- 9 Nisan 2018
- 114
- 57
- 31
-
- Konu Sahibi Derendeniz123
Babasi fazla laobaliydi hergun gunde 1 saat arardi ablasi asiri asiri kiskanc ve herseyimle yarisirdi anneside bunlarin tam aksine fazla iyiydiyok ben kizima is yaptirmam yok ben kizima kiyamam evinin isinide yaparim yemeginide yaparim aman durbis yapma diyen bir kadin dugunun ertesi gunu evine temizlige gitmiyorum diye tribe girdi aile huzurumuzu bozdular kari kocaAilesi nasıldı evlenmeden once nasıl davranırdı size
Coxuk yoksa ayril canim... birde anla sorun esin bunlara izin vermese boyle davranamazlar...Arkadaslar biraz uzun olucak ama lutfen sonuna kadar okuyup bana akil verin ben 4 aylik evliyim evliligimizin hatta dugunumuzun ilk gununden beri esimin ailesi surekli huzurumuzu kacirdi yaptiklari rezilliklerin hepsine esim goz yumdu kaynanam evi basti apartmanda rezillik cikardi aksami beni annesigile goturdu ve annesine yaranmaya calisti babasi desen surekli onlara gidip temizlik yapmami 12 yasinda oglu var ona bakmami ostiyor yapmayinca oda huzurumuzu bozup esimi mutsuz ediyor yani saymakla bitiremeyecegim rezilliklerle dolu insanlar ne yaptilarsa goz yumdum suanda da esim cok az bi maas aliyor borc odedigimiz icin maddi sıkıntimiz var benim masam sandalyem evleneli 4 ay oldu daha gelmedi cunku ailesi evlenirkende hep kostek oldu bir destek saglamadi suan biz bu durumdayken kaynanamlara ne zaman gitsem kaynanam basliyor yok kirayi odeyemedik yok tup alamadik yok cok dardayiz hasta hasta ise gidicem diye surekli kendinj acindiriyor esimde anasinin acindirmasiyla bana diyiyorki 2 tane tam altinj bozdurup annemlere verelim kirayi versinler ailesi bana altin olarak 2 bilezik yapti bir senede onun disinda ne bohca ne bir cop yapmadilar buna ragmen kaynanam dugunde cingene gibi hic utanmadan plan program yapip altinlarjn pesinden kosuyor iceri hic tanimadigimi bi kadini sokup altinlari apar topar aldirip kendisj hic karismamis gibi yapiyor 4 ayda beni sinir hastasi psikopat manyagin tekine cevirdiler ve esimin donekliginden verdigi sozde durmadigindan dolayi en mantiklisi ayrilmak basindayken
Aynen oyle esimden buldular bu yuzu diliyle savundu ama asla kesin ve net bir cizgi koymadi onlar rezillik cikardikca esim haklilarmis gibi davrandi beni ayaklarina goturdu onlar temizlik yapsin yemek yapsin dedikce esim gondermeye calisti iyi niyetimi kullandi ama asla ailesine net bir tepki koymadi onlarda bu kadar yuzsuzlestilerCoxuk yoksa ayril canim... birde anla sorun esin bunlara izin vermese boyle davranamazlar...
