Eşimden gittikçe soğuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi gunessizkedi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gunessizkedi

Ziyaretçi
- Merhaba herkese. Ben evleneli aşağı yukarı 1 sene oldu. Eşimle fikir olarak hiçbir uyuşmazlığımız yok, çok düşünceli ve iyi niyetli birisidir. Ama ben onun her yere, en çok da yatağa dökülen vücut kıllarından, gece horlamalarından ve diş gıcırdatmalarından,göbeğinden ve gıdığından dolayı gün geçtikçe daha da soğuyorum.Resmen yatağın üstünde onla uzanırken bile acaba şu an ne kadar vücut tüyü döküldü, temizlerken ne kadar midem bulanacak diye düşünürken yakalıyorum kendimi mafoldumben. Sanırım fiziksel olarak soğuya soğuya kk'nın frijit kadınlar alt klübüne altın üyelik hakedicem :kedi: Buna benzer sorunlar yaşayanlar oldu mu, neler yaptılar, sorunu nasıl çözdüler? Gerçekten büyük problem benim için, birazdan gidip başka odada yatıcam mesela :1no2:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana göre sizin sorununuz kılla,tüyle değil,sevgiyle alakalı birşey
İnsan sevdiğinin kılından,tüyünden tiksinirmi?
Duygularınızı bir daha gözden geçirin isterseniz.

Aynen ben de bunu yazmak için girmiştim.. Sevginizde bir problem var bence de.. Yoksa kıl tüy bahane..

bence de insan sevdiğinden ne olursa olsun tiksinemez,arkadaşların yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum...vereliniortak

valla tüm aşklar bitince kel fodul göbekli bodur bir erkek görür oluyoruz.. belliki acele bir evlilik yapmışsınız. en güzeli bir aile terapistine gitmek ...:hulya:

Bilmiyorum sevgili çilekizmir, kılı tüyü görmemek sevginin sonucu olabilir dediğin gibi, ama sebebi de olamaz mı ? Böyle şeyler de sevgiyi besleyen ya da sevgiyi azaltan şeyler değil midir ? Mesela eşiniz sizi sevdiği için bakımsız olsanız da önemsemez mi, yoksa sürekli bakımsız görse sevgisi azalmaz mı, bakımlı görse sevgisi artmaz mı ? :bbo:

benim kocisde biraz killidir ama onu her haliyle seviyorum...anlamis deyilim durumunuzu..

Bakın ilişklerde bakımlı olmayı şiddetle destekleyen biriyim.
Burada hemfikiriz.
Ama yatağa uzandığınızda tüyünü nereye döktü diye düşünüyorsanız,sizin olayınız başka birşey.
Sonuçta insanız ve bu bir evlilik
Sevgili olsanız dışarıda buluşursunuz,özenli gidersiniz kimse kimsenin kötü görüntüsünü bilmez.
Ama aynı ev içinde bu tip şeyler sorgulanmaz.
Bakımlı olmak başka,bu başka birşey
Sonuçta bizimde saçlarımız dökülüyor.
O zaman onlarda bizdenmi tiksinsinler
Bilmem anlatabildimmi ne demek istediğimi?
Çok başka şeylerden söz ediyoruz çünkü

Ben buna inanmıyorum.. Eşim beni bakımsız gördüğü için, sevgisi azalacaksa olmaz olsun öyle koca derim ben.. Sevgi dış görünüşten bağımsız bir şeydir bana göre.. Kılla tüyle azalacak bir şey değildir.. Sevgi, kalbin kalple temansıdır..

Sevgiyi azaltmaz....ama arzuyu azlatabilir...

Belkide sendede aslinda bu oluyor....esinden duygusal anlamda degilde cinsel anlamda soguyorsun

Sevgiyi azaltmaz....ama arzuyu azlatabilir...

