• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimden ayrılmak istedim

missdance

beden eğitimci
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2009
1.583
19
116
İzmir
eşimden ayrılmak istediğimi söyledim soda şişesini kırıp kolunu kesti.ölmek yok olmak istemiş,bensiz yaşayamazmış :( nasıl davranacağımı bilmiyorum.bırakıp gidersem birşey yapar mı kendine?

eşimden ayrılmak istediğimi söyledim soda şişesini kırıp kolunu kesti.ölmek yok olmak istemiş,bensiz yaşayamazmış :( nasıl davranacağımı bilmiyorum.bırakıp gidersem birşey yapar mı kendine?

neden ayrılmak istedin,gerçekten ölmek isteyen iyi bilir nasıl yapılcanı göz boyama bi sey yapmaz

sanırım sorunlarınızı çözemediniz. eğer kurtarmaya değer bulduğun bir evlilikse bir uzmana gidin birlikte. bu verdiği tepki hiç sağlıklı değil, hoş kendine bir şey yapacağından da değil ama senin duygularını kullanıyor, sömürüyor seni.

sanırım sorunlarınızı çözemediniz. eğer kurtarmaya değer bulduğun bir evlilikse bir uzmana gidin birlikte. bu verdiği tepki hiç sağlıklı değil, hoş kendine bir şey yapacağından da değil ama senin duygularını kullanıyor, sömürüyor seni.

onda olumlu değişmeler var ama bana yaptıklarını unutamıyorum bir türlü söylediği laflar ettiği küfürler iyice soğudum herşeyden.keşke beni bırakıp gitse diyorum.

kolunu kestı dedınız.
damarı mı yoksa kolundakı kaslardan bırını mı?
bız basta onemsemıyoruz bu ayrıntıları ama asıl bunlar gosterıyor asıl kısılıklerını.

dıger konularınızı okumadım ama sanırım pekm saglıklı bır ılıskı degıl.
ınsan bır seyı tamır etmek ıcın bunu yapıyorsa benım fıkrımce arkana bakmadan kacmalısın.

iki gun sonra sevgısınden senı de öldurur bu adam.
ayı yavrusunu severken öldürürmüş. agır olduysa kusura bakmayın ama en ıyı benzetme bu gıbı geldı bana

ah bebeğim kıyamam sana, hiç beklemeyin hemen uzmanından yardım al canım. psikoloğa ya da aile danışmanına git, bu adam şiddete meyinli, dikkat et canım, en doğrusunu yapman önemli, benim bir psikoloğum var dilersen tavsiye ederim, ama ne olursa olsun bu konularda deneyimli biriyle paylaş ve ona göre hareket et tatlım bu işler şakaya gelmez

Back