• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Eşimden gizli hamilelik

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Lnna23

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2020
67
-107
1
32
Merhaba hanımlar eşim çocuk fikrine pek sıcak bakmıyor baslarda istiyordu şimdi istemiyor bende ondan gizli hamile kalmaya çalışıyorum adetimin bitmesini bekliyorum bittiği günden itibaren yada bitmesine yakın ilişkiyle sonuç alabilirmiyim sizce

Hamile kalırsam karsi çıkmaz biliyorum o yüzden rahatım ama şuan istemiyor yani öyle hemen hemende kesin bir istememezlik degil

Tek tarafli olmaz bu cocuk isi, ileride cok sorun yasarsiniz, evlenmeden once konusmadiniz mi boyle seyleri? Bir istiyorum bir istemiyorum denemeyecek kadar onemli mevzular bunlar.
Çok istiyordu ama şimdi pek ragzi değil en son ki tartışmamız da çocuk olursa bosanamam dedi

Yani sert olacak şimdi. Ama olsun. Saçmalamayınız. Adam evlilikten emin olmayabilir. Sizden emin olmayabilir. Boşanmak istiyor ve bundan da emin olmayabilir. Bu iş sadece sizin istemenizle olmamalı. Ki bu yalanla dolanla asssla olmamalı. Ki hatta adamın yerinde olsam bu yalanı öğrenince ben boşardım.

Demekki sozden boşanmak istiyor
Hâlâ çocuk mu yapmak istiyorsun bu adamdan
Cocuk sahibi olmak istemeyen bireyler bosanmak istedikleri icin mi korunuyor? Bu dunyaya cocuk getirmek istemiyorlardir. Kendilerini yeterli görmüyorlardır, maddi olarak sorunlari vardir, saglik sorunlari vardir... Boyle sebepler vardir. Hemen bosanmak istiyor demek ne kadar anlamsiz.

Sağlıklı bir ilişkiniz olmadığı belli. Boşanmamak için çocuk yapmak çok yanlış. Boşanamam dediği daha kötü üstelik. Boşanmayacaksınız ama huzursuz bir ev ortamında o çocuğa yazık edeceksiniz.

Çocuk sahibi olup olmama istegi evlilik oncesinde konusulmaz mi? Herkesin fikri isteği farkli olabilir. Sormak konusmak lazim oncesinde.

Istemeyen adam korunur da.
Nasıl yapacaksınız ki?
Bence oturun konuşun.
Istenmeyen bir gebelik yaşamak istemezsin
Gizli gizli (nasil olacaksa) sperm alip enjektorle icine sıkmak🤣

Sağlıklı bir ilişkiniz olmadığı belli. Boşanmamak için çocuk yapmak çok yanlış. Boşanamam dediği daha kötü üstelik. Boşanmayacaksınız ama huzursuz bir ev ortamında o çocuğa yazık edeceksiniz.
Çocuk olursa düzelir diye düşünüyorum bende en azından

Cocuk sahibi olmak istemeyen bireyler bosanmak istedikleri icin mi korunuyor? Bu dunyaya cocuk getirmek istemiyorlardir. Kendilerini yeterli görmüyorlardır, maddi olarak sorunlari vardir, saglik sorunlari vardir... Boyle sebepler vardir. Hemen bosanmak istiyor demek ne kadar anlamsiz.
Konuyu okuduğundan eminmisin...
Boşanmak istiyor eşim demiş

Back
X