- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
aynen katiliyorum. Ama özünde iyi bir insan diye baslayan aciklamalar tam sacmalik
Butun bunlar bir telefonun neden kapali diye sordun diye mi oldu[/QUOTEbagrdm sinirli,sordum diye
bnde bilmiyorumnormalde iyiyiz özünde iyi biri ve türevi tabirleri anlamıyorum ben, insanın karakteri öfkeli iken belli olur kimi insan çata çat ama mertçe dövüşür kimisi de işte böyle namertce, sizin kavganız neden anne babana geliyor, ebeveynlerine rezil diyen üstüne yürüyen adamla nasıl devam edeceksin nasıl seks falan yapacaksın hiç bilmiyorum
kndi işyeri varBen sinirli adamım gözüm dönüyo falan geçiniz, nerde çalışıyo bu adam mesela
kndi işyeri var
evett esnaf anlatgına göre bagırıyomş,müşterileri fln kovuyomş sinirlnnce ama bu haklı tabi kendinceesnaf yani, önüne gelene bağırıyor mu, sıkar biraz
evett esnaf anlatgına göre bagırıyomş,müşterileri fln kovuyomş sinirlnnce ama bu haklı tabi kendince
burdaki üyeler çok saçmalamış. sesini yükseltmeseydin diyolar bi de. allahım ya! bir erkek üzerine yürüyor küfürler ediyor. hiçbi şekilde bi bahanesi olamaz. bidahaki sefere sana vurucakmış gibi yaptığında suratına dahi bakmaKızlar 2 yıllk evliyim ikimizde 25 yaşındayz eşimde normal de iyiz ama bi kavga edince resmen başka biri oluyor uzrime yürümeler,hakaretler haklı olsam bile öyle Bi çene var ki hep ustee çıkıyor haklı,olsam da laf yetişmiyor örneğin bugun saatlerce aradım teli kapalıydı iftara yakın eve geldi bende,sinirlenmşitim bağırarak niye telin kapalı bişey isteyecktm dedim....sesimi yükselttim diye bağırmalar,üstüme yürümeler, sustum başka odaya geçtim mutfakta eti fln getirip kafama çalacak gibi yaptı sustum olece baktım soylenmerler S***** G** (Defol),Bi hafta ananlrda kal annanda babanda rezillik varmş fln diye söylendi çıtım çıkmadı...gitti annesi gilde iftarnı yaptı büyük ihtimal anlattı da geri geldi aynı,sinir kapalıysa sana ne normalde iyiz ama,hep huzursuzmusuş gibi konuşmalar çok soğudum kızlar napmalıyım
Niye evlendiniz o zaman?nişanlıyken ben buyum demiş zatenElim ayağım titriyor anca o kadar yazabildim 9 ay sevgili kaldık 9 ayda nişanlı nişanlyken bu tarz kavgalrmz başladı zaten
Sizin suan yaşadığınızı ben sevgiliyken yaşadım yaşıyorum ayrıldım ama bitti. Aynı siz gibiydik her kavga da o mu haklı çıkar ya her kavga da her şeye bi cevabı mı olur. Hiç altta kalmaz mı ben buyum diyip kenara çekilmeleri Allahım çıldırıyorum 4 gün falan oldu biteli ama alıscam bitecek mantığıma yatmıo seviyordum ama bıktım aynı sizin ki gıbı bana bi öneririz Var mı yeni ayrılmışkenHer kavgada fazla abartıyo ben hiç,sinirlenmiyecek mişim ee insanlık hali oluyo işte bazende
Bu yorumdan sonra devam edecekse de yapacaksa da yapamaz herhalde.normalde iyiyiz özünde iyi biri ve türevi tabirleri anlamıyorum ben, insanın karakteri öfkeli iken belli olur kimi insan çata çat ama mertçe dövüşür kimisi de işte böyle namertce, sizin kavganız neden anne babana geliyor, ebeveynlerine rezil diyen üstüne yürüyen adamla nasıl devam edeceksin nasıl seks falan yapacaksın hiç bilmiyorum
Bu yorumdan sonra devam edecekse de yapacaksa da yapamaz herhalde.
Kurulmus yuvalari yıkmak bu kadar basit olmamalı. Nisanliyken olmali bu sekilde hatalarda noktayi koymak. Yoksa cok yazık olur. Evlilikler kac yilda oturuyor az cok herkes biliyor. Bu arkadaşlar daha 2 yıllıkmış. Adam kesinlikle cok fevri ve seviyesizce davranmıs. Oldukca haksız. Ama yarın duzelseler sinirden söyledim aşkım diyecektir emin olun. Sinirden söylemesi de kabul edilemez elbette ama evliligi de cikmaza sokmaz yani. Telafisi vardir diger seyler yolundaysa.
Bunlar tabii ki benim şahsi fikirlerim ve ben bu tarz yorumlari okudukça gercekten üzülüyorum.
Simdi de vardir eskiden de vardir iyisi de kötüsü de fakat, dediginiz cok dogru gercekten secilen eşe göre davranmali biraz da olsa. Adam normal bir insana gore daha sinirliyse ona göre tavir takinmak cok mantiklica. Konusarak bu sorunun üstüne gidilmeli. Sinirliye sen de sinirle tepki verirsen isler daha sarpa saracaktir belli ki.Yorumunuza baştan sona katılıyorum.Sen bana çok bağırdın hadi boşanalım filan olmaz yani.İnsanlar neler yaşıyor evlilik bu ki aynen dediğiniz gibi daha 2 yıllık evliymiş.O değilde ben zaten bazen yorumlardaki kadar saygılı ne dediğini her zaman bilen bi adam henüz görmedim.Galiba bunlar daha eski adamların özellikleriydi şimdide bir kaç tane dolaşıyodur işte ortalıkta.Ne bileyim.
Bu yorumdan sonra devam edecekse de yapacaksa da yapamaz herhalde.
Kurulmus yuvalari yıkmak bu kadar basit olmamalı. Nisanliyken olmali bu sekilde hatalarda noktayi koymak. Yoksa cok yazık olur. Evlilikler kac yilda oturuyor az cok herkes biliyor. Bu arkadaşlar daha 2 yıllıkmış. Adam kesinlikle cok fevri ve seviyesizce davranmıs. Oldukca haksız. Ama yarın duzelseler sinirden söyledim aşkım diyecektir emin olun. Sinirden söylemesi de kabul edilemez elbette ama evliligi de cikmaza sokmaz yani. Telafisi vardir diger seyler yolundaysa.
Bunlar tabii ki benim şahsi fikirlerim ve ben bu tarz yorumlari okudukça gercekten üzülüyorum.
Yorumunuza baştan sona katılıyorum.Sen bana çok bağırdın hadi boşanalım filan olmaz yani.İnsanlar neler yaşıyor evlilik bu ki aynen dediğiniz gibi daha 2 yıllık evliymiş.O değilde ben zaten bazen yorumlardaki kadar saygılı ne dediğini her zaman bilen bi adam henüz görmedim.Galiba bunlar daha eski adamların özellikleriydi şimdide bir kaç tane dolaşıyodur işte ortalıkta.Ne bileyim.