- 12 Nisan 2022
- 24
- 11
- 22
-
- Konu Sahibi ciceklerotesi_
eğer hamileysem asla aldırmam o bana verilmiş emanet bir can cesaret edemediğim için test yapmadımEvde idrar testi yapsaniz çıkardı. 1 ay geçmiş neyi beklediniz ki? Aldırmayı düşünüyorsanız yasal sınır var.
eğer hamile isem doğuracağım tabii ki o bana emanet bir canDoğurmak istemiyorsanız yasal süre var hemen gidip öğrenin
Madem herşeye rağmen doğurup asla aldırmayın düşünmüyorsunuz neden konu açtınız ve konuyu eğer bebek varsa ne yapacağım diye soru sorarak bitirdiniz hiç anlamadım.. sonuçta aldırmayın düşünmüyorsaniz ne yapacağım sorusuna burada kimse size yanıt veremez tamamen eşiniz ile sizin aranızda bi süreç olacak tavrı o an ki davranışı nasıl olacak ya da nasıl ilerleyecek bilemeyizeğer hamile isem doğuracağım tabii ki o bana emanet bir can
Eğer var ise napacagim yazmışsınızeğer hamileysem asla aldırmam o bana verilmiş emanet bir can cesaret edemediğim için test yapmadım
hamileymişim teşekkür ediyorum:) boşanacagımız için ne yapacağım diye bir soru yönelttimSize Emanet bir can falan değil, korunmamissiniz hamile kalmissiniz. Tedbirsizliginize böyle guzellemeler yapmayın. Aldirirsiniz aldirmazsiniz sizin bileceginiz iş. Şunu bilin doğurmak işin en kolay kısmı . Hamile olduğunuzu zannetmiyorum bu arada.
boşanacagız ya o sebepten ötürü ne yapacağım nasıl büyüteceğim anlamında sormuştum hamileymişim bugün baktırdımEğer var ise napacagim yazmışsınız
Ben olsam aldirirdim siz ne yapacaginiza artik kendiniz karar vereceksinizhamileymişim teşekkür ediyorum:) boşanacagımız için ne yapacağım diye bir soru yönelttim
Tek basiniza hem kendinize hem bebeginize bakabilecekseniz doğurun. Maddi gücüm yok diye boşanamayıp çocuğunuzu ve kendinizi eşinizin insafina bırakacaksınız yazik olur.boşanacagız ya o sebepten ötürü ne yapacağım nasıl büyüteceğim anlamında sormuştum hamileymişim bugün baktırdım
boşanma davası açtığın adamla sevişecek miden varsa; davayı geri alıp o adamla yaşamaya devam edecek mide de vardır sende. O yüzden boşanma hatta 2. çocuğu hemen yap arayı açmaMerhabalar diğer konumu okuduysanız eşime boşanma davasını açtım normal de korunan bir çifttik sadece bir kereye mahsuz olmaz zaten diye düşünerek eşim içime bosaldı reglim zaten düzensiz olur son regl tarihimden bu yana 68 gün geçti 22 martta ilişki yaşadık iki hafta önce kasık ağrım çok oluyordu regl olacagım sanıyordum test yaptım negatif çıktı akıntım su gibi çok fazla göğüslerim ağırlaşmış durumda ve uçlarında beyaz sivilce gibi şeyler çıkmış yarın hastaneye gideceğim eğer var ise ne yapacağım çok korkuyorum
Doğurmak istiyorsaniz, boşanma süreci+ hamilelikle baş etmek zorunda kalcaksiniz. Boşanma süreci, kendi basli başina bi travma, hormonlarin etkisiyle belki biraz daha zorlanirsiniz, ama bi çok kadinin başina geliyor ve başedebiliyorlar, sizde edersiniz. İş bulup çalışırsınız, ailenizde yaninizda olur size destek olur umarim. Şimdiden karamsarliğa kapilmayip, eger her iki konuda da kararliysaniz kendinize güvenip sağlam adimlar atin. Allah kolayliklar versinMerhabalar diğer konumu okuduysanız eşime boşanma davasını açtım normal de korunan bir çifttik sadece bir kereye mahsuz olmaz zaten diye düşünerek eşim içime bosaldı reglim zaten düzensiz olur son regl tarihimden bu yana 68 gün geçti 22 martta ilişki yaşadık iki hafta önce kasık ağrım çok oluyordu regl olacagım sanıyordum test yaptım negatif çıktı akıntım su gibi çok fazla göğüslerim ağırlaşmış durumda ve uçlarında beyaz sivilce gibi şeyler çıkmış yarın hastaneye gideceğim eğer var ise ne yapacağım çok korkuyorum
ben boşanma davası açalı bir hafta oluyor 1 aylık 3 günlük hamileymişim siz de hata değil daha açık bir şekilde sorumu sormalıydım daha fazla detay vermeliydimboşanma davası açtığın adamla sevişecek miden varsa; davayı geri alıp o adamla yaşamaya devam edecek mide de vardır sende. O yüzden boşanma hatta 2. çocuğu hemen yap arayı açma
çok teşekkür ediyoruö evet doğuracağım her şeyi başaracagıma inanıyorum kendi evim var maddi durumum da yerindeDoğurmak istiyorsaniz, boşanma süreci+ hamilelikle baş etmek zorunda kalcaksiniz. Boşanma süreci, kendi basli başina bi travma, hormonlarin etkisiyle belki biraz daha zorlanirsiniz, ama bi çok kadinin başina geliyor ve başedebiliyorlar, sizde edersiniz. İş bulup çalışırsınız, ailenizde yaninizda olur size destek olur umarim. Şimdiden karamsarliğa kapilmayip, eger her iki konuda da kararliysaniz kendinize güvenip sağlam adimlar atin. Allah kolayliklar versin