- 7 Kasım 2020
- 67
- -107
- 1
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaç kullanmaya başladım dedim bakalımLa havlePlanınız ne peki?
Çok özel değilse eşiniz neden istemiyar
Çok istiyordu ama şimdi pek ragzi değil en son ki tartışmamız da çocuk olursa bosanamam dediTek tarafli olmaz bu cocuk isi, ileride cok sorun yasarsiniz, evlenmeden once konusmadiniz mi boyle seyleri? Bir istiyorum bir istemiyorum denemeyecek kadar onemli mevzular bunlar.
Bence de hamile kalmayın sonunuz ne olacak belli değil eşiniz içten pazarlıklı gibi geldi bana çocuğu da rezil etmeyinTartismalarimiz var ve o çocuk olursa bosanamayacagini söyledi şimdi onu sinirle söyledim diyor
Gizli gizli (nasil olacaksa) sperm alip enjektorle icine sıkmakLa havlePlanınız ne peki?
Cocuk sahibi olmak istemeyen bireyler bosanmak istedikleri icin mi korunuyor? Bu dunyaya cocuk getirmek istemiyorlardir. Kendilerini yeterli görmüyorlardır, maddi olarak sorunlari vardir, saglik sorunlari vardir... Boyle sebepler vardir. Hemen bosanmak istiyor demek ne kadar anlamsiz.Demekki sozden boşanmak istiyor
Hâlâ çocuk mu yapmak istiyorsun bu adamdan
Istemeyen adam korunur da.
Nasıl yapacaksınız ki?
Bence oturun konuşun.
Istenmeyen bir gebelik yaşamak istemezsin
Boşanmak istese boşanır ama onuda yapmıyor işte sorun oDemekki sizden boşanmak istiyor
Hâlâ çocuk mu yapmak istiyorsun bu adamdan
Istemeyen adam korunur da.
Nasıl yapacaksınız ki?
Bence oturun konuşun.
Istenmeyen bir gebelik yaşamak istemezsin
Gizli gizli (nasil olacaksa) sperm alip enjektorle icine sıkmak![]()
Çocuk olursa düzelir diye düşünüyorum bende en azındanSağlıklı bir ilişkiniz olmadığı belli. Boşanmamak için çocuk yapmak çok yanlış. Boşanamam dediği daha kötü üstelik. Boşanmayacaksınız ama huzursuz bir ev ortamında o çocuğa yazık edeceksiniz.
Konuyu okuduğundan eminmisin...Cocuk sahibi olmak istemeyen bireyler bosanmak istedikleri icin mi korunuyor? Bu dunyaya cocuk getirmek istemiyorlardir. Kendilerini yeterli görmüyorlardır, maddi olarak sorunlari vardir, saglik sorunlari vardir... Boyle sebepler vardir. Hemen bosanmak istiyor demek ne kadar anlamsiz.