- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.671
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Off el pençe divan kapıda karşılayacak kadın kocayı. Ellerini ovuşturursa hani böyle evin köpüşü izlenimi uyandırırsa daha çok merhamet eder erkek.siz okuduklarınızı anlıyor musunuz, ailesine rezil demiş üstüne yürümüş hep yaptığı şey buymuş, adamın telefonu saatlerce kapalı açıklama yok siz ne öneriyosunuz pıs otur siniri geçsin diye bekle mi
daha eski adamların özelliği falan değil kendini bilen adam kadın çok, nişanlı iken zaten kendini belli etmiş bi adamla ille de evlenicem dersen ona bile bile lades derler
Sizin bizim onlarin evliliginin baştan oturmus olmasi genel olarak bunun boyle oldugunu gostermez. Evlilikler 4 yilda 5 yilda oturur uzmanlara gore. Baslarda kavgalar cok olabilir. Arastirmanizi oneririm.Benim demek istediğim, buradaki yorumlardaki hassasiyetti. Merak etmeyin eşiyle arası duzelmeden sevismez zaten:)kaç yılda oturuyor söyleyin bilelim ben 3 yıllık evliyim baştan beri oturmuş bi evliliğim var mesela, çünkü nişanlı iken de öküz olan bi adamla evlenmedim
ayrıca benim dememle evlilik yıkılmaz raad olun, yorum ne demek, kişisel çıkarım demek, benim yorumum o şekilde oldu empati yaptım eşim anneme ölmüş babama rezil dese üstüme yürüse onu içim olmaz hiçbir şey olmamış gibi hadi seviselim diyemem içi alanın Allah içine sindirsin
Sizin bizim onlarin evliliginin baştan oturmus olmasi genel olarak bunun boyle oldugunu gostermez. Evlilikler 4 yilda 5 yilda oturur uzmanlara gore. Baslarda kavgalar cok olabilir. Arastirmanizi oneririm.Benim demek istediğim, buradaki yorumlardaki hassasiyetti. Merak etmeyin eşiyle arası duzelmeden sevismez zaten:)
Tesekkur ederim, dusuncenizi cok net aciklamissiniz zaten,lütfen uzatmak istemiyorum.
Allah sabır versin canım çok zor karakterli bi eşin var.ve sana diyim eşin ailesinden destek alıyo kendini arka görüyo.yoksa en küçük olayda yanlarına gidemezdi.peki hep böyle hemen onların yanına gidip hemen anlatır mı herşeyiKızlar 2 yıllk evliyim ikimizde 25 yaşındayz eşimde normal de iyiz ama bi kavga edince resmen başka biri oluyor uzrime yürümeler,hakaretler haklı olsam bile öyle Bi çene var ki hep ustee çıkıyor haklı,olsam da laf yetişmiyor örneğin bugun saatlerce aradım teli kapalıydı iftara yakın eve geldi bende,sinirlenmşitim bağırarak niye telin kapalı bişey isteyecktm dedim....sesimi yükselttim diye bağırmalar,üstüme yürümeler, sustum başka odaya geçtim mutfakta eti fln getirip kafama çalacak gibi yaptı sustum olece baktım soylenmerler S***** G** (Defol),Bi hafta ananlrda kal annanda babanda rezillik varmş fln diye söylendi çıtım çıkmadı...gitti annesi gilde iftarnı yaptı büyük ihtimal anlattı da geri geldi aynı,sinir kapalıysa sana ne normalde iyiz ama,hep huzursuzmusuş gibi konuşmalar çok soğudum kızlar napmalıyım