- 9 Nisan 2018
- 114
- 57
- 31
- Konu Sahibi Derendeniz123
Calismiyorum cunku sagligim el verisli degil 38 kiloyumSiz neden calismiyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Calismiyorum cunku sagligim el verisli degil 38 kiloyumSiz neden calismiyorsunuz?
Kaynanan kendi saniyormus demekki herkesi Allah kahretsin bunlariaynen oyle dugun sabahi geldi bakiremiyim diye kontrol etmeye utanmaz bende aldim carsafi suratina attim iyice bakti yani hastaneye gitseniz boyle detayli kan tahlili yaptiramazdiniz o derece.
esim cook utandi o gittikten sonra ben agladim hangi devirde yasiyoruz falan diye 1 sene sonra anneme demis senin kizin bakire miydi degilmiydi ben emin degilim degilim gormedim.
annem hastaneye kaldirildi iftirasi yuzunden kalp hastaligi cikti.
esim 2 sene annesiyle konusmadi.
Allah onlari helak etsin.
Yok artık şaka heralde , çocuğu geleceğe yatırım olsun diye mi yapıyoruz?Eger kayinvalideniz sirf giciklik olsun diye degil ihtiyaci oldugu icin para istiyorsa, sizin buna laf etmeye hakkiniz yok. Cocugun tum kahrini, masrafini ebeveynler ceker. Onlara yardim etmesi esinizin boynunun borcudur. İssizlik maasi veya kendi ailenizden para alabilirsiniz.
Gelecege yatirim ne alaka? Vefa deniyor buna, yatirim degil. Biz nasil anne babamizin caniysak onlar da bizim canimiz olmali, zor durumda olduklarinda ilk biz kosmaliyiz. Ek olarak para erkegin parasi, evi icin mi yoksa ebeveynleri icin mi kullanacagi adamin inisiyatifindedir. Eger kadin bundan rahatsiz oluyorsa kendi parasini kazanabilir veya alabilir. Ben yaslaninca elbette cocugumun parasini karisina harcamasi taraftariyim. Cunku muhtac olacagimi dusunmuyorum. Fakat bu zorda kalmis annelere yardim edilmesini desteklemiyorum demek degil. Boyle bir seyi desteklemem vicdansizlik olur.Yok artık şaka heralde , çocuğu geleceğe yatırım olsun diye mi yapıyoruz?
Para tirtiklayip altın sattırmak için mi ?
Elbette doğuruyorsak kendi canımız kanımız yedircez icircez giydircez (KARŞILIK BEKLEMEDEN) .
+ Inşallah çocuğunuz erkek değildir ya
aminn.Kaynanan kendi saniyormus demekki herkesi Allah kahretsin bunlari
Tabiki edicek ama bizde yokken anasigil bizden fazla maas aliyorken istemesi art niyetli geliyor cunku bu insanlar parayla kafayi bozmus insanlarEger kayinvalideniz sirf giciklik olsun diye degil ihtiyaci oldugu icin para istiyorsa, sizin buna laf etmeye hakkiniz yok. Cocugun tum kahrini, masrafini ebeveynler ceker. Onlara yardim etmesi esinizin boynunun borcudur. İssizlik maasi veya kendi ailenizden para alabilirsiniz.
Yalniz siz olayi tamamen tersten anlamissiniz ben zaten durumu olmayana yardim edilmesi taraftariyim ama kalkipta bizdede olmadigini bile bile kendini acindirmasi inanilmaz iticiGelecege yatirim ne alaka? Vefa deniyor buna, yatirim degil. Biz nasil anne babamizin caniysak onlar da bizim canimiz olmali, zor durumda olduklarinda ilk biz kosmaliyiz. Ek olarak para erkegin parasi, evi icin mi yoksa ebeveynleri icin mi kullanacagi adamin inisiyatifindedir. Eger kadin bundan rahatsiz oluyorsa kendi parasini kazanabilir veya alabilir. Ben yaslaninca elbette cocugumun parasini karisina harcamasi taraftariyim. Cunku muhtac olacagimi dusunmuyorum. Fakat bu zorda kalmis annelere yardim edilmesini desteklemiyorum demek degil. Boyle bir seyi desteklemem vicdansizlik olur.