- 7 Temmuz 2019
- 2.578
- 4.843
- Konu Sahibi Busra54Nur
cok buyuk problem degil benim esimde faturayi asinca dikkat et der hakkida 50 tlik fatura 150 gelince insanin tuafina gider misal bunlar cozulecek problemler sorunu vuyutebilecegini dusunuyorum anneni yada baskasini evliligime karistrma bak bende sana abla tavsiyesiBayanlar yine yazıyorum en son eşimle anlasamamistim.Bir şeyler düzelir gibi oldu.Bu sefer de dün olay yasandi esimin maaşını çekmesine 2 gün var faturaları ödemeye gitti.Hatta kredi kartıyla da ödememiş.Halbuki ondan önce cüzdanında 100₺ para görmüştüm.Neyse elektrik faturasıyla ve benim telefon faturası (100₺ geldi) toplam 200₺ harcamış.Neyse bana kızdı senin faturan 100₺ gelmiş.Mehersem interneti asmisim ama o kadar çok değil ve uygulama ici paket satın almıştım da çok pahalı değildi.Bana onu sordu.Biraz tartıştık.Sana para vermicem bir yere gidince verecem.Hava soğuk çocukla bir Yere gidemezsin.Zaten o yüzden para vermiyor.Gune girecem. günde kahvaltı günü kafede şehir merkezinde ona da girmemi istemiyor.Annem de bu olaylari öğrendi ben onunla konuştum bir şey düzelmedi.Kizim sen bir hafta benden kal bebeğimle ayrılmak istediğini zannetsinler başka türlü düzelmez bu dedi.Bana birden söyledi annem o yüzden düşünmek istedim.Ne yapmalıyım