Esimden ayrilmak istiyorum

Ailesi nasıldı evlenmeden once nasıl davranırdı size
Babasi fazla laobaliydi hergun gunde 1 saat arardi ablasi asiri asiri kiskanc ve herseyimle yarisirdi anneside bunlarin tam aksine fazla iyiydiyok ben kizima is yaptirmam yok ben kizima kiyamam evinin isinide yaparim yemeginide yaparim aman durbis yapma diyen bir kadin dugunun ertesi gunu evine temizlige gitmiyorum diye tribe girdi aile huzurumuzu bozdular kari koca

Öncelikle Allah yardimcin olsun bende buna benzer hatta daha fazlasına 3 senedir katlanıyorum birde çocuğum var 2 yasinda şimdi anlaşmalı boşanma için başvurduk ama çocukla inan çok zor bitireceksen şimdi bitir Sonra pişmanlık yasama

Coxuk yoksa ayril canim... birde anla sorun esin bunlara izin vermese boyle davranamazlar...

Coxuk yoksa ayril canim... birde anla sorun esin bunlara izin vermese boyle davranamazlar...
Aynen oyle esimden buldular bu yuzu diliyle savundu ama asla kesin ve net bir cizgi koymadi onlar rezillik cikardikca esim haklilarmis gibi davrandi beni ayaklarina goturdu onlar temizlik yapsin yemek yapsin dedikce esim gondermeye calisti iyi niyetimi kullandi ama asla ailesine net bir tepki koymadi onlarda bu kadar yuzsuzlestiler

O zaman ayrilin ilerde duzelse bile giden sizin yillarinizdan gidiyor... bu stres uzuntuyle hastada olursun

Gercekten oyle Allah sizinde yardimciniz olsun insallah en kisa zamanda arkanizda kalir bu kotu gunleriniz

Yemin ederim sende cok cok yakinimdaki birini ve eşini gordum sana tek diyeceğim kac kurtul o aileden.cocukta yokken kac.yakinimdaki kizi resmen köle yaptilar.ve su an bisuru hastalikla ugrasiyo kiz sinir stresten.sende kanser olmadan kac yazik ömrünü tüketme sunlar icin.

Yeni üyelik mı aldınız...
Bu konu yabancı gelmedi bana
Kv niz çalışıyordu herhalde..

klasik evlilik atasözü "bu iş bir cinnete bakar".o cinneti en kısa zamanda geçirip olay çıkartacaksın, eşin ya adam olacak ya da sepet havasını çalacaksın.değmez bu adam için bunları çekmeye.

Aslinda simdiye kadar coktan bosanmistim ve suan cok istiyorum bosanmayi ama annem arkamda babam abim falan bir sekilde yolunu bulup anlasmaya bak diyiyor olup biten hersyi babam bilmiyor tabi bilse gelir katil olur babam adinada cok korkuyorum

klasik evlilik atasözü "bu iş bir cinnete bakar".o cinneti en kısa zamanda geçirip olay çıkartacaksın, eşin ya adam olacak ya da sepet havasını çalacaksın.değmez bu adam için bunları çekmeye.
Kesinlikle cinnet olayinida cok yasadim sinir krizleride gecirdjm ama 1 gun sonra ayni piskinliklerine devam etti esim

Tüm evlilikler böyle başlıyor bendede bu durumlar olmuşdu şuan kv le görüşmüuorum tavrını net koy kendini ezdirme altınıda git satılmıycak bişe al satamasın en başta nasıl giderse evliliğin öle devam eder birtek sana degil erkek tarafı her evlilikde aynı bole davranıyor emin ol

Son bir yanlislarini daha bekliyorum

Bosanmayacaksaniz bı sure korunun.kim ne diyorsa veya yapıyorsa o an o kişiye cevabını siz gerin.esinizin sizi savunacak kadar karakteri yok.

Hep duam şu ; Allahım tüm kadınları bu aktör adamlardan koru...
Başımda vardı bu tip birisi . Boşadım. Ömür geçmiyor inanın. 3,5 yıl ile deneyimim sabittir.

Boyle kaynanalik yapanlarin Allah belasini versin bide inanilmaz yalanci ve iftiraci yalan yerine evlatlarinin uzerine yemin ediyor
aynen oyle dugun sabahi geldi bakiremiyim diye kontrol etmeye utanmaz bende aldim carsafi suratina attim iyice bakti yani hastaneye gitseniz boyle detayli kan tahlili yaptiramazdiniz o derece.
esim cook utandi o gittikten sonra ben agladim hangi devirde yasiyoruz falan diye 1 sene sonra anneme demis senin kizin bakire miydi degilmiydi ben emin degilim degilim gormedim.
annem hastaneye kaldirildi iftirasi yuzunden kalp hastaligi cikti.
esim 2 sene annesiyle konusmadi.
Allah onlari helak etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…