Belkide sendede aslinda bu oluyor....esinden duygusal anlamda degilde cinsel anlamda soguyorsun

Evet sevgili gülsüm sultan, çok iyi anlamışsın beni. Sevgideki azalmadan kastım cinsel sevgi ve istek.Zaten "frijitliğe giden yol" korkumdan bahsederek aslında tam da bunu demek istemiştim. Yoksa kişiliğine, paylaşımlarımıza, ortak gelecek isteğime yönelik bi isteksizlik yok aslında düşünüdüğümde. Ama cinsel olarak soğuma da çok önemli bi sorun değil mi ,daha evliliğin 1.yılında senağlama

kizlar ayip olmazsa bir sey yazacagim...yanlisda anlasilmasin ..saci tüyü birakin kocasinin sperminden igrenen bayanlar var o nasil oluyor bu dahada tuhaf bir durum...:uhm:

bence ortada bır ask yada tutku yok o yuzden bunlar goze batıyor...
asık olan kılı tuyu goremeyecek kadar baglanır, hatta gozunde belkıde en yakısıklı odur olmasa bıle..
emınım sende asık olmayı ıstıyorsundur belkı bunun ıcın bazı ufak tefek seyler bıle ıse yarayabılır..
tabı aıle terapistinin de mutlak faydası olabılır.. tabıkı asık etmek ıcın degıl :)

cok afedersin ama bana bu düsüncen titizligin cok sacma ve abarti geldi.
Ya ben kendi esimi anlatsam varya herhalde yüzüne bakmazsin böyle bir adamin.
Esim cok yakisiklidir ama gel görki onunda cok killari dökülür,cok terler ve teri cok agir kokar.ayaklari cok kötü kokar.Dislerini hergün fircalamaz.Sürekli gaz yapar durur.En büyük hobisidir bu.Sise sise parfümü var ama pek kullanmaz.Yani daha neler sayayim.Seninkinde bunlarin yarisi bile yok ama sen sogumussun.Ben hep esime diyorum,seni distan gören bisey zanneder ama icine girince midesi kalkar.Ama o benim kocam.Herseyiyle benim kocam.Ben ondan igrenmem.

cnmmm bu her erkekte olan normal şeyler deilmi..kıl,tüy horlama ,göbek falan filan..bence sorun edilebilecek en son konu bile deil takılmaaaa..sevmiosan bunları bahane ediyosan bilemiycem ama ne erkekler varrr insan dışı varlıklar:)

Temizlikle bunu karıştırmamak lazım,
Kokmak bakımsızlıkla ilgili bişey
Ama tüy dökmek elinde olmayan bir durum.

Ama bunda aglayacak üzülecek hicbirsey yokki güzelim....
Cözülmeyecek bir sorun degil vesselam...

Iylikle esine bakimli olmasi icin ufak ufak tiyolar vereceksin.....ilk olarak zayiflamasini daha fit olmasini istiyorsan mesela beraber bir spor salonuna yazilabilirsiniz,.....yürüyüs yapabilirsiniz.....kil problemi icinde cesitli dermatologlar var ordan yardim alabilirsin...

Yani ne bileyim arkadasim normalde esin uyumlu anlayisli bir insansa seninde bu isteklerine kulak verecektir....şutarafagitti

Nasilk ki erkekler eslerinin her yasda ve durumda bakimli suh ve güzel olmalarini istiyorlarsa biz kadinlarinda bunu istemeye hakki var....neticede cinsellik iki tarafin arzusu ile olusan birsey...

Merak etme....konusman yeterli olacaktir kanimca.a.s

Valla helal olsun diyorum o zaman :) Sizinki doğal vücut kusurlarını geçmiş, saygısızlık boyutuna dayanmış ama halen kocamdır, evimin yiğididir diyebiliyorsunuz. Tebrik ederim, bir ömür mutluluklar.

Valla helal olsun diyorum o zaman :) Sizinki doğal vücut kusurlarını geçmiş, saygısızlık boyutuna dayanmış ama halen kocamdır, evimin yiğididir diyebiliyorsunuz. Tebrik ederim, bir ömür mutluluklar.

Niye saygisizlik olsun canim.Benimki rahatliktan hoslanir.Kendini kasmayi sevmez.He isterim tabiiki bakimli olmasini.Ama olmuyorsa da bunun icin ondan bosanacak degilim ya.Onun iyiligi yeter zaten herseye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…