Boşanma devam et diyecek olsak devam mi edeceksin bu zırvalaga??? Ne dememiz lazım ki. Bu durum neyi gerektiriyorsa onu yapacaksın. Yok bosanamam diyorsan gider dayağını yer oturursun
Yaş kac?? 17 filan miBen bosanmak istiyorum saten ama yine tehdit eder diye korkuyorum
Yaş kac?? 17 filan mi
Hukuki yollardan haberdar olmadığıniz aşikar. Tehdit ediyor nedir. Git poliseHayir ..25 yasindayim
Ailem arkamda cok sükür ama elimde bi tehtit mesaji yok o yüzden birsey gösteremem polise .. polise gitsemde o yalanlar bide konusmasini cook iiyi biliyor yani yalanlar kendini iyi göstermeyi cok iyi biliyorAilen arkanda mı? Bu durumu bu şekilde naklen ailene anlat. Ben olsam kendi ailesine de rezil ederdim tehtid mesajlarını da polise gösterir direk boşardım. Neden korkuyorsunuz? Her gün ölmek daha mı güzel?
Ailem arkamda cok sükür ama elimde bi tehtit mesaji yok o yüzden birsey gösteremem polise .. polise gitsemde o yalanlar bide konusmasini cook iiyi biliyor yani yalanlar kendini iyi göstermeyi cok iyi biliyor
183 kadın ve ailede şiddeti önleme hattını arar yaşadıklarınızı anlatırsanız onlar yardımcı olur, psikolog avukat atarlar size, eşinize uzaklaştırma çıkarırlar (telde araması da dahil)
Bence ortada boşanayım mı boşanmayayım mı sorusu yok, nasıl boşanırım var..
Ben almanyada yasiyorum benim arkadasimda kocasindan siddet görmüsdü ve polis cagirdi uzakladdorma aldi ve mahkemeye cikdilar kocasi herseyi yalanladi ve hic bir ceza almadan kurtuldu uzaklasdirmada sadece 3 haftaydi
He isim gücüm yokdu sana film cekicemmCesaret mi verelim boşanmak için?
Balık baştan kokmuş..Ne için tehdit etmiş acaba??
Yoksa bunlar bir senaryo da
Gece film kuşağı mı başlayacak¿¿
Bir de almanyada mı korkuyorsunuz??!! Hiç korkmanıza gerek bile yok bence, hiçbir şey yapamaz orada, en fazla rahatsız eder barışmak için..
Sizin arkadaşınız çok aşırı şansszmış o zaman, polis doktor raporu falan olacak şiddet gördüğünü vs ispatlayan alman mahkemeler bırakacak?! Kadınların kimlik bilgilerini bile değiştiriyorlar aile koca falan ulaşamasın şiddet tehdit gören kadınlara diye. Ben sürekli kadın dernekleriyle çalışıyorum, bir sürü böyle olay geldi almanyadan da.
Olmaz öyle şey siz içinizi ferah tutun, bir de bu olaylarda herkes başına geleni abartarak kendi tarafından anlattığı için objektif olmuyor anlatılanlar, siz gücünüzü bilin, almanyada otobüse kaçak biniyorsun ondan bile yırtamıyorsun, dr raporundan nasıl yırtsın adam?! Siz benden daha iyi bilirsiniz, kimseyi dinlemeyin, cesur olun.Doktor raporu vardi tabikide ama görünüsde bi morarma yada beli birsey yokdu o yüzden cok güzel yalanliya bilmisdi ..
Bakıcaz film mi değil miHe isim gücüm yokdu sana film cekicemm