G
gunessizkedi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gunessizkedi
-
Bana göre sizin sorununuz kılla,tüyle değil,sevgiyle alakalı birşey
İnsan sevdiğinin kılından,tüyünden tiksinirmi?
Duygularınızı bir daha gözden geçirin isterseniz.
Bilmiyorum sevgili çilekizmir, kılı tüyü görmemek sevginin sonucu olabilir dediğin gibi, ama sebebi de olamaz mı ? Böyle şeyler de sevgiyi besleyen ya da sevgiyi azaltan şeyler değil midir ? Mesela eşiniz sizi sevdiği için bakımsız olsanız da önemsemez mi, yoksa sürekli bakımsız görse sevgisi azalmaz mı, bakımlı görse sevgisi artmaz mı ? :bbo:
Bilmiyorum sevgili çilekizmir, kılı tüyü görmemek sevginin sonucu olabilir dediğin gibi, ama sebebi de olamaz mı ? Böyle şeyler de sevgiyi besleyen ya da sevgiyi azaltan şeyler değil midir ? Mesela eşiniz sizi sevdiği için bakımsız olsanız da önemsemez mi, yoksa sürekli bakımsız görse sevgisi azalmaz mı, bakımlı görse sevgisi artmaz mı ? :bbo:
Sevgiyi azaltmaz....ama arzuyu azlatabilir...
Belkide sendede aslinda bu oluyor....esinden duygusal anlamda degilde cinsel anlamda soguyorsun
Evet sevgili gülsüm sultan, çok iyi anlamışsın beni. Sevgideki azalmadan kastım cinsel sevgi ve istek.Zaten "frijitliğe giden yol" korkumdan bahsederek aslında tam da bunu demek istemiştim. Yoksa kişiliğine, paylaşımlarımıza, ortak gelecek isteğime yönelik bi isteksizlik yok aslında düşünüdüğümde. Ama cinsel olarak soğuma da çok önemli bi sorun değil mi ,daha evliliğin 1.yılında senağlama
cok afedersin ama bana bu düsüncen titizligin cok sacma ve abarti geldi.
Ya ben kendi esimi anlatsam varya herhalde yüzüne bakmazsin böyle bir adamin.
Esim cok yakisiklidir ama gel görki onunda cok killari dökülür,cok terler ve teri cok agir kokar.ayaklari cok kötü kokar.Dislerini hergün fircalamaz.Sürekli gaz yapar durur.En büyük hobisidir bu.Sise sise parfümü var ama pek kullanmaz.Yani daha neler sayayim.Seninkinde bunlarin yarisi bile yok ama sen sogumussun.Ben hep esime diyorum,seni distan gören bisey zanneder ama icine girince midesi kalkar.Ama o benim kocam.Herseyiyle benim kocam.Ben ondan igrenmem.
Valla helal olsun diyorum o zaman :) Sizinki doğal vücut kusurlarını geçmiş, saygısızlık boyutuna dayanmış ama halen kocamdır, evimin yiğididir diyebiliyorsunuz. Tebrik ederim, bir ömür mutluluklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?