- 1 Ocak 2023
- 10
- 1
- 1
- Konu Sahibi Toparlanmamlazm
-
Ya Ne bileyim kendimi kötü hissediyorum sanki Vajinal olmak zorunda gibi ondan öyle bir talepte bulunamıyorum çok mutsuzumKocanın neyinden utanıyorsun vur şaplağı vur kırbacı adam seni coştursun sen adamı o zaman her şey yoluna girer
Nasıl bir zorunluluk?Neden öyle bi zorunluluğun olsun ki?
Vajinal orgazm olma zorunluluğu. Çoğu kadında var bu durum. İlla olmak zorundasın diye bir şey yok. Klitoralde olabilir. Çekinme söyle eşine.Nasıl bir zorunluluk?
Biliyorum da kendime dokunmak istemiyorum o dokunsa neyse de bunu ona da sanki yanlış bir şeymiş gibi söyleyemiyorumİliski sirasinda kendinizi uyarin 2-3 parmaginizla, ozellikle misyoner pozisyonda klitoral uyarinbu kadar acik konuşmak istemezdim ama neyse.
Vajinal olmak zorunda gibi hissettiriyorsa tüm çabayı sizden mi bekliyor? Yapsın, vajinal orgazm olun o halde.Ya Ne bileyim kendimi kötü hissediyorum sanki Vajinal olmak zorunda gibi ondan öyle bir talepte bulunamıyorum çok mutsuzum
Dişil enerjim de yetersiz galiba
Evet haklısınız açmaktan utanıyorum. Çözümü çok basit kendime dokunsam bile sorun çözülecek ama ben kendime dokunmak istemiyorum. Ondan da talep edemiyorum çünkü çekiniyorumBu durumda eşinizden değil kendinizi açmaktan utanıyorsunuz. Başlıkta hata var.
Eşimin yanında utanıyorum demek daha doğru.
Ama bunu yapmak yanlış. İnsan eşi ile her şeyi konuşabilmeli. Başka türlü çözemezsiniz.
Vajinal olmak zorunda gibi hissettiriyorsa tüm çabayı sizden mi bekliyor? Yapsın, vajinal orgazm olun o halde.
Siz kendini yetersiz hissetmesin diye klitoral uyarıyı talep edemiyorsunuz diye düşünüyorum. Vajinali beceremedigini düşünmesin diye.
Bunun dişil enerji eril enerji ile alakası yok bu arada. Öyle zırva terimler attılar ortaya. İnsanlar çıkış kapısı sanıp tutunuyorlar bir yerinden.
Bu yanlis degil. Siz yonlendirin, sonrasinda zaten zevk aldiginizi gorunce o devamini getirir.Biliyorum da kendime dokunmak istemiyorum o dokunsa neyse de bunu ona da sanki yanlış bir şeymiş gibi söyleyemiyorum
Sizinle ne alakasi var ki? Vajinal orgazm olmuyorsa penisle dolayısıyla eşle ilgili olmuyordur.Ona kendini yetersiz hissetirmekten ziyade ben kendimi yetersiz hissetmek istemiyorum
Çok zevk alıyorum ama bir türlü o noktaya ulaşamıyorum. Penisi son derece iyiSizinle ne alakasi var ki? Vajinal orgazm olmuyorsa penisle dolayısıyla eşle ilgili olmuyordur.
Vajinal orgazm, klitoral orgazm ın devami diye okumustum. Size katiliyorumVajinal ya da klitoral orgazm diye bir ayrım yokmuş, öncelikle bu bilgiyle ve kendi vücudunuzu tanımaya çalışarak başlayabilirsiniz bir yerden. Kadın orgazmının kolay olduğu belli pozisyonlar var bunları da araştırmanızı önerebilirim. Cinsellik hele ki eşle yaşanan cinsellik kesinlikle utanılacak bir şey değildir. Kendinizi baskılamayıp rahatlamaya çalışın.
Konu yine sizinle ilgili değil. Yeterlilikle ilgili değil. Kabuğunuzdan sıyrılın.Çok zevk alıyorum ama bir türlü o noktaya ulaşamıyorum. Penisi son derece iyi
Penisi size yeterli gelebilir, olay sadece peniste bitmiyor. Adamın hareketlerinde, temaslarında bitiyor olay. Siz bu şekilde utanmaya ve kendinizi suçlamaya devam edersiniz çözemeyeceksinizÇok zevk alıyorum ama bir türlü o noktaya ulaşamıyorum. Penisi son derece iyi
Nasıl çözebilirim çünkü son derece zevk alıyorum. Eşimin performansı gayet yerinde erken boşalma sorunu da yok kendine hakim olabiliyor. Belli bir süre devam edince bu kez benim canım yanmaya başlıyor ve bitirmek istiyorum o benim için devam etmek istiyor ama bu kez de 20 dk dan sonra falan bende tahriş hissi oluyor tadım hepten kaçıyor (ıslanma sorunum yok)Penisi size yeterli gelebilir, olay sadece peniste bitmiyor. Adamın hareketlerinde, temaslarında bitiyor olay. Siz bu şekilde utanmaya ve kendinizi suçlamaya devam edersiniz çözemeyeceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?