Esimden bosanmak istiyorum ama korkuyorum

Ailem arkamda cok sükür ama elimde bi tehtit mesaji yok o yüzden birsey gösteremem polise .. polise gitsemde o yalanlar bide konusmasini cook iiyi biliyor yani yalanlar kendini iyi göstermeyi cok iyi biliyor
Benimki de oyledi canım yaşadıklarının çok daha fazlasını gördüm ama sorsan sütten çıkma ak kaşık. Polis kadına önem veriyor isterse darp raporun bile olmasın mesajı vs hiçbir kanıtın olmasın gidip şikayette bulun en az 2 ay koruma veriyor ve bittiğinde gidip yenileyebilirsin. Ailene ve sana yaklaştığında polisi ararsan sorgusuz sualsiz hapis cezası var bunu ona da anlatacakları için yaklasamiyorlar. Ben de aynı annemin evindeyim ama disari çıkmıyorum şimdilik bosanamiyorum da tehtidlerden. Bekliyorum öyle...

Merhaba arkadaslar .. benim bi derdim var iki yillik evliyim ve kocamla 4 yildir tanisiyorus...
Sevgliliyken bile hep kavga ediyorduk ama yinede birbirimizden ayrilamiyorduk cünkü cok seviyorduk...
Ama ben nisanlandikdan sonra onun hakinda cok sey örendim kuzenimle yatigini yani cinsel iliskiyr girdini örendim ve yikildim...
ayrilmak istedim ama beni birakmadi bende o olay benden önce olduyu icin ve cok saf olduyum icin affetim :KK43: yinede cok zaman gecmesine ragmen unutamadim ve kavgalar basladi ....
Evlenmeden önce tehdit etii evlenmek sorunda kaldim evlendikden sobra balayimizda cinsel videolar bakdi ben yakaladim kavga etik ve beni dövdü ben kacamadim yine tehtid eti yine ayrilamadim ve bu cok kez tekrarlandi ve simdi artik dayanamdim hergün kavga beni hep yanliz birakmasi etigi laflar beni bitirdi kücük düsürdü onun yüzünden kendimi bir hic gibi hissediyorum artik dayanamiyorum ve annemln evine geldim korkuyorum yine ayrilamicam diye yine affedicem diye ne yapicagimi bilmiyorum o yüzden sizlere derdimi anlatmak istedim neolur bana akil verin ???

Affetmeyeceksin bunun korkması var mı?
Bu kadar basit.
Affetme!

X