Eşimden gittikçe soğuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi gunessizkedi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim bir yıllık bir ilişkim var.Onu çok seviyorum,bana göre mükemmel bir erkek.Evliliği düşünüyoruz.Herşey rüya gibi ama evlenince bu rüyanın biteceğinden korkuyorum.Ben erkeğin göbeği,gıdısı var diye soğumam.Ama kişilik olarak çok titiz biriyim.Evde ya da yatağa dökülmüş vücut tüyü!!!!!!! Teşekkür ederim arkadaşım hatırlattığın için...Çünkü bu benim için son derece önemli. Şimdiden bunu garantiye almam lazım ki evliliğim zarar görmesin.Katlanamam çünkü... Müstakbel eşimle konuştum,resmen şart koştum.Evlenirken tüm vücudunu lazer epilasyon yapmasını istedim.Beni sonsuz sevdiğini biliyorum ve tereddütsüz kabul etti. Sonra çıkacak bir pürüzü de engelledim böylece..hakikaten öyle bir duruma katlanırken soğurum o hayran olduğum insandan....Böylece bana olan sevgisini de test etmiş oldum.Evlilik angarya olmamalı bana göre.

valla ben 3 yıldır lazer yaptırıyorum hala kılım tüyüm bitmedi. eğer sence kıl hakikaten sorunsa bence evlenme çünki okıllar her hhalükarda dökülüyor. tekçözüm hergün çarşafını silkelemek.ayrıca daha iyi bir bahane bulsanız soğumak için.

birde erkekler evlenene kadar herşeyi kabul eder sonraaa...canı acıdımı görürsün lazer yaptırmayı iki gün sonra bırakır kalırsın aşkın ve kıllarla başbaşa.opuyorumnanaktan

canımo zaman sen evlenmiceksin..cünkü vücudundan dökülmese sacından dökülecek..ama muhakkak dökülecek..erkek bu yani..cok doğal... şakkıdı

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ilahi cook guldum...ama insallah mustakbel esiniz sabirla devam eder lazer seanslarina da biter o tuyler...:bbo:

konuyla ilgili yorumuma gelince esimi seviyorum sevdigim icinde gobeginden tuyunden tiksinmiyorum...Şeniz

birde erkekler evlenene kadar herşeyi kabul eder sonraaa...canı acıdımı görürsün lazer yaptırmayı iki gün sonra bırakır kalırsın aşkın ve kıllarla başbaşa.opuyorumnanaktan

:lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştıdelikafadulden

senınkı sevgı degıl bence.ya bu adam yaslandıgında bakıma muhtac oldugunda ne yapacaksın.kımın ne olacagı bellımı.sevıyorsa ınsan bunları gormez bıle...

Valla evlenene kadar gitse bile ben devamı için hiç ümitli değilim doğrusu :1no2: fisfisfis

ay Allah seni napmasın ne kadar güldüm ya yorumuna sırnaşık şey

Allahım sen büyüksün yarabbim
Kıldan tüyden sebeblerde kocalardan soğur olduk
Sen bizim sonumuzu hayır eyle Amiiiiiiiiin
:Saruboceq:

ilahiiakannehir
akşam akşam güldürdün benivereliniortak
seven insan kıldan tüyden iğrenmez.
ama temiz olmamak başka bişey.
bir adam dişlerini fırçalamıyor, habire gaz kaçırıp geğirip duruyorsa o adamdan soğumanız gayet doğaldır.
ama dökülen tüye ne yapsın adam.
yani bunun çaresi adamı lazere gönderip kelaynak kuşuna çevirmekmi-tatlicadiarzu-
e peki sevgiliniz size ben saça tahammül edemem, ya yemeğe dökülürse...katiyen olmaz,git saçlarını sıfıra vur,böylece bana olan sevginide öğrenmek isterim derse ne yapacaksınızCADIARZU

Ayyy kaç gündür yazacam tuttum kendimi..
Patladım artık..:lepi:
Ben kocamın kılına tüyüne kurban olurum ya..:asigim:

kronick saçları sıfıra vurmak çözüm değil ki ya maazallah uzarsa
Birlikte gitsinler lazerli epilasyona kaydirigubbakcemile2

oyyy ben eşimin kılından tüyünden huylancaksam yuhhh bana yaaa..o beni doğumdan sonra tuvalate götüren kusunca kusmuğumu temizleyen biri..kurban olurummmmmmmmmmm ben aşkımaaaa...

oyyy ben eşimin kılından tüyünden huylancaksam yuhhh bana yaaa..o beni doğumdan sonra tuvalate götüren kusunca kusmuğumu temizleyen biri..kurban olurummmmmmmmmmm ben aşkımaaaa...

Süpersin
Allah eşinle bebeğinle sağlık huzur versin :Saruboceq:

Aman yaa yapmayın allah aşkına millet yeri geliyo eşinin altını temizlemek zorunda kalıyo
bunanmı tiksiniyosunuz kılsa kıl tüyse tüy napsın adam kaydirigubbakcemile3
her an mis gibi olmazki bence gereksiz ama yapı meselesi bende gözdeki çapaktan tiksinirim çok ama erkek dediğin kıllı olur dermişim :roflol: kaydirigubbakcemile3

şu anda biraz da ailesinden kaynaklanan sıkıntılar çekmeme rağmen eşimden bu konuyla ilgili soğumam...o benim yemek yediğim kaşıktan yer,burnumu siler,hatta balayında kusmuştum,içki içmeyi beceremediğim için,tuvalete zor atmıştım kendimi,üstümü başımı hep o temizledi...ben onun yediğinden yiyemem,ama her türlü temizliğini yaparım gerekirse,kılından tüyünden de etkilenmem...yeter ki bikaç hafta önceki haline dönsün...

şaştımmm valla e kadar kolay soğuluyor eşlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…