O zaman ayrilin ilerde duzelse bile giden sizin yillarinizdan gidiyor... bu stres uzuntuyle hastada olursunAynen oyle esimden buldular bu yuzu diliyle savundu ama asla kesin ve net bir cizgi koymadi onlar rezillik cikardikca esim haklilarmis gibi davrandi beni ayaklarina goturdu onlar temizlik yapsin yemek yapsin dedikce esim gondermeye calisti iyi niyetimi kullandi ama asla ailesine net bir tepki koymadi onlarda bu kadar yuzsuzlestiler
Gercekten oyle Allah sizinde yardimciniz olsun insallah en kisa zamanda arkanizda kalir bu kotu gunlerinizÖncelikle Allah yardimcin olsun bende buna benzer hatta daha fazlasına 3 senedir katlanıyorum birde çocuğum var 2 yasinda şimdi anlaşmalı boşanma için başvurduk ama çocukla inan çok zor bitireceksen şimdi bitir Sonra pişmanlık yasama
Yeni üyelik mı aldınız...Arkadaslar biraz uzun olucak ama lutfen sonuna kadar okuyup bana akil verin ben 4 aylik evliyim evliligimizin hatta dugunumuzun ilk gununden beri esimin ailesi surekli huzurumuzu kacirdi yaptiklari rezilliklerin hepsine esim goz yumdu kaynanam evi basti apartmanda rezillik cikardi aksami beni annesigile goturdu ve annesine yaranmaya calisti babasi desen surekli onlara gidip temizlik yapmami 12 yasinda oglu var ona bakmami ostiyor yapmayinca oda huzurumuzu bozup esimi mutsuz ediyor yani saymakla bitiremeyecegim rezilliklerle dolu insanlar ne yaptilarsa goz yumdum suanda da esim cok az bi maas aliyor borc odedigimiz icin maddi sıkıntimiz var benim masam sandalyem evleneli 4 ay oldu daha gelmedi cunku ailesi evlenirkende hep kostek oldu bir destek saglamadi suan biz bu durumdayken kaynanamlara ne zaman gitsem kaynanam basliyor yok kirayi odeyemedik yok tup alamadik yok cok dardayiz hasta hasta ise gidicem diye surekli kendinj acindiriyor esimde anasinin acindirmasiyla bana diyiyorki 2 tane tam altinj bozdurup annemlere verelim kirayi versinler ailesi bana altin olarak 2 bilezik yapti bir senede onun disinda ne bohca ne bir cop yapmadilar buna ragmen kaynanam dugunde cingene gibi hic utanmadan plan program yapip altinlarjn pesinden kosuyor iceri hic tanimadigimi bi kadini sokup altinlari apar topar aldirip kendisj hic karismamis gibi yapiyor 4 ayda beni sinir hastasi psikopat manyagin tekine cevirdiler ve esimin donekliginden verdigi sozde durmadigindan dolayi en mantiklisi ayrilmak basindayken
Aslinda simdiye kadar coktan bosanmistim ve suan cok istiyorum bosanmayi ama annem arkamda babam abim falan bir sekilde yolunu bulup anlasmaya bak diyiyor olup biten hersyi babam bilmiyor tabi bilse gelir katil olur babam adinada cok korkuyorumYemin ederim sende cok cok yakinimdaki birini ve eşini gordum sana tek diyeceğim kac kurtul o aileden.cocukta yokken kac.yakinimdaki kizi resmen köle yaptilar.ve su an bisuru hastalikla ugrasiyo kiz sinir stresten.sende kanser olmadan kac yazik ömrünü tüketme sunlar icin.
Kesinlikle cinnet olayinida cok yasadim sinir krizleride gecirdjm ama 1 gun sonra ayni piskinliklerine devam etti esimklasik evlilik atasözü "bu iş bir cinnete bakar".o cinneti en kısa zamanda geçirip olay çıkartacaksın, eşin ya adam olacak ya da sepet havasını çalacaksın.değmez bu adam için bunları çekmeye.
Diger hesabim kapandi malesef bu hesabi acmak zorunda kaldimYeni üyelik mı aldınız...
Bu konu yabancı gelmedi bana
Kv niz çalışıyordu herhalde..
Boyle kaynanalik yapanlarin Allah belasini versin bide inanilmaz yalanci ve iftiraci yalan yerine evlatlarinin uzerine yemin ediyorbu kaynananin aynisindan bendede var ama bnm kocam adam bu yuzden asla bosanmayi dusunmuyorum
Son bir yanlislarini daha bekliyorumTüm evlilikler böyle başlıyor bendede bu durumlar olmuşdu şuan kv le görüşmüuorum tavrını net koy kendini ezdirme altınıda git satılmıycak bişe al satamasın en başta nasıl giderse evliliğin öle devam eder birtek sana degil erkek tarafı her evlilikde aynı bole davranıyor emin ol
aynen oyle dugun sabahi geldi bakiremiyim diye kontrol etmeye utanmaz bende aldim carsafi suratina attim iyice bakti yani hastaneye gitseniz boyle detayli kan tahlili yaptiramazdiniz o derece.Boyle kaynanalik yapanlarin Allah belasini versin bide inanilmaz yalanci ve iftiraci yalan yerine evlatlarinin uzerine yemin ediyor