Esimden sogumayayim da ne yapayim

sizde acik acik ne yaptigini söyleyin o halde. gözün disardaki güzellikliklerde gazete sayfalarinda olmasin birazda benim üzerimde olsun diye diyin ama bunu yumusak bir tonda söyleyinki kavga sebebi olmasin sonra mazallah
Bu engellenemez bir durum yanındaki adriana da olsa bu adam dışarıdaki çöplüğü ille karıştıracak.

Dıger yazdıklarınizi ve yorumları okudum da siz o adamı hemen boşayın bence hıć normal değil hasta resmen

Baska bi erkegi asla gozum gormuyor.Disarda tek bi erkege bile aska bakmam.Bakmayi birakin baska bi erkegi dusununce ona dokunmayi felan tuylerim urperiyor.Belki de saolanti oldiu esim ben de.Esimden once cok sevgilim oldu hani her anlamda ilk goz agrim felan degil kopamiyorum.Cok caresizim gozume uyku girmiyor.
Yemin ederim icimde ki kizginlik atesini sondurmek ve ondan ilgiimi kesmek icin aldatmayi bile dusunuyorum ama asla midem kaldirmiyor bunu dusundurtek kadar psikolojimi bozdu bu adam benim

Canim ,adam bana oturup ben soyle severim boyle severim diye anlatmiyor tabi.Mesela tv izlerken vs parcalari birlestire birlestire bu kadin profilini sevdigini cozdum 5,6 sene de.Diyorum ya guzellik meraklisi.
Ailecek guzellik delileri.Kardesi nisanlanacakti annesinin ablasinin agzinda kizdan cok annesinin guzelligi konusuluyor.Eee hadi guzel bi
kayinvaliden olacak diyorlar kaynima.Cunku kiz extra bi guzel degil onun icin.Ailecek kafayi yedirtecekler bana.Kayinvalidem 56 ya dustugumde bile aman boyle kal sakin kilo alma annen gibi olabilirsin diyordu annem biraz kiloludur ama asiri degil uzun boylu kadin gostermiyor bile o kadar.Bense hamileligim de bile kilolu bi bayan olmadim yani.

Son düzenleme:

Bunlar size kafayi yedirtmis hanimefendi, ailecek garipler .

Vallahi yazik size, degerinizi bilemeyen hanzo utansin.

Ismarlama olmaz, evet. Ama sonuçta birbirimize neden yaklaşmadığımızın sebebini bulduk. Bu da düzeltmek için bir şans demek. Deneyip göreceğiz.
Bence sizin ki halledilebilir bi durum.Esiniz sizden kaynakli uzaklasmis cinsellikten.Siz kendiniz kendi sorununuzu astiginiz taktir de esiniz de normallesecektir haliyle adam ereksiyon olamiyordur sizin tepkilerinizden kaynakli ve haliyle isteksizlesiyordur.

Bunlar size kafayi yedirtmis hanimefendi, ailecek garipler .

Vallahi yazik size, degerinizi bilemeyen hanzo utansin.

Tesekkur ederim canim.Onun pek umrun da oldugunu sanmiyorum suan uyuyor.5,6 gundur oglumun odasinda yatiyorum.Zaten o sirnasik yatmayi sevmezdi cok sicaksin terliyorum diye sadece bacagini bacagima atardi.Cok da lazim olmuyorumdur sanirim .

Yani bu sıkıntıyı esinize anlatın mesela ben en ufak birşeyi bile diyorum ki bak bunu böyle yapınca ben böyle hissediyorum .diye anlayış gerektiriyor evlilik karlsilikli .kopma noktasından vazgeçin konuşup halletmeye çalışın çareyi arayın .inanın düzelir eğer sizi seviyor sayiyorsa .erkeklerin kadınları sadece evde yemek yapsın çocuk baksın cinsel objesi olarak gorenlerine deli oluyorum ..malesef öylesi çok

Valla ilk msj okuyunca kendime güldüm 4 aylık evliyim ama msjı okuyunca aslında 5 yılı devirdiğimizi anladım tabi kısmen tamamı aynı deil galiba erkeklerin geneli boyle en iyisi hayatını başkalarına indekslememek beklentileri düşük tutmak

Mutsuz olmakta elbette haklısınız. Aynı evin icinde hayat arkadaşlığına dönüşmüş ilişkiniz. Eşinize de pes doğrusu insan iki satır laf etmese çatlar.

Eğer ayrılmak gibi bir niyetiniz var ise cocuğun büyümesini falan beklemeyin. İlerde daha zor olur.

Hadi magazin sayfalarındaki mankenlere hepimiz bakıyoruz diyelim, öfke konusunda ne diyor? Ciddi bir öfke sorunu var.

Evet ben de bunu ona yasatmamak icin yaklasmiyordum. Ama nereye kadar? Bir sekilde sabretip ustune gidip cogaltmamiz lazim ki asalim.

Ah tatlim karsinda seni dinleyen konusan bi adam var.Ben ne zaman baslasan offf yine mi biktim kadin bi gun de sorun cikartma yine ne yapmisim diyenkaba bi erkekle karsilasiyorum.Belki de zamanin da olur olmadik seyleri sorun ettigim icin simdi ciddi meseleler de ciddiye alinmiyorum.

Tipik erkek modeli.. ama biraz monotonlasmış evlilik. Hareketlendirseniz biraz..
Aslında iki kasığından sirini kırmak lazm bunların sacını süpürge edip yaranamazsn... ğiyinmeye ğezmeye hatta estetiğe versen tınlamasan baklasan .... yaranırsn var ya tövbe tövbee... zıkkım diyecen bunlara...

Calismayan hanimla cocuklu calismayan hanimlari bi zahmet ayiralim lutfen.Hele hele de yaramazligin dibine vurmus cocuk annelerini....
Ben cocuk faktorunu dusunemedim haklisiniz evet

Genel olarak konuya yorumum, bence sadece monotonlasmis bir evlilik, kucuk gayretlerle toparlanabilir

3500 düşünmeden harcamak için yeterli bi meblağ değil tabi ama hangi şehirdesiniz bilemiyorum.
Temizlikçi alın dedim çünkü yorgunluğunuz azalır. Siz sadece döküleni saçalanı toplar mutfakla ilgilenirsiniz.

Haftada 1günde dışarı yemeğe çıkın. Çocuğu bırakabilecek yer var mı ?
Romantik bi filme gidebilirsiniz.

Telefonla oyun çok kötü ama tek kişilik değilde toplu oynuyosa sizde onunla oynuyabilirsiniz.

Konu farkli yere sapmis.Ben esim cok maas aliyor ben de bol bol harciyorum denedim ki.Esim paranin hesabini yapmaz kiskanmaz demek istiyorum.Mesela 4 sene once 1500 lazere odeme yaptim ve esim sonra ogrendi..Ve sadece keske bi kac ay sonra yaptirsaydin odeneler artti bu aralar dedi gecti.Normal de arkadasim 100 e canta alirken esine sormak zorundadir ki kendi esinden cok daha kazandigi halde.
Ben de ozetle sunu demek istedim esim aile problemi cikartmaz,para hesabi sormaz hatta sadece kendi annemler cagirdigin da israr eder gidelim vs diye.Vs vs.Yani ben de diyorum ki esimle oturup kahkahalarla sohbet etmiyoruz da bu iki uc iyi yonuyle mi avutuyorum kendimi diye yorum istedim sizlerden.

adam konuşmayı pek sevmiyordur..kafa dinlemek istiyordur..üzerinie gittikçe durumun değişeceğini zannetmiyorum..

Bu aralar ne çok okuyorum burada arkadaş olamadan karı-koca olmuş çiftleri.

Sizin sorununuzun temeli tam burada bakın, şu 4 satırda.

kizlar yeni bisey degil sanirim bu ta.Evlenmeden once de biz kahkahalarla sohbet etmezdik ki hic.Oysa eski sevgililerimle saatlerce konusabilirdik.Konusmayi sevmiyorum ben diyor.

Sizin iki arkadaş olarak bi muabbetiniz hic olmamıs. Yani evlenmeden önce sevgili olmak dısında bi seyler paylasamamıssınız. İkı arkadas gibi sadece oturup konusmaktan zevk alamamıssız. Bu sekilde olmaması gerektigini de eski tecrübenize kıyasla biliyosunuz zaten.

Aşk, tutku, cinsellik... hepsinin özünde gizem var, heyecan var, bilinmeyenin verdigi zevk var. Evlilik ise dogası geregi monoton bi kurum, alışkanlıga dayalı, her şey bi süre sonra ister istemez sıradanlaşıyo. Bu sıradanlıgı aşmak, arada da olsa iliskideki ritmi hızlandırmak icin iki tarafın da bi seyler yapması lazım. Tek taraflı bi cabayla olmaz.

Bi evlilik danışmanıyla görüsün. Birbirinizi anlamaya ve arkadaş olmaya, birbirinize tekrar aşık olmaya ihtiyacınız var. Yoksa durumunuz gercekten cok zor. Ne duygusal ne fiziksel olarak tatmin olamadan evlilik de hayat da gecmez.

Yazdiklarinizi okudum 5 yillik evlilikte boylesiniz biz 4 aydir evliyiz esimle nerdeyse sizin gibiyiz odundan daha odun bir esim var mutluyum hayir mesela bugun markete gidiyoruz elimizde bir kac poset var yokus cikarken posetleri sen tasi ben ellerimi cebime koyucam usuyorum dedi nasil zoruma gitti 20 gundur cinsellk yok oldugunda da kendini tatmin eder tamamdr onun icin bende gercekten bayagi yoruldum 4 ayda esimi ailem yakin cevre severler neymis çok efendi su odundan bosansam ben suclu olurum dusunun artik!!gezmeden vs bi yerden geldigimizde ustunu bile degistrmeden b.k var sanki tv yi acar ve mal gibi izler ne kadar aptal oluyormus insan nisanliyken sevgiliyken hep yeyip icip gezip seviscez sarilarak uyucaz zannederdim oyle olmuyormus afedersiniz essek gibi calisiyorum yanlis anlamayin maasimi solemis olmak icin solemek istemiyorum ayda 3 bin maasim var adam bana diorki fazla mesai mi yapsan oha diyorum ev daginik olsa eve hic bakmiyorsun der yalniz bir odunla evli olan sen degilsin gönul almayi bilmez öküzün biri iste..hersey ne yorucu skldm bana deger veren bir esim yok uzuluyorum gercekten 24 saat calisir gelirim yemek nerde diye sorar artik bende umursamayacam ben odamda takiliyorum o öküzde b.k var gibi tv izlio gozunu kirpmadan bu da hayat mi degilmi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…