların yoksa bu sebepten boşanmak istemen yada beddua etmen çok yanlış canım daha sakin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?