eşimden soğudum...

Eşinizin bunca zaman size destek olmayışı, ailesini ön planda tutuyor olması elbette etkilemiştir sizi.
Onun ailesi artık siz ve çocuğunuzsunuz bunun bilincinde olması lazım.
Eşinizden soğumanızın altında yatan yegane sebep bence bu.
Zor zamanda arkamda durmayan eşi ne yapayım. Aynı durumda bende olsaydım bende sizin gibi olurdum.
Ama eşinizle konuşun. Ona hislerinizi söyleyin, kırgınlıklarınızı anlatın.
Umarım düzelir ve bundan sonrasında mutlu bir aile olursunuz.

Kayınvaldeniz arabanın sizin olduğunu unutmuş. Ve bu artık benim diye kabullenmiş. Sanırım evde bulunan bir eşya parçasını buyrun bende bundan iki tane var bunu da siz kullanın diye vermişsiniz gibi olmuş. Eşinizin konuşmaları hiç hoş değil bir an çocukluğumu hatırladım. Arkadaşlar arasında dalga geçer gibi küçük emrah benzetmesi. Sanırım konuşmakla olmayacak bu iş.. Siz eşinize bir mektup yazın.. Baktığınız ki sizi hala ti ye alıyor, sıkıntınızı önemsemiyor.. İkinci yol ev den başka bir eve yol almak....

durum onu gösteriyor malesef...artık sinirimden gözümden yaş geliyor acı acı gülüyorum.ama çok hırs yaptım ve herzaman bir b planı olmalı insansın.bende öyle bir plan yaptım.biranda hata yapmak istemiyorum.ayrılırsak çocuğu hayatta göstermeyi düşünmüyorum avucunu yalar.benide zor bulur.hemeen şehir değişirim.işyeri vs.umrumda olmaz.tabi bu kötüsü.umarım yola getiririm.

yorumumun başını düzeltmek istiyorum yanlış yazmışım doğrusu eşini ve ailesini kendi sırtından indir hatta at aşağı sırtından onları güzelim açıkça iste parasını enayi gibi sen öde çoluğun çocuğun eziyet çeksin onlar sefa sürsün iste açıkça kendini de çocuğunuda ezdirme daha fazla eşin düzgün konuşmaktan anlamıyorsa bu evliliği tekrar gözden geçir

Son düzenleme:
İlla ki boşanın demiyorum.. Ama dik durun sağlam durun. Kendine güvenen kendinden emin dediğini yapacak biri olduğunuzu gösterin. İİlla ki kayınvalidenize yada eşinize sözlü bir şekilde anlatmanıza gerek yok.Madem konuşarak anlamıyorlar sizde onları yok sayın.. Savaşmadan zafer olmaz... Siz ne kadar pasif durursanız gelen vurur giden vurur. Korkmayın şöyle olur böyle olur diye düşünmeyin. İçinize korkular salmayın.Sabredin doğruyu yapın. Ama ALLAH aşkına hırsınıza öfkenize kapılmayın.. Çünkü ben yandım siz yanmayın.. Sadece sessizce doğru bildiğiniz yapın.

bı sılkelenıp kendıne gel once cok guclu bır kadın goruyorum bn sızı yazdıklarınızdan emınım bu gunlerıde atlatırsınız karsınızda yuzsuz bır koca ve pıskın aılesı var
ne olursa olsun bu duzelmeyecek anlamına gelmez konusmussunuz anlamamıs sanrım kendını garantıye alıp ıı bı ders vereblırsın kocan olcak beye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…