- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 1
- 28.688
- 548
- 41
Hakkaten, anlama yetileriniz yerinde mi?size göre . Herkes sizinle aynı hayatı yaşamak zorunda değil bunu bir anlayın.
Kendisi 27 yaşındaymış, eşi de 40 küsur yaşındaymış. Gerçekten konu sahibesi değilse de bir yarası var belli kiNe sorduğunun önemi yok. Hayatı hakkında ayrıntıları vermişse o ayrıntıların hepsi de yorumlanır. İstemeyen ayrıntı vermesin burası forum sitesi.
Sizin hayatınızla ilgili verdiğiniz ayrıntılardan da aslında evlenmeyi çok istediğiniz ama erkek arkadaşınız evlenmediği için olsun biz de karı koca gibiyiz, zaten evliler de arkadaş gibi diye kendinizi avutuyo gibi bir izlenim oluşuyo haberiniz olsun
Ben sevgilim için eşim demedim. Soru sahibi imam nikahı varmış eşi olarak görüyorsa bu kimseyi ilgilendirmemeliSen erkek arkadaşın ile yaşıyorsun,o senin kocan değil. Nerde aile cüzdanın? Sevgilim ile yaşıyorum de geç.
Bu hikaye şey değil mi ya: Kral Kaybederse kitabındaki Fadik ve KenanOlayın ehemmiyetinin farkında bile değilsiniz diyecek birşey yok belli ki erkek arkadaşınız nikah istemiyor size yazık olur
hastane refakatçı bile almıyor aileden değilse.o zaman ne yapacak?ben imam nikahlıyımmm çekilinnnnn mi diyecek?
evli olmayabilirler eşim olarak hitap edebilir bence. Öyle görüyor ise. Ben demem o ayrı birşey herkes farklı bunu kabul etmeniz gerekiyor. Yurtdısında yaşadım resmi nikah yapmayan ciftlerin çocukları var o şekilde yasıyoruz peki onlara eşiniz değil diyebilirmisiniz?
En mutlu sizsiniz anladıkŞu zihniyet ne zaman değişecek acaba cok merak ediyorum. Resmi nikah olanlar konu acıyor evli hissetmiyorum. Arkadasım gbi adam yüzüme bakmıyor diyorlar . Resmi nikah haklısınız malınız olarak görmeye devam
Sevgilim diyorum zaten hatta erkek arkadaşımda dedim yorumlara bakarsanız eğer. Soru sahibi eşi olarak görüyor o şekilde hitap etmesi neden bu kadar lincleniyor metres konumuna sokuluyorHakkaten, anlama yetileriniz yerinde mi?
Aynı hayatı yasayalim mi dedik, nikah yapın mi dedik? Ben de birlikte yaşadım ama evliyim, eşim demedim. Sevgilim o kadar. Siz neden gocunuyorsunuz sevgilimle aynı evde yaşıyorum demeye? Dediğiniz gibi modern olsanız bundan gocunmazsiniz.
Tabii ki resmi nikah olunca eşi oluyor.Resmi nikah olunca mı oluyor eşibende erkek arkadasım ile yasıyorum karı koca gibiyiz. Bir imzayla mı eş olunuyor cok sacma .. yurtdısında calısırken imam nikah ile yasayan 3 cocuklu aile vardı resmi nikah yoktu. Herkesin kendi tercih yaşam tarzı
Bağlılık istemediğin insanla nasıl karı koca gibi oluyorsun? Evlilik yok, bağlılık yok. Sadece seks yaptığınız için mi karı koca gibi oluyosunuz?Haha böyle mi ego kasıyorsunuz gerçekten. Kendi ayaklarımın üstünde duran biriyim . Birine bağımlılık istemediğim için evlilik düşünmüyorum. Evlilik meraklısı olanlar için gecerli düşünceniz
ben de aynı kişi olduğunu düşünüyorum hatta raporladımKendisi 27 yaşındaymış, eşi de 40 küsur yaşındaymış. Gerçekten konu sahibesi değilse de bir yarası var belli ki
Fransa'ya au pair programı ile gitmiş, iyi ki bir gitmiş, kendisinden başka kimse yurtdışında yaşamadı/yaşamıyor zannediyor. O çalıştığı ailelerden kaçı imam nikahıyla evliymiş, reşit olmayan kızları metres yapıyorlarmış acaba onu da merak ettim.
Hem moderniz diye geçiniyorlar hem bir "eşim" merakıEvi olmayan kimse bununla evliyim demiyor, partnerim diyor tanıtırken. Evli değilsen de değilsindir, madem çok modernsin! konu sahibesi neden ille de evliyim evliyim deme hevesindesin? Madem evlilik hiçbir şey, bırak o zaman evliysen de değilsen de ne fark eder niye imamla mimamla uğraştın?
Yazmayayım diyordum ama, hayatı boyunca evlenmeyi düşünmeyen biri olarak söylüyorum bunu.Haha böyle mi ego kasıyorsunuz gerçekten. Kendi ayaklarımın üstünde duran biriyim . Birine bağımlılık istemediğim için evlilik düşünmüyorum. Evlilik meraklısı olanlar için gecerli düşünceniz
değiştiyse bilemem.eskiden olmuyordu.Hastane refakatçi alır, hastaneyi ilgilendirmez aile olup olmaması, defalarca erkek arkadaşlarım refakatçi olarak kaldılar yanımda, kimseyi ilgilendirmez o
Konu sahibini ilgilendiriyor oEvi olmayan kimse bununla evliyim demiyor, partnerim diyor tanıtırken. Evli değilsen de değilsindir, madem çok modernsin! konu sahibesi neden ille de evliyim evliyim deme hevesindesin? Madem evlilik hiçbir şey, bırak o zaman evliysen de değilsen de ne fark eder niye imamla mimamla uğraştın?
Hayatı paylaşmıyorlar bu konuda. Nikah yok, kimseyi ilgilendirmez evet. Birbirlerini eş seçmişler sözde ama eş eşi kandırmaz, sömürmez. 18'lik kızların alışveriş imkanı değildir erkekler. Adamların tatmin malzemesi değildir kadınlar. Öyle olursa hayatı paylaşmak denmez buna. Alışveriş denir. Bilmem ne nikahı falan filan diye adlandırmaya gerek yok.İmam nikah , resmi nikah umrumda değil insanları evlenmek zorunda değil. Eşim diyebilir. Nikah yok diye hemcinsinizi ağır ithamlarda bulunmaları hoş değil. Metres vs diye . Eş nedir ? Hayatı birlikte paylasıyorlar ise eşim diyebilir.
Konu sahibi kendini katogerize ederse ilgilendirmez kısmını zaten yok saymış oluyor kendi kendine..Ben sevgilim için eşim demedim. Soru sahibi imam nikahı varmış eşi olarak görüyorsa bu kimseyi ilgilendirmemeli
Sizde başkalarını yargılıyorsunuz işte.Haha böyle mi ego kasıyorsunuz gerçekten. Kendi ayaklarımın üstünde duran biriyim . Birine bağımlılık istemediğim için evlilik düşünmüyorum. Evlilik meraklısı olanlar için gecerli düşünceniz
Yazık ya kaçacak diye korkmanın bu kadarıHaha iftira atmaya cok meraklısınız. 7/24 beraberim yanyana. merak etme sen e devletine kadar giriyorum evli değil sen dert etme
10 gün içinde değişmemiştir heraldedeğiştiyse bilemem.eskiden olmuyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?