Gebeliğe Hazırlık Eşimden boşanacağım ama sanırım hamileyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence kan testi verin

Ben dogurmazdim bu durumda ama karar sizin tabi, hayirlisi olsun. Ne yapacagim demissiniz, hamileymissiniz. Doguracaksiniz ve bosanma davaniz surecek

çok teşekkür ediyoruö evet doğuracağım her şeyi başaracagıma inanıyorum kendi evim var maddi durumum da yerinde
Bence maddi anlamda sahip olduklariniz büyük şans. Umarim duygusal sebeplerle devam etmezsiniz. Bi kadin isterse yapamayacaği şey yok.

çok teşekkür ediyoruö evet doğuracağım her şeyi başaracagıma inanıyorum kendi evim var maddi durumum da yerinde
Kendiniz büyütecek iseniz lütfen dikkatli olun size kimsenin karışma yargılama hakkı tabiki yok ama dünya çok bozuk. Hayatınıza biri girer ise ki muhakkak yalnızlık Allah a mahsus lütfen önceliğiniz çocuğunuz olsun. Allah yardımcınız olsun.

Gittiniz mi hastaneye

Merhabalar konunuzu okudum.
Çok hassas bir dönemdesiniz, bence sizi tanımayan kişilerden fikir almayın bu konuda. Herkesin bu konuda bakış açısı farklı olabilir, ne yaşadığınızı da bilemeyiz.
Benim bu konuda söyleyebileceğim şey kararlı olmanız olur seçiminiz her ne olacaksa.
Psikolojisiniz bu süreçte çok önemli destek de alabilirsiniz.
Hayatta her an her şey değişebiliyor.

Madem boşanmaya kadar gitmişsiniz demek bunun öncesinde bir şeyler bitmiş ki bu karar birden verilemez. Madem böyle bi durum varken korunamamanız şaşırtıcı. Aldırın diyemem kaç aydır uğraşıyorum pozitif haberini almak için Allah her isteyene nasip etsin. Şanslısınız ilkinde tutmuş. Çocuğunuzun geleceğini düşünerek karar vermelisiniz. Eger aşamayacağınız bi durum yoksa bence ilişkinize bir şans vermelisiniz.

bu karar gayet de birden verilir hiç kusura bakmayın aman olur mu düzelir mi dedikçe her şeyin suçluşı ben oldum diğer konumu okuduysanız kendisi borçlar içinde olduğu için ailesi gelip beni suçlu bildi neler dediler bana birikir bazı şeyler ve biter anında ben de kendime çok şaşırdım çünkü bir anda çıktım o evden hiç bi şey düşünmeden ve kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum inşallah siz de bebeğinize kavuşursunyz

çok teşekkür ediyorumç
çok teşekkür ediyorum şu saçma cevaplardan en güzeli sizin ki olmuş destek alacağım evet

Sizin için ne iyi olacaksa yaşadıklarınızı bilemeyiz. Buradan gelip herkesin konuşması kolay. Yaşayan bilir. Hakkınızda hayırlısı olsun sizin ve bebişinizin İyi dilekleriniz için teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin hiç birimizin kucağını boş bırakmasın

boşanma davası açtığın adamla sevişecek miden varsa; davayı geri alıp o adamla yaşamaya devam edecek mide de vardır sende. O yüzden boşanma hatta 2. çocuğu hemen yap arayı açma

Hamile değilsiniz bence. Olsaydı testte çıkardı. Pko olabilirsiniz ondan dolayı da böyle yalancı hamilelik belirtileri olabiliyor.

Eşinizle ayrılma sebebiniz ne yani çok büyük sorun yoksa olacak bebeğiniz için tekrar denemeyi seçebilirsiniz bende boşanma aşamasındayım keşke çocuğum olmasaydı daha kolay olurdu diyorum eğer boşanmayi düşünme nedeniniz büyük bı sorunsa bence o çocuğa yazık etmeyin çünkü çocuklar çok etkileniyo babasız çocuk büyütmek de ona yapılan bı haksızlık cunku

ben sizin yerinizde olsam aldırırdım

boşandıgın adama ömür boyu mecbur kalacaksın , görüşecek , ileride sen çocuklu bir kadınsın hayatına kimse giremezler ,
sevgili yapamazsınlar , ben çocuguma üvey baba istemiyorumlar vs vs vs diyecek ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…