eşimden korkuyorum,sogudum lutfen yardım edin

adamda öfke kontrol sorunu var
acil tedavilik
yarın bi gün gözü döner o tencereyi gerçekten kafana devirirse şaşırma
ikna et bence bir uzmana gidin beraber
ilişkimiz için beraber gidelim de seni götürcem ya da sen git deme
uzman gereğini yapar zaten siz gidince..

siz okuduklarınızı anlıyor musunuz, ailesine rezil demiş üstüne yürümüş hep yaptığı şey buymuş, adamın telefonu saatlerce kapalı açıklama yok siz ne öneriyosunuz pıs otur siniri geçsin diye bekle mi

daha eski adamların özelliği falan değil kendini bilen adam kadın çok, nişanlı iken zaten kendini belli etmiş bi adamla ille de evlenicem dersen ona bile bile lades derler
Off el pençe divan kapıda karşılayacak kadın kocayı. Ellerini ovuşturursa hani böyle evin köpüşü izlenimi uyandırırsa daha çok merhamet eder erkek.
Eşim bana vurmaya yeltenecek, hakaret edecek, evden kovacak.. bunları yapmaması için haklı olduğum yerde susacağım, sakin olacağım. Hatta ben insan değilim hiç sinirlenmeyeyim ya. Sinir hücrelerimi şırıngayla çektireyim varsa tıbbi yolu. Oldu canım görürsem söylerim. Ben de bunu anlamıyorum bu insanların kendine hiç mi saygısı yok.

Hayatımda tanıdığım en benamus,en p.zevenk,en kebrağ adam karısını evden kovan adamdır. Nereye göndermeye çalıştığının da hiçbir önemi yok !
Bir erkek bunu yapıyorsa benim gözümde ha karısını sokakta satmış ha evden kovmuş..
Bu adam türünden her şeyi de bekleyin. Muhtemelen üçkağıtçı,yalancının da en önde bayrak sallayanıdır.

Saygısız bir eş ile,konuşulmaz.
Sürekli tartışmaya yer arar.Psikolojik şiddet yapar.Hakaret hor görmeler filan..
Ezik ve egosunda eksik bişiler vardır..
Bu şekilde öne çıkmaya çalışır..
Benimkide öyleydi..
Babamın denk görmediği biriydi..
Banada sürekli babanın evine git diyen biriydi.
1,5 senelik evliydim.
artı kayınvalide faktörüde vardı bizde.
hergün tartışmaların içinde kalmaktansa,
gittim avukata davamı açtım.boşandım.
Siz öyle yapın diye demiyorum..
Tartışırken ona benzemeye başlamıştım.Kendimi savunmak adına..
Kendime saygımı yitirmeden evliliği bitirdim..
Saygı bittiğinde,sevgide tükeniyor..
Karakter değişmiyor..
Her erkekte böyle değildir..
Evlilik şans işi..

üstüne yürümesi ne kadar yanlış bir hareket keşke bağırmadan sorsaydın neden kapalı olduğunu çok öfkeyle karşılık vermiş senin bağırmana ama öyle kızıncada git demeler hoş olmuyor kendisi ile konuşsan çok iyi olur bazen insan unutamıyor bazı hareketleri evliliğinizi zedeler bu durumlar

öfke kontrolü yok
ayrıca kavga edip annesine gitmesi garip
gelince daha çok öfkelimiydi
canım eşin psikolog desteği almadan hep böyle devam eder
eşin ya coçukluğunda yada ergenliğinde ezmeye çalışmışlar
şu an en ufak problemi büyütüp kendini ezdiğini sanıyor

kaç yılda oturuyor söyleyin bilelim ben 3 yıllık evliyim baştan beri oturmuş bi evliliğim var mesela, çünkü nişanlı iken de öküz olan bi adamla evlenmedim

ayrıca benim dememle evlilik yıkılmaz raad olun, yorum ne demek, kişisel çıkarım demek, benim yorumum o şekilde oldu empati yaptım eşim anneme ölmüş babama rezil dese üstüme yürüse onu içim olmaz hiçbir şey olmamış gibi hadi seviselim diyemem içi alanın Allah içine sindirsin
Sizin bizim onlarin evliliginin baştan oturmus olmasi genel olarak bunun boyle oldugunu gostermez. Evlilikler 4 yilda 5 yilda oturur uzmanlara gore. Baslarda kavgalar cok olabilir. Arastirmanizi oneririm.Benim demek istediğim, buradaki yorumlardaki hassasiyetti. Merak etmeyin eşiyle arası duzelmeden sevismez zaten:)
Tesekkur ederim, dusuncenizi cok net aciklamissiniz zaten,lütfen uzatmak istemiyorum.

Sizin bizim onlarin evliliginin baştan oturmus olmasi genel olarak bunun boyle oldugunu gostermez. Evlilikler 4 yilda 5 yilda oturur uzmanlara gore. Baslarda kavgalar cok olabilir. Arastirmanizi oneririm.Benim demek istediğim, buradaki yorumlardaki hassasiyetti. Merak etmeyin eşiyle arası duzelmeden sevismez zaten:)
Tesekkur ederim, dusuncenizi cok net aciklamissiniz zaten,lütfen uzatmak istemiyorum.

sorunlu ve pattanak yapılmış evliliklere kılıf o bilmem kimlerin yaptığı araştırmalar bence de uzatms

Kızlar 2 yıllk evliyim ikimizde 25 yaşındayz eşimde normal de iyiz ama bi kavga edince resmen başka biri oluyor uzrime yürümeler,hakaretler haklı olsam bile öyle Bi çene var ki hep ustee çıkıyor haklı,olsam da laf yetişmiyor örneğin bugun saatlerce aradım teli kapalıydı iftara yakın eve geldi bende,sinirlenmşitim bağırarak niye telin kapalı bişey isteyecktm dedim....sesimi yükselttim diye bağırmalar,üstüme yürümeler, sustum başka odaya geçtim mutfakta eti fln getirip kafama çalacak gibi yaptı sustum olece baktım soylenmerler S***** G** (Defol),Bi hafta ananlrda kal annanda babanda rezillik varmş fln diye söylendi çıtım çıkmadı...gitti annesi gilde iftarnı yaptı büyük ihtimal anlattı da geri geldi aynı,sinir kapalıysa sana ne normalde iyiz ama,hep huzursuzmusuş gibi konuşmalar çok soğudum kızlar napmalıyım
Allah sabır versin canım çok zor karakterli bi eşin var.ve sana diyim eşin ailesinden destek alıyo kendini arka görüyo.yoksa en küçük olayda yanlarına gidemezdi.peki hep böyle hemen onların yanına gidip hemen anlatır mı herşeyi

X