eşimden korkuyorum,sogudum lutfen yardım edin

aynen katiliyorum. Ama özünde iyi bir insan diye baslayan aciklamalar tam sacmalik

öz möz anlamam ben bi insan ya iyidir ya kötüdür şunca laf saydıktan sonra ne yapsa unutulur ki, ben asla unutmam, eşit derecede bi tepki vermeden içim asla soğumaz ben de ona ana bacı saymalıyım anca o yani, sonrada gel o işe evlilik de

Bu tip adamlar dışarda patron ya da amirlerine yani kendilerinden güçlü kişilere abi abi diye yaltaklanır salya döker, içten içe bunun ezikligi olduğu için eve gelir aslan kesilir

bnde bilmiyorum

evett esnaf anlatgına göre bagırıyomş,müşterileri fln kovuyomş sinirlnnce ama bu haklı tabi kendince

nasıl iş yapıyo müşteri kovarak sıkıyor inanma, hangi sektörde olursa olsun o dalda o işi yapan bi kocan yoktur kovulduğu yere bir daha gelir mi adam herkese de anlatır

burdaki üyeler çok saçmalamış. sesini yükseltmeseydin diyolar bi de. allahım ya! bir erkek üzerine yürüyor küfürler ediyor. hiçbi şekilde bi bahanesi olamaz. bidahaki sefere sana vurucakmış gibi yaptığında suratına dahi bakma

Her kavgada fazla abartıyo ben hiç,sinirlenmiyecek mişim ee insanlık hali oluyo işte bazende
Sizin suan yaşadığınızı ben sevgiliyken yaşadım yaşıyorum ayrıldım ama bitti. Aynı siz gibiydik her kavga da o mu haklı çıkar ya her kavga da her şeye bi cevabı mı olur. Hiç altta kalmaz mı ben buyum diyip kenara çekilmeleri Allahım çıldırıyorum 4 gün falan oldu biteli ama alıscam bitecek mantığıma yatmıo seviyordum ama bıktım aynı sizin ki gıbı bana bi öneririz Var mı yeni ayrılmışken

Bu yorumdan sonra devam edecekse de yapacaksa da yapamaz herhalde.
Kurulmus yuvalari yıkmak bu kadar basit olmamalı. Nisanliyken olmali bu sekilde hatalarda noktayi koymak. Yoksa cok yazık olur. Evlilikler kac yilda oturuyor az cok herkes biliyor. Bu arkadaşlar daha 2 yıllıkmış. Adam kesinlikle cok fevri ve seviyesizce davranmıs. Oldukca haksız. Ama yarın duzelseler sinirden söyledim aşkım diyecektir emin olun. Sinirden söylemesi de kabul edilemez elbette ama evliligi de cikmaza sokmaz yani. Telafisi vardir diger seyler yolundaysa.
Bunlar tabii ki benim şahsi fikirlerim ve ben bu tarz yorumlari okudukça gercekten üzülüyorum.

Bence tepkinizi bağırarak vermeniz doğru olmamış.Eşinizin verdiği karşılık daha da doğru olmamış tabi ama seçtiğimiz eşe göre tavır takınmamız daha doğru mecburen.Evlilik zor.Gerçi evli değilim nişanlı sözlü de değilim ama benzer bi karakterin sevgili versiyonu bende var.En son ne zaman yaptığı bişeye bağırarak tepki verdiğimi hatırlamıyorum bile.Halbuki bende kendimi sinirli bi insan sanırdım.Sabırlıymışım vesselam.Ben sakin sorunca o da normal cevap veriyor pek tartışmamızda olmuyor o yüzden.Bende bağırsam çağırsam muhtemelen sizinkinden farklı bi tavırla karşılaşmam.

Yorumunuza baştan sona katılıyorum.Sen bana çok bağırdın hadi boşanalım filan olmaz yani.İnsanlar neler yaşıyor evlilik bu ki aynen dediğiniz gibi daha 2 yıllık evliymiş.O değilde ben zaten bazen yorumlardaki kadar saygılı ne dediğini her zaman bilen bi adam henüz görmedim.Galiba bunlar daha eski adamların özellikleriydi şimdide bir kaç tane dolaşıyodur işte ortalıkta.Ne bileyim.

bana doğru düzgün tepkiler verene kadar konuşmamayı denerim eğer hala devam edecekse annemim evine gerçekten gider babama söylediklerini gider babama söylerim
umarım çocuğunuz yoktur bence önce bu sorununuzu halledin yoksa ömür boyu korka korka yaşarsınız

Simdi de vardir eskiden de vardir iyisi de kötüsü de fakat, dediginiz cok dogru gercekten secilen eşe göre davranmali biraz da olsa. Adam normal bir insana gore daha sinirliyse ona göre tavir takinmak cok mantiklica. Konusarak bu sorunun üstüne gidilmeli. Sinirliye sen de sinirle tepki verirsen isler daha sarpa saracaktir belli ki.

kaç yılda oturuyor söyleyin bilelim ben 3 yıllık evliyim baştan beri oturmuş bi evliliğim var mesela, çünkü nişanlı iken de öküz olan bi adamla evlenmedim

ayrıca benim dememle evlilik yıkılmaz raad olun, yorum ne demek, kişisel çıkarım demek, benim yorumum o şekilde oldu empati yaptım eşim anneme ölmüş babama rezil dese üstüme yürüse onu içim olmaz hiçbir şey olmamış gibi hadi seviselim diyemem içi alanın Allah içine sindirsin

siz okuduklarınızı anlıyor musunuz, ailesine rezil demiş üstüne yürümüş hep yaptığı şey buymuş, adamın telefonu saatlerce kapalı açıklama yok siz ne öneriyosunuz pıs otur siniri geçsin diye bekle mi

daha eski adamların özelliği falan değil kendini bilen adam kadın çok, nişanlı iken zaten kendini belli etmiş bi adamla ille de evlenicem dersen ona bile bile lades derